top of page

 

 

Ebooks


 

Graag deel ik mijn 15 jaar kennis en ervaring in het communicatievak en 17 jaar persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hieronder kun je diverse ebooks downloaden. Elk ebook heeft behandelt 1 specifiek thema gedurende mijn jarenlange 'zoektocht' naar daadwerkelijk geluk. Iets wat we per slot van rekening allemaal zoeken.

 

Doordat elk ebook één thema behandeld, kun je heel specifiek één of meerdere ebooks die passen bij jouw fase van persoonlijken en spirituele ontwikkeling. Naast dat elk ebook je informtie verschaft, kun je in elk ebook ook aan de slag met aanvullende oefeningen, opdrachten, tips en/of linkjes naar audio-opnames van meditaties. Zodat je niet alleen kennis vergaart, maar de kennis ook kunt integreren.

Maak op eenvoudige en goedkope manier kennis met deze ebooks en de diverse ideeën en methodes die ik afgelopen jaren heb opgedaan. De ebooks zijn altijd en overal beschikbaar en je kunt ze altijd en overal kopen. Dus geniet ook van de handzaamheid en het gemak tijdens je reis of vakantie.

Ik wens je veel lees- en doeplezier!

bottom of page