LEIDERSCHAP

COACHING I VERBINDING I INSPIRATIE

Ontdek jouw weg naar meer balans.

Kom naar de Lichter Leven Workshop

Welkom bij Claudia Kolk - voor coaching en training

Verlang jij naar oprechte samenwerking?

Zou jij jouw medewerkers én klanten ook graag happy zien?

Wil jij jezelf en de ander écht begrijpen?

 

​​Mijn naam is Claudia Kolk en ik ben er voor (potentiële) leiders die geloven dat we in verandering van tijdperk zitten. Een tijdperk waarin niet alleen maar gaat voor optimaliseren van processen, heel hard werken en vakinhoudelijk de beste zijn. Leiders die weten dat werken aan procesmanagement, doelgerichte plannen, smart-methodes, lean en efficiënt zijn, belangrijk zijn, maar .... die ook beseffen dat het nieuwe leiderschap zoveel meer inhoudt. Ik ben er voor leiders die de moed hebben om zich te verbinden met zichzelf en met de ander. Leiders die bereid zijn om op onderzoek uit te gaan en hun organisatie wakker willen schudden en hun professioneel leiderschap in willen zetten.

En... ik ben er voor iedereen die gelooft in zijn of haar eigen persoonlijk leiderschap. Iedereen die gelooft dat hij of zij meer in zijn mars heeft en maar een klein deel van zijn of haar potentieel leeft. 

En daarom help ik:

Triquetra

Managers, directeuren en teamleiders naar nieuw leiderschap in een nieuwe wereld door werk leven weer (meer) menselijk te maken

Triquetra

Teams naar oprechte samenwerking en klantcontacten.

Triquetra

Jou naar een succesvol, gelukkig en duurzaam leven waarin je de leiding neemt over jouw leven.

Schakel mij in voor...

Professioneel leiderschap

 

Ik help mensen, teams en organisaties op het gebied naar The Next Communicatie Level voor betere resultaten en klantcontacten. Dit doe ik door middel van workshops, training en inspiratiesessies, maar ontdek eerst hoe ik jou verder kan helpen in je professioneel leiderschap.

Schakel mij in voor...

Regie over je eigen leven

 

Ik help jou! Minder stress, minder druk, meer ontspanning. Dichter bij jezelf en je dromen. Dit doe ik door middel van workshops, training en coaching, maar ontdek eerst hoe ik je verder kan helpen in je persoonlijk leiderschap.

"Ik ben er van overtuigd dat als mensen echt zichzelf zijn, zij ook het mooiste

en het beste van zichzelf laten zien én dat in anderen naar boven halen."

lichter-leven-groep.JPG

Lichter Leven Workshop

Hoe zou het zijn als je dat gaat doen wat je echt gelukkig maakt? Als je ontdekt waar jouw energie lekt? En je weet hoe het voelt om je oprecht te verbinden, met jezelf en de ander?

Ontdek de kracht van het Lichter Leven Programma en leer oefeningen en methodes in te zetten, zodat jij deze tools in je dagelijks leven in kunt zetten en weet wat je te doen hebt.

Waar ik je mee kan helpen?

Vergroot je welzijn, veerkracht en manage je stress

 

 

Verbinding met jezelf

 

Wil je gehoord worden? Minder doen en meer bereiken? Wil je lekkerder in je vel zitten? Flexibeler zijn en rustiger en positiever in het leven staan?

Communicatie begint bij de verbinding met jezelf. Daadwerkelijk geluk is niet te vinden in je buitenwereld. Geluk vind je alleen in jezelf. Mijn coaching richt zich in eerste instantie hierop.

Heb jij het lef om daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met alles wat je bent, dan overtref je je stoutste dromen.

 

Verbeter je empathie,  samenwerking en contacten

 

 

Verbinding met de ander

 

Met flexibiliteit, juiste communicatie en compassie kun je je echt verbinden met de ander. Thuis en op je werk.

Je voelt de energie die dat geeft. Want waar je echt verbindt, gaat het niet over 1 en 1 is twee, maar wordt 1 en 1 een drie. Door mijn communicatiecoaching leg je vanuit jezelf de verbinding met een ander.

Als je werkelijk luistert, hoor je wat de ander beweegt. En hoor je ook wat de ander in jou teweeg brengt.

Leer creatief en innovatief te denken.

 

Verbinding met je passie

 

Het wordt nu echt eens tijd dat je jezelf omarmt in al je gekkigheid en gaat stralen. Je net zo krachtig maakt als je daadwerkelijk bent.

Als je diep van binnen weet, wie je bent, ontvouwt het pad dat je mag bewandelen vanzelf.

Zo ga je met zekerheid en passie het juiste pad bewandelen. En kom je in een flow. Zo beweeg je mee op de golven van het leven en leef je echt je lef.


Wat anderen vinden

Hans

De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht.