top of page
claudia-scholten-8.jpg
Abocht_middengroen.png

Van controle
naar overgave!

Je sluit je ogen…

...we gaan op reis; een reis door 6 vrouwelijke krachtbronnen. Een persoonlijke, unieke reis en ervaring. Soms krijg je informatie op een symbolische manier, soms meer op een letterlijke manier.

Soms hoor of zie je niets, maar voel je het. Vandaag heb jij een SUNDAY! Een dag om helemaal weg te zakken in je vrouw-zijn.

circle - png.png
Cbocht_middengroen_edited.png
Abocht_middengroen.png

Claudia Scholten coaching in bewustzijn

Wil jij ook meer verbinden?

Wil jij jezelf en de ander écht begrijpen?

Wil jij écht jezelf zijn?

 • Stop met zoeken en start met vinden!

 • Duurzame transformatiecoaching en programma's
  op zes ontwikkelingsvlakken.

 • Voor als je de reis van hoofd naar hart wilt maken.

 • En wilt leven in vrijheid.

Ieder van ons maakt een bijzondere, unieke reis. Een reis om vanuit vrijheid en liefde te leven. Een reis om gelukkig te zijn. Je probeert je weg te vinden. In de keuzes die je maakt, ervaar je soms teleurstellingen, tegenslagen, pijn en verdriet. Door de tegenslagen raak je je eigen verhaal kwijt en verlies je de verbinding met wie je werkelijk bent. 

 

Het is tijd om leiderschap te pakken; persoonlijk, professioneel en spiritueel. ​Ik geloof dat de wereld verandert. Dat we naar een tijdperk gaan waarin het niet alleen gaat over de beste zijn, zoveel mogelijk succes behalen en heel hard werken. Het is tijd om ons te verbinden; met onszelf en met de ander. Die stap vergt bewustzijn en lef. 

 

Ik beloof je dat ik met jou op zoek te ga naar jouw ommekeer; nieuwe mogelijkheden die jouw huidige situatie in zich herbergt. Ik help je om bewust te zijn van wie je werkelijk bent. En los te laten wat niet meer dient en in overgave te gaan leven.

 

Ik ben er voor jou en jouw reis.

Op dit moment ervaar je:

circle-zonder-tekst - png.png

Perfectionisme

circle-zonder-tekst - png.png

Te weinig tijd voor jezelf

circle-zonder-tekst - png.png

Niet weten wat je wilt

circle-zonder-tekst - png.png

Alle touwtjes in handen willen houden

circle-zonder-tekst - png.png

Teveel aan je hoofd

circle-zonder-tekst - png.png

Een gevoel van vrijheid

circle-zonder-tekst - png.png

Betekenisvol zijn

circle-zonder-tekst - png.png

Overgeven aan het leven

circle-zonder-tekst - png.png

Lekker in je lijf zitten

circle-zonder-tekst - png.png

Werkelijk doen wat jij wilt!

Wat je eigenlijk wilt, is:

_MG_1855.jpg
Cbocht_middengroen_edited.png
Abocht_middengroen.png

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Scholten. Ook ik maakte vele reizen. Veel in de buitenwereld, maar vooral ook naar binnen. Ik leerde dat geluk niet te vinden is in die buitenwereld. In een auto, een goede baan, een cursus of een verre reis. Dit échte geluk is alleen voorbehouden aan degenen die de moed hebben om de reis naar binnen te maken. Zij die ontdekken wat werkelijke vrijheid is. 

 

Ik ben er voor harde werkers die voor de buitenwereld alles voor elkaar lijken te hebben. Zij die ook heel hard hun best doen, maar die ook diep van binnen weten dat ze niet het leven leven zoals ze eigenlijk zouden willen. 

​Ik geloof erin dat je alleen succesvol en gelukkig kunt zijn als je leeft en werkt vanuit vrijheid, inspiratie, creatie, overgave en verbinding. Waarom? Omdat ik het zelf lange tijd heb ervaren hoe het is om hard te werken en ogenschijnlijk succesvol te zijn. En dat terwijl ik me diep van binnen moe, onzeker en zinloos voelde.

Ondanks dat het me prima lukte om alle ballen hoog te houden en fors de controle had, besloot ik het roer om te gooien. In twee jaar tijd nam ik afscheid van:

 • overtuigende beperkingen

 • belemmerde emotionele trauma’s

 • valse conditioneringen

 • een vermoeid lichaam

 • een gevoel van ‘is dit het nou?’

 

Tijdens deze reis ontdekte ik weer de magie van het leven.

"Als alles mogelijk is, dan wordt het leven magisch. En haal je het beste in jezelf en anderen naar boven."

De 6 ontwikkelrichtingen

Hoe zou het zijn als je het leven van je dromen leeft. Als je doet wat jou gelukkig maakt?  Hoe zou het zijn als je niet alleen maar hoeft te snappen, maar ook mag voelen en ervaren, zien ent ontdekken? Hoe zou het zijn als jij er volledig mag zijn?

We leven in deze wereld nogal vanuit onze mind. Niet zo gek, want op school wordt dit benadrukt, in het bedrijfsleven wordt het zo gewaardeerd. En we zien onze omgeving vooral alles vanuit mind en wetenschap benaderen. En dat terwijl diezelfde wetenschap 'weet' dat er nog zoveel meer is.

Ik ben blij dat we sinds de MRI-scan weten dat we veel meer invloed hebben op onze mind. En tegelijkertijd heeft dat gezorgd voor een wildgroei aan mindcoaches. Supergoed, maar wat mij betreft niet voldoende. Soms weet je iets heel goed, maar voel of doe je iets anders. En daarom ga ik een aantal stappen verder. Ik leg de verbinding tussen body, mind en soul.

De zes ontwikkelrichtingen waar ik met je mee aan de slag ga, zijn:

Persoonlijkheid  I  Omgeving  I  Fysiek  I  Emotioneel  I  Mentaal  I  Spiritueel

Wil je meer inspiratie?

bruce-mars-763659-unsplash.jpg

LEIDERSCHAP

 

Ik help je graag de leider in jezelf te ontdekken. Op alle niveaus;  fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Ik ga graag met jou op reis en help je je eigen vrijheid, liefde en kracht te ontdekken. Ik moedig je aan te ervaren dat je elke dag een andere keuze mag maken. Welke reis maak jij? 

Ga op reis en maak verbinding

 

Cbocht_middengroen.png

Waar ik je mee kan helpen?

melissa-askew-642466-unsplash.jpg
michael-rosner-hyman-ZAmXj9CqG-4-unsplas

VERBINDING

Ik wil jou helpen in deze reis naar vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent. Vrijheid om de stilte toe te kunnen laten. Vrijheid om ook vanuit je hart te mogen leven. Je te verbinden met jezelf, de ander en de wereld.

 

Vanuit mijn praktijk help ik je om te groeien in bewustzijn, liefde en vrijheid.

 

REISMAATJE IN BEWUST ZIJN

 

Je hoeft niet altijd alleen te reizen. Je staat niet alleen. Ook ik maakte de reis van het hoofd naar het hart. Leerde me weer te verbinden, te voelen en rust te ervaren.

 

Zie me als jouw reismaatje die je helpt dat los te laten wat je niet meer dient.

Abocht_middengroen_edited.png

Wat anderen vinden

De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht.

Hans

bottom of page