top of page

Meer ontdekken...

Neem contact met me op

Ben je geïnteresseerd in mijn coaching? Of wil je dat ik coaching en training voor je bedrijf verzorg? Wil je meer weten over een van de coaching- of trainingsprogramma's of een intake-gesprek? Of heb je een andere vraag, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

Welkom bij Claudia Kolk

 

Mijn zakelijke training en coaching kan ik naar een plek komen die passend is voor jouw team/organisatie. Maar je bent ook van harte

welkom in mijn coaching- en trainingsruimte in IJsselmuiden. Dichtbij Kampen, Zwolle, Dronten, Urk en Emmeloord. Vanuit Stadshagen in Zwolle ben je er zelfs in slechts 15 minuten.

41610892_1555622144539607_70998668562608

In mijn sfeervolle coachingsruimte zijn lichte en natuurlijke kleuren gebruikt. De ruimte heeft een prachtige lichtgrijze pvc-vloer en rustige witte wanden. De twee ramen zorgen dat er voldoende daglicht binnenkomt. De ruimte heeft een warme inrichting en sfeervolle uitstraling. De wanden zijn glad en vrij van leidingen. In de ruimte is een ontspannen sfeer. Maar soms kies ik er voor om door de groene, rustige omgeving te

wandelen. In de wijk kun je gratis parkeren.

Bedankt voor je bericht. Ik neem z.s.m. contact met je op.

Volg mij

melissa-askew-642466-unsplash.jpg
  • Black Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Black Facebook Icon

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Claudia Kolk

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

www.claudiakolk.nl

06 - 209 855 05

KvK nr: 61351946

 

 

 

Andere websites:

Yoga en yoga en coaching:

www.yogatijdkampen.nl


Juist de combinatie van meditatie, yoga en ademhalingstechnieken, gecombineerd met het helen van ‘trauma’s’ door coaching, kan bijdragen aan verminderde activiteit van het sympathische zenuwstelsel. En dat betekent dat je (veel) meer ontspannen bent. Daarnaast train je je Insula, die onder andere lichamelijke en emotionele gewaarwording, empathie en medeleven reguleert.  Wil je jezelf echt een plezier doen? Dan voeg je Reiki nog toe aan dit gouden trio. Kijk eens op www.taniai.nl voor meer informatie.

Zwangerschapstraining en vrouwencoaching:

Proud2Bmom

Thaise yoga massage, ontspanningsmassage, voetreflexologie en massages met klachtenbehandeling.

www.balanergy.nl

bottom of page