top of page
notebook1.png
Cbocht_middengroen_edited.png

Focus, inspiratie en geluk

Journal

Build your life

Cbocht_middengroen.png

Je hebt zojuist het Build your life journal  besteld. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarin een betaallink. Als ik de betaling binnen heb, verstuur ik je het journal zodra het geleverd is. Heel veel schrijf- en doeplezier!​

P.S. Niets ontvangen? Bekijk je spam en voeg mijn mailadres toe aan je veilige lijst.

omslag-journal-build-your-life.png
Abocht_middengroen_edited.png

Ervaar hoe je leiderschap neemt over jouw leven. Wil jij lichter leven? Meld je nu aan voor een gratis Inspiratiesessie.

claudia-kolk-9.jpg

Ga op reis en maak verbinding

 

Cbocht_middengroen.png

Voor jou:

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

[INSPIRATIESESSIE]

Denk jij ook dat je met hard werken de beste resultaten bereikt? Haal je niet het beste uit jezelf en ook niet uit anderen? Meld je aan voor een inspiratie coachingssessie. En ontdek wat jij nog meer te bieden hebt.

VRIJ ZIJN [BLOG]

Ik heb al door heel wat landen gereisd. Elke keer kwam ik weer rijker naar huis. Voor mij waren deze reizen elke cent waard. Tijdens deze reizen vond ik vrijheid. En dus ging ik de afgelopen 10 jaar ook hele andere reizen maken. Reizen die me ‘altijd’ dat vrije gevoel geven.

 

anthony-ginsbrook-Hr6dzqNLzhw-unsplash.j
danka-peter-L0o1RfQuPUY-unsplash.jpg
DSC01653.JPG

WELKE WERELD CREËER JIJ?

[BLOG]

Jaren geleden was ik enorm druk. Ik had een superdrukke baan als communicatiespecialist en rende van deadline naar deadline. Van de een op de andere dag was ik niet meer zo druk

bottom of page