COACHING I VERBINDING I INSPIRATIE

LEIDERSCHAP

Wil jij, als directeur of manager, leiderschap nemen over jezelf en je werk?

Meer leiderschap en zelfredzaamheid voor jou en betere samenwerking voor je team?

Minder ballen hoog houden, meer plezier?

Met de snelle maatschappij is ondernemerschap een uitdaging. Of het nou gaat om je eigen persoonlijke leiderschap als manager of ondernemer of die van je medewerkers. De traditionele top-down benadering is niet meer passend. Alleen heel veel kennis van je product of dienst, maakt je niet automatisch de juiste leider. En wat betekent dat voor jou?

Charles Darwin zei: “Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.” En om je aan te kunnen passen, moet je je verbinden. Verbinden met de ander en dat doe je door verbinding met jezelf. De natuur leert het ons.

Ik help leiders met eigenzinnige leiderschapscoaching en communicatietraining aan te bieden op het snijvlak van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ga voor zakelijke succes en resultaat, maar het gebruik maken van trucjes en modellen laat ik weg. Ik doe niet aan symptoombestrijding of mentaal kietelen. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn.

Zie jij het ook? Dat de maatschappij verandert? En dat dit iets anders van jou vraagt? Dit veranderende tijdperk vraagt om transformatiekracht. De transformatiekracht van mensen. Hoge contactuele vaardigheden, zoals empathie, het aanvoelen van subtiele aspecten in interactie, plezier hebben in je eigen ontwikkeling en die van anderen en naast het alledaagse zoeken naar doel en betekenis, zijn van groot belang.

Dat vraagt ook van leiders om te veranderen in hun manier van aansturen. Flexibiliteit, zelfsturing en de juiste communicatievaardigheden zijn nodig. Ben jij de leider die zich verantwoordelijk voelt voor het ontdekken van mogelijkheden van mensen en processen. Snap jij dat leider zijn niets te maken heeft met positie, status of het aantal mensen aan wie je leiding geeft.

Heb jij de grote moed om leiding te geven? Heb jij de nieuwe leider al in jezelf ontdekt? Hoe dien jij, als leider, jouw club mensen? De focus verschuift van het individu naar de groep. Ben je in staat een groep mensen (een team) uit te dagen om vanuit hun passie en talenten waarde toe te voegen? En ben je hiervoor eerst in staat om jezelf te motiveren, enthousiasmeren en te sturen?

Werk je soms te hard, ervaar je stress en te weinig verbinding? Wil je jezelf en jouw team naar een hoger niveau brengen? Wil je weten hoe je werkt in een veranderende wereld en hoe je je personeel enthousiasmeert. Laat je dan begeleiden door middel van leiderschapscoaching. Of...laat je medewerkers begeleiden naar het nieuwe (persoonlijk) leiderschap.

 

Leer de moed te hebben om je te verbinden met jezelf en met de ander. Ga op onderzoek uit. Wees betrokken genoeg om kwetsbaarheid toe te laten. Leer krachtig genoeg te zijn om te vertrouwen. Onderzoek jouw verhaal en wees een inspiratiebron voor de mensen die je mag begeleiden.

Triquetra

Ik help jou inzicht te krijgen in je blinde vlekken en verbeterpunten door het stellen van de juiste vragen en het geven van eerlijke feedback.

Triquetra

Ik ga samen met jou op zoek naar de kern en zorg ervoor dat jij je gedragspatronen leert begrijpen en écht kan veranderen. 

Triquetra

Ik help jouw de sleutels te vinden naar je eigen talenten van waaruit je zonder al teveel moeite ook je mensen kunt laten bewegen.

Esther

"Ik heb tijdens mijn coachingstraject van drie sessies verschillende ervaringen opgedaan. Het korte maar intensieve programma heeft mij nu al een stuk verder geholpen om bij bepaalde zaken de draad weer op te pakken. Zowel privé als zakelijk heb ik geleerd wat bepaalde dingen met je doen. Het programma bestaat uit theoretische kennis maar ook oefeningen met je bewust,- en onderbewustzijn. Claudia is iemand bij wie ik me erg op me gemak voel waardoor het openstellen ook gemakkelijk lukte. Het is mij zeer goed bevallen en ik overweeg nog een vervolgtraject in te gaan."

Ja, ik wil een intakegesprek voor leiderschapscoaching

Bedankt voor je bericht. Ik neem z.s.m. contact met je op.