top of page

Ontdek de magie in jezelf door te landen en
te helen in je vrouw-zijn...

 

EMBRACE YOUR

authentic self

fwe.png

GA OP REIS NAAR BINNEN, NAAR JOUW

vrouwelijke energie

De plek waar je samen met andere vrouwen op zoek gaat naar de magie in jezelf. Het is een plek waar je echt kunt ZIJN. Ervaar sisterhood, heling, transformatie en verbinding.

 

Voel jij dat er meer in jou en het leven zit? Stroomt het niet en ervaar je geen flow? Verlang jij naar meer rust en vrijheid? Activeer dan jouw vrouwelijke energie. Stap in overgave en ontspanning. Land en heel in jouw vrouw-zijn.

 

Tijdens de Feminine World Experience leer je te verbinden met je lichaam. Je leert op een vrouwelijke manier door het leven te gaan. Je leert je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen.

 

Laat de controle en masculine manieren van creatie los en win je feminine power terug.

joyce.jpg

Joyce Versteeg (over Embrace your Feminine Energy)

 "Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je complimenteren met het programma dat je hebt neergezet. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de pilot terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Ik ben sinds de training minder onzeker en zelfs ook minder op zoek naar oplossingen voor mijn “probleem”. Ik kan me makkelijker overgeven. Daarnaast begrijp ik beter wat belangrijk is in verbinding met de mannelijke energie. Praktische betekent dat ik makkelijker over bepaalde (voorheen irritaties) heen stap. Dat maakt het leven een stuk gezelliger. Ik raad deze training aan vanwege de combinatie van: de ervaring van het delen met andere vrouwen in een groep, prachtige oefeningen, jouw zachte en eerlijke begeleiding en wauw, wat een mooie muziek.”

"Ever felt that yearning for more love, more depth, more connection? This does not make you too much. It makes you a feminine woman."

 

- Aurika Valan -

 

pexels-valeria-boltneva-939835.jpg

Wat het je oplevert:

Met de Femine World Experience is creëeren we een liefdevolle, inspirerende en ondersteunende omgeving waarin vrouwen zichzelf herontdekken. Ik begeleid je op deze reis, zodat jij:

Heart

Je vrouwelijke authentieke zelf ontdekt.

Heart

Je vrij voelt in jezelf, je relaties, je werk.

Heart

Echte rust en ontspanning ervaart.

Heart

Leert aantrekken vanuit flow

Heart

Verbinding leert maken met je intuïtie.

Heart

En de juiste keuzes voor jezelf maakt.

MEMBERSHIP &

Praktische informatie

Heart

Elke maand een live groep call van 1,5 uur die je zelf mede kan vormgeven door het inbrengen van jouw thema’s. (inclusief replays)

Heart

Zolang je lid bent persoonlijke feedback via voicecoaching op jouw coachvraag; wanneer je maar wilt*

Heart

Elke maand een audio-opnames van een mantra, ritueel, meditatie of Dreamjourney.

Heart

Zolang je lid bent ongeperkt toegang tot alle opnames die al eerder opgenomen zijn, inclusief 2 gastsprekers.

Heart

Een vervullende, zorgende, intieme community van gelijjkgestemden om te delen, te verbinden en te co-creëren.

Heart

Korting op aanvullende diensten aangeboden door Claudia, zoals events, coaching, e-boeken ed.

Deuren open:

Vier keer per jaar gaan de deuren open en heb je de mogelijkheid om in te stappen of je deelname te verlengen.

Aantal deelnemers:

max 15

Live bijeenkomsten: 

Wisselend op woensdag- en vrijdagmorgen.  Data tot het einde van het jaar: 8 september, 18 oktober, 10 november en 6 december.

Na afloop van elke live bijeenkomst, worden de opnames beschikbaar gesteld om terug te kijken.

Audio-opnames:

beschikbaar ca. 2 weken na de live bijeenkomst.

Duur van het programma:

zolang je je niet uitschrijft.

Kosten: € 121 per maand

* Je kunt 24/7 voice-berichten sturen (max. 4 per maand) met je vragen,ideeën en worstelingen in dat moment. Ik reageer van maandag tot en met vrijdagbinnen 24 uur op jouw bericht (maar vaak al binnen enkele uren).

Mocht je interesse hebben, dan kun je je alvast aanmelden voor de wachtlijst. In het najaar  gaan de deuren weer open voor deelname vanaf oktober.

 

pexels-allen-2250619.jpg
katie-foto.jpg

 "Ik vond het een fantastisch leuke en interessante reis waar ik nog elke dag wat aan heb! Het samen delen van onze lief en leed, het warme bad (super fijn voor iedereen, we complimenteren elkaar te weinig!), het gevoel van sisterhood, de behoeften van de mannelijke energie delen (extra relatie advies, erg fijn en verhelderend). En vooral het samen lachen en plezier hebben met elkaar. Hierdoor ben ik me er veel bewuster van hoe ik mijn vrouwelijke energie als kracht kan gebruiken, zowel in mijn communicatie met de mannen en vrouwen om me heen alsook met mijn partner. Ik kan beter ontvangen en me nog zelfverzekerder voelen (lees: minder schuldig) bij meer zelfzorg. Deze reis maakt dat je bewuster bent van de krachten en valkuilen van het vrouw-zijn en hoe mooi het is om deze zachte en krachtige energie te hebben, te omarmen en vooral ook uit te dragen. Door zelf te shinen geef je anderen toestemming dat ook te doen!"


 

Katie Boelens (over Embrace your Feminine Energy)

“You cannot become yourself by yourself. To manifest and create
at a level of destiny we need power partners.”


 - Dr. Claire Zammit -

pexels-юлиана-маринина-9197373.jpg

Zijn

Zelfliefde

Verlangen

Eigen 'wijsheid'

Vrouwelijke krachtbronnen

Vrouwelijke authenticiteit

Vrouwelijke energieën

Vertrouwen in het masculine

 

Elke maand duiken we in een nieuw thema. Een thema die vrouwen in de kern raakt.

 

Thema's die we bijvoorbeeld al in de community staan, zijn: het ervaren van mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf, micro feminine leer momentjes, het voelen van je lichaam en intunen, de paradox van (zelf)heling en geheeld zijn, dieper in je vrouwelijkheid zakken met de ondersteuning van het mannelijke, de ontmoeting met je Inner Girl én de berusting/veiligheid van de Universum, het doorzien van je verhalen, intunen op je bron en je je bron fysiek gaan voelen, je verlangens kennen en fysiek gaan ervaren en ze te laten ontstaan vanuit overgave, van denken naar voelen en eenheid ervaren.

 

Ook vind je er twee bonus masterclasses van: 1. Lotte de Goede over sen.sual.iteit en se.ks.u.aliteit en 2. Maaike Feenstra over de diepe beleving van vrouwelijkheid.

 

We komen elke maand (sept t/m juni) samen in een online call van 1,5 uur waar we een veilige omgeving creëren om samen te groeien. Voor de sessie bereid ik je voor op het thema, zodat we tijdens de sessie de diepte in kunnen gaan. We leren, voelen, delen en helen. Intuïtief en in contact met mijn hogere zelf voel ik wat er op dat moment nodig is. Dat is de kracht van feminine creatie.

 

In co-creatie met jou geef ik vorm aan de sessies. Ik nodig je uit om thema’s in te brengen, vragen te stellen, ervaringen te delen en steun te bieden aan jouw sisters. 

 

Mogelijke thema’s :

Maandthema's

Verklaar de liefde aan je nasty voice

Baby steps

Helen en voelen

Gronden womb power

Helen van je innerlijke girl

De aardmoeder in jezelf omarmen

Vrouwelijk leiderschap

De wilde vrouw tot leven roepen

angela.jpg

Angela Lauwers (over Embrace your Feminine Energy)

 "Dank je wel lieve Claudia dat je aan me gedacht hebt en dat ik mee kon doen aan deze pilot. Alweer veel van je geleerd en ik kan het allemaal toepassen in het dagelijks leven. Ik ben me meer bewust vanuit welke energie ik handel. Ik merk dat ik, zeker naar mijn lief, veel zachter ben. Het maakt je zoveel duidelijk hoe en wat je doet vanuit een typisch mannelijke of vrouwelijke energie. En wat een heerlijke groep vrouwen!!! Onvoorstelbaar hoe we met elkaar verbonden zijn binnen heel korte tijd, dat vind ik al magisch. En ik maar denken dat het niks voor mij zou zijn!?! Zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren!"

Wat anderen zeggen

review debney.jpg
aafje.jpg
review debney2.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
angela2.png
review annemarie.jpg
review anja.jpg
review katie.jpg
review janneke.jpg
review mascha.jpg
ellen.png
claudia-scholten-8.jpg

HALLO MIJN NAAM IS 

Claudia Scholten

Oprichter van The Feminine World  Experience

 

Op een vrouwelijke manier leven gaat niet alleen over het eren van hoe we eruit zien of hoe we in de wereld verschijnen. Het gaat ook om het creëren van een grote verschuiving in de manier waarop we denken, voelen, leven en met het leven meebewegen.

 

Dit betekent dat we in ons leven ook ruimte moeten gaan maken voor al die dingen die ons laten bloeien. Met alles dat ons meer laat verbinden met onze emoties, lichamen en vrouwelijke cycli.

 

Het loslaten van dat we zo gewend zijn en een bewuste stap nemen naar het ontwaken van de vrouwelijke energie, telkens weer...opnieuw. Het aanleren van een nieuwe manier om het leven te creëren.

 

Ik heb The Feminine World - Experience gecreëerd om de kracht van het vrouwelijke te eren en je een veilige ruimte te bieden waar je jezelf kunt voeden en je dromen en verlangens kunt manifesteren.

 

Het Feminine leerde me vertrouwen, mijn chaos te omarmen, mijn gevoeligheid te accepteren en mijn kwetsbaarheid ruimte te geven. Ik leerde volop vanuit liefde en bezieling te leven. En ik ontdekte dat ik dit samen met andere vrouwen verder vorm mag gaan geven.

bottom of page