top of page
2.png
achtergrond.png

Ontdek de magie in jezelf door te landen en
te helen in je vrouw-zijn...

 

...zodat jij weer volop kan shinen
in wie je bent en wat je te brengen hebt.

plaatje.png

Activeer jouw vrouwelijke energie.
Laat de controle en alle andere Masculine manieren van creëren los.
Verbind je opnieuw met je lichaa
m en win je Feminine power terug.
Leer om op een v
rouwelijke manier te leven door open te blijven en vloeiend te zijn.
                     

Heart

Trek meer aan vanuit flow.

Heart

Ontdek een plek waar je duurzaam kan groeien.

Heart

Bouw authentieke relaties op.

Heart

Transformeer de manier waarop je je voelt als persoon en de manier waarop je het leven ziet.

Heart

Krijg toegang tot het vrouwelijke perspectief waardoor jouw verandering met meer gemak en gratie kan plaatsvinden.

Heart

Ontdek de veilige en warme bedding van een sisterhood.

De Feminine World - Experience
Versterk jouw vrouwelijke energie en leer zorgen voor jezelf terwijl je in verbinding bent met je ziel.
 
Je voelt de roep om het vrouwelijke te omarmen al een tijdje, maar soms ben je nog op zoek naar de beste manier om dit te doen. Er zijn nauwelijks voorbeelden van hoe we ons mannelijke en vrouwelijke energie in een gezonde balans kunnen leven. Toch ligt deze kennis diep in ons verborgen.
 
Als jij op zoek bent naar een 360˚ ondersteuningssysteem met oefeningen, kennis en rituelen om jouw vrouwelijkheid te versterken, dan is The Feminine World - Experience perfect voor jou!De Feminine World - Experience, bestaat uit:

Heart

4 online live groep calls van 1,5 uur die je zelf mede kan vormgeven door het inbrengen van jouw thema’s. (inclusief replays)

Heart

4 maanden persoonlijke feedback via voicecoaching op jouw coachvraag; wanneer je maar wilt*

Heart

4 audio-opnames van een mantra, ritueel, meditatie of Dreamjourney.

Heart

Een vervullende, zorgende, intieme community van gelijjkgestemden om te delen, te verbinden en te co-creëren.

* Je kunt 24/7 voice-berichten sturen (max. 4 per maand) met je vragen,
ideeën en worstelingen in dat moment. Ik reageer van maandag tot en met vrijdag
binnen 24 uur op jouw bericht (maar vaak al binnen enkele uren).

 

joyce.jpg

Joyce Versteeg (over Embrace your Feminine Energy)

 "Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je complimenteren met het programma dat je hebt neergezet. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de pilot terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Ik ben sinds de training minder onzeker en zelfs ook minder op zoek naar oplossingen voor mijn “probleem”. Ik kan me makkelijker overgeven. Daarnaast begrijp ik beter wat belangrijk is in verbinding met de mannelijke energie. Praktische betekent dat ik makkelijker over bepaalde (voorheen irritaties) heen stap. Dat maakt het leven een stuk gezelliger. Ik raad deze training aan vanwege de combinatie van: de ervaring van het delen met andere vrouwen in een groep, prachtige oefeningen, jouw zachte en eerlijke begeleiding en wauw, wat een mooie muziek.”

plaatje.png

Join the Feminine World - Experience now!

 

 

Praktische informatie

Twee keer per jaar (februari en september) heb je de mogelijkheid om in te stappen of je deelname te verlengen.

 

Aantal deelnemers: max 10

 

Live bijeenkomsten: 

Wisselend op woensdagmorgen en vrijdagmiddag. 

Op vrijdag is er het laatste half uur het moment om op gezellige spel en fun-achtige manier het weekend in te luiden.

 

Na afloop van elke live bijeenkomst, worden de opnames beschikbaar gesteld om terug te kijken.

 

Audio-opnames: beschikbaar uiterlijk 2 weken na de live bijeenkomst.

 

Duur van het programma: 5 maanden

Kosten: € 595 (in 5 termijnen van € 119)

Mocht je interesse hebben, dan kun je je alvast aanmelden voor de wachtlijst.

 

Is de Feminine World Experience voor mij?

Ben je op zoek naar een kant-en-klaar programma?

Ben je op zoek naar Quick Fixes?

Ben je op zoek naar een leider die jou van antwoorden voorziet?

Dan is de Feminine World Experience NIET geschikt voor jou...

 

Wanneer dan wel? Als onderstaande je aanspreekt:

Je weet dat het lineaire pad met een start en een doel en veelal de beloftes van Quick Fixes jou niet heeft gebracht waar je naar verlangde. En je bent bereid je over te geven aan ontwikkeling volgens het vrouwelijke; het circulaire pad.

 

Ik beweeg in het moment, lift mee op de energie van de deelnemers. Ik tune in op de energie van de groep. En ga dan op reis. Ik ga quiden vanuit mijn aura en mijn energie. Soms begin ik gewoon te praten, te delen, te ratelen, omdat ik de informatie doorkrijg die gedeeld mag worden. En soms ben ik stil oorverdovend stil, wanneer mijn energie leidt, maar de groep deelt en creëert. Daarmee krijg ik heel veel voor elkaar... voor de groep, voor de ander, voor jou.

Je mag mij gebruiken, je mag me inzetten. Ik ben een soort wandelende encyclopedie. Een wijsheidsbron die je kunt raadplegen. Maar ik geloof niet in het traditionele lessysteem van één allesweter en onderdanige leerlingen. Ik geloof in co-creatie. De kracht van vrouwen die samenkomen om zichzelf, de ander en de aarde te helen, is immens. Vrouwelijke wijsheid gaat niet over hiërarchie, mislukken, straf en discipline. Een ieder mag zichzelf uiten en bij alles vraagtekens zetten. We leren in compassie naar elkaar met een open hart. Onze verbinding is gebaseerd op gemeenschappelijke pijn en gedeelde verlangens.

Lees ook waarom NU meedoen jou FOUNDING MEMBER maakt, wat dat betekent en de andere 6 redenen om mee te doen

katie-foto.jpg

 "Ik vond het een fantastisch leuke en interessante reis waar ik nog elke dag wat aan heb! Het samen delen van onze lief en leed, het warme bad (super fijn voor iedereen, we complimenteren elkaar te weinig!), het gevoel van sisterhood, de behoeften van de mannelijke energie delen (extra relatie advies, erg fijn en verhelderend). En vooral het samen lachen en plezier hebben met elkaar.
Hierdoor ben ik me er veel bewuster van hoe ik mijn vrouwelijke energie als kracht kan gebruiken, zowel in mijn communicatie met de mannen en vrouwen om me heen alsook met mijn partner. Ik kan beter ontvangen en me nog zelfverzekerder voelen (lees: minder schuldig) bij meer zelfzorg. Deze reis maakt dat je bewuster bent van de krachten en valkuilen van het vrouw-zijn en hoe mooi het is om deze zachte en krachtige energie te hebben, te omarmen en vooral ook uit te dragen. Door zelf te shinen geef je anderen toestemming dat ook te doen!" 

Katie Boelens (over Embrace your Feminine Energy)

Thema's

Tijdens de live groep calls en de audio-opnames behandel ik altijd een thema dat op dat moment passend is in het leerproces van de groep. Ik werk hierbij intuítief en voel diep in, in contact met mijn Hoger Zelf, wat er nodig is.

De Feminine creatie mag naar aarde komen en ontstaan in co-creatie met jou vanuit zachtheid en zuiverheid. Daarom wil ik je uitnodigen om jouw thema's, op elk moment, te delen, zodat we deze tijdens de live groep calls deze thema's kunnen behandelen. Zo is er ook ruimte om veelgestelde vragen te behandelen of een hot-seat coaching doen.

Mogelijke thema's/onderwerpen waaraan gedacht kan worden:

 • Polariteiten; Masculine vs feminine

 • De vrouwelijke krachbronnen

 • Vrouwelijke authenticiteit

 • De vrouwelijke energieën

 • Verklaar de liefde aan je nasty voice

 • Baby steps

 • Helen en voelen

 • Embrace the masculine

 • Gronden en womb power

 • Je innerlijk meisje helen

 • De aardmoeder in jezelf omarmen

 • Vieren en plezier

 • Vrouwelijk leiderschap

 • Vrouwelijk helen

 • De wilde vrouw in je tot leven roepen

plaatje.png

Wat anderen zeggen:
 

review annemarie.jpg
review katie.jpg
review anja.jpg
review debney.jpg
aafje.jpg
review debney2.jpg
review janneke.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
angela2.png
review mascha.jpg
ellen.png

Join the Feminine World - Experience now!

 

angela.jpg

Angela Lauwers (over Embrace your Feminine Energy)

 "Dank je wel lieve Claudia dat je aan me gedacht hebt en dat ik mee kon doen aan deze pilot. Alweer veel van je geleerd en ik kan het allemaal toepassen in het dagelijks leven. Ik ben me meer bewust vanuit welke energie ik handel. Ik merk dat ik, zeker naar mijn lief, veel zachter ben. Het maakt je zoveel duidelijk hoe en wat je doet vanuit een typisch mannelijke of vrouwelijke energie. En wat een heerlijke groep vrouwen!!! Onvoorstelbaar hoe we met elkaar verbonden zijn binnen heel korte tijd, dat vind ik al magisch. En ik maar denken dat het niks voor mij zou zijn!?! Zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren!"

 

Jouw quide - Claudia Scholten

Oprichter van The Feminine World - Experience

 

Op een vrouwelijke manier leven gaat niet alleen over het eren van hoe we eruit zien of hoe we in de wereld verschijnen. Het gaat ook om het creëren van een grote verschuiving in de manier waarop we denken, voelen, leven en met het leven meebewegen.

 

Dit betekent dat we in ons leven ook ruimte moeten gaan maken voor al die dingen die ons laten bloeien. Met alles dat ons meer laat verbinden met onze emoties, lichamen en vrouwelijke cycli.

 

Het loslaten van dat we zo gewend zijn en een bewuste stap nemen naar het ontwaken van de vrouwelijke energie, telkens weer...opnieuw. Het aanleren van een nieuwe manier om het leven te creëren.

 

Ik heb The Feminine World - Experience gecreëerd om de kracht van het vrouwelijke te eren en je een veilige ruimte te bieden waar je jezelf kunt voeden en je dromen en verlangens kunt manifesteren, door middel van specifieke vrouwelijke oefeningen, meditaties en mantra's.

 

Het Feminine leerde me vertrouwen, mijn chaos te omarmen, mijn gevoeligheid te accepteren en mijn kwetsbaarheid ruimte te geven. Ik leerde volop vanuit liefde en bezieling te leven. En ik ontdekte dat ik dit samen met andere vrouwen verder vorm mag gaan geven, omdat ook ik nog voldoende te leren heb.

_MG_1116.jpg
plaatje.png

Join the Feminine World - Experience now!
voor € 595,= (betaling in 5 termijnen)

 

bottom of page