top of page

GUIDING IN

love, freedom & connection

GA OP REIS

DE NIEUWE WERELD IS ER AL. EEN LEVEN VANUIT MEER

lichtheid is meer

& MEER VOELBAAR

We hoeven niet altijd meer de zwaarte en diepte van allerlei transformatieprocessen in. In een tijd waarin ons bewustzijn groter wordt, gaan we steeds meer op zoek naar wie we zijn. We helen onze trauma’s en gaan regelmatig door heftige processen.

 

Ik weet dat je veel werk hebt gedaan en dat het eigenlijk heel erg goed met je gaat. En… je wilt graag deze lichtheid blijven omarmen. Toch creëert ons mens-zijn nog regelmatig drama en moeilijkheden. Of je mind vertelt je dat het niet kan “het gaat al zo lang goed, wanneer neemt de ellende het weer over?” Maar wist je dat het lang niet altijd zo heftig hoeft te zijn? Soms kan en mag het zachter en simpeler. We zijn namelijk nu – op dit moment – al heel. De Divine Love stroomt al door je heen.

 

Ik help je graag deze heelheid te ervaren. Vanuit verbinding met je vrouwelijke energie en overgave aan je mannelijke energie ontdek je jouw werkelijke, authentieke zelf. Zodat je vanuit meer lichtheid leeft, zodat je liefde, vrijheid en diepe connecties ervaart.

"Ontdek de magie in jezelf door je vrouw-zijn te bekrachtigen."
 

 Nee, we gaan niet met blote voeten in een cirkel zitten. Tijdens dit bijzondere event brengen we het aardse en spirituele samen. We gaan het hebben over onderwerpen die vrouwen in hun kern raken. Op een prachtige locatie  ontmoet je gelijkgestemde vrouwen en ontdek je hoe je vanuit flow aantrekt, de kracht van vrouwelijke sensualiteit omarmt en heelt vanuit zachtheid. Kortom, dit wil je niet missen!

Event ZIJN! een vrouwencirkel op hakken

pexels-яна-матвиенко-11207978_edited_edited_edited_edited.png
foto5test_edited_edited.png

Feminine World Experience (community)

 Duik in de wereld van vrouwelijke energie. Van overgave en ontspanning. Van vrijheid en verbinding. In de Feminine World Experience komen vrouwen samen en leer je te leven vanuit je vrouwelijke energie. Je leert dat je al heel bent en dat helen niet zo heftig hoeft te zijn. Het kan veel zachter. Maak verbinding met de kracht die al in jou zit. Maak verbinding met je ware zelf. En ervaar de kracht van sistherhood.

Loopt jouw leven niet zoals je bedacht had en vraag je jezelf af: wie ben ik? Dan begeleid ik je met alle liefde in mijn 1:1 Mentorship Experience. Je voelt vaak dat je moet presenteren en voor anderen moet zorgen. Maar wanneer is het tijd voor jou? Wanneer word jij gezien en gehoord? Stop met wachten en maak tijd voor jezelf. Tijdens mijn 1:1 Mentorship Experience gaan we met een specifiek thema aan de slag dat jou nu in de weg staat. We gaan op onderzoek naar binnen en maken ruimte voor jouw wensen, dromen en verlangens. Het resultaat: jij pakt met passie je leven op waarin je jouw wensen en doelen zelf vormgeeft.

1: 1 Mentorship Experience

foto6test.png

HALLO MIJN NAAM IS 

Claudia Scholten

TRANSFORMATIECOACH & SOUL INTEGRATIE COACH

 

Als transformatiecoach leer ik bewuste, ondernemende vrouwen helen vanuit vrouwelijke energie. Iets wat we verleerd zijn in een wereld dat vooral gebouwd is op mannelijke energie. We proberen vaak die multi-taskende, krachtige en ondernemende vrouw te zijn. Maar uiteindelijk voelen we ons leeg en uitgeput. Als je in verbinding komt met je mannelijke én vrouwelijke energie, ga je voelen dat alles gaat stromen.

 

Het is daarom tijd om te helen en te leven vanuit vrouwelijke energie. Dit betekent helen vanuit zachtheid en leven met flow. Dit betekent dat je NU al heel bent. Het is tijd voor:

 

  • Minder in je hoofd en meer in je lijf

  • Minder leren en meer leven

  • Minder doen en meer ZIJN

 

Het is tijd voor meer te spelen, ontspannen en te genieten. Om te leven vanuit zachtheid, zelfliefde en ZIJN! Dan dans je mee met de stroom van het leven. Dan voel je een diepgewortelde rust en tevredenheid. Dan voel je pas echt vrijheid. Vrijheid in jezelf, je werk en je relaties. 

 

In mijn werk speelt de dualiteit van het leven een belangrijke rol. Dit betekent balans tussen het aardse en het spirituele. Ik loop graag op blote voeten, maar op zijn tijd draag ik ook graag sensuele hakken. Het mag er namelijk allemaal zijn! Mannelijke en vrouwelijke energie, blote voeten en hakken, krachtig en sensueel, aards en spiritueel. It’s all about finding your balance!  Om uiteindelijk deze dualiteiten met elkaar te verbinden om de eenheid te ervaren.

pexels-karolina-grabowska-4046718.jpg

 

Mijn werkwijze basseert zich op 3 pijlers:

 

Bewustzijnscoaching

Ik coach je op weg naar bewustzijn. Krijg inzicht in wat je wensen zijn en waarom je deze wensen nog niet hebt kunnen realiseren. Krijg ook inzicht waarom je vastzit in patronen. Of überhaupt inzicht in de lagen, triggers en conditioneringen, die diep in jouw verborgen liggen. Middels bewustzijnscoaching ga je meer connectie ervaren, in eerste instantie met jezelf, zodat je jouw wensen en droomleven kunt realiseren.

 

Transformatiecoaching

In het dagelijks leven word je  soms nog pijnlijk getriggerd. Je houdt nog niet volledig van jezelf en belandt in drama waarvan je dacht dat je het al had opgelost. Dit komt vaak door een trauma (klein of groot) dat nog tussen jou en je werkelijke zelf staat. Het is een verhaal dat onze mind heeft gecreëerd en blijft herhalen. Soms is het fijn om naar de bron van dit trauma te gaan en te transformeren. Met de vele helingstechnieken die ik tot mijn beschikking heb, help ik je trauma's transformeren, zodat je meer liefde gaat ervaren in je leven. Zodat trauma's jou niet meer in de weg stan om je authentieke zelf te zijn.

Zijnscoaching

Ik leer je hoe je kunt ZIJN. En ik laat je zien dat heling niet altijd moeilijk en zwaar hoeft te zijn. Je kunt namenlijk helen vanuit zachtheid, door op een dieper niveau te beseffen dat je al heel bent. Maar hoewel we dat wellicht weten, voelen we ons nog niet altijd heel. Soms is het belangrijk om uit de actie te stappen en om deze verhalen niet te willen snappen. Om deze verhalen niet op te willen lossen, maar er juist mee te ZIJN. Door je over te geven aan wat ze met je doen en door te voelen. Zonder dat jouw eigenwaarde daarvan afhangt. Ik coach je in kleine vriendelijke stapjes naar hoe je de controle meer en meer los kunt laten en meer kunt ZIJN. Zodat je ongeremd kunt leven, genieten en ontspannen. Vanuit deze plek ga je echte vrijheid ervaren. En ik laat je ontdekken hoe je daar komt.

Werkwijze

GA OP REIS

KRACHTIG IN DOORBRAKEN

zachtheid in overgave

Guiding you to (Inner) Union

bottom of page