top of page
_MG_1573.jpg
Cbocht_middengroen_edited.png

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt

Lichter Leven

Programma

Abocht_middengroen.png

 

 

 

Leef vrij, gelukkig en licht

 

​Als je het mij vraagt zijn er honderden manieren om je leven leuker en makkelijker te maken. De een besteed zijn tijd en geld aan iets leuks kopen en krijgt hier een prettig gevoel bij. De ander geeft veel geld uit aan vakanties of dagjes uit. En weer een ander besteed steeds weer geld aan training en coaching. Uiteindelijk allemaal voor een leuker leven. En zo hoppen ze van leuke gebeurtenis naar gebeurtenis.

Uiteindelijk blijkt voor veel mensen dit niet een echte, langdurige oplossing. Ze twijfelen nog steeds over zichzelf, rennen door de dagen en hebben een 'is-dit-nu-alles-gevoel'. Ze voelen zich vast zitten tussen hun verplichtingen en hun gedachten hierover. En ze vragen zich af "waarom kan ik nou niet echt gelukkig zijn?"

Wil je mijn eerlijke, maar misschien confronterende antwoord? "Je doet het zelf! Je doet elke dag hetzelfde als voorgaande dag!"

Zodra jij besluit te veranderen en iets anders gaat doen, verandert er iets. Maar dan moet je wel weten wat je moet veranderen.

 

Tegelijkertijd wil ik je meegeven: Er is geen falen. Alleen maar feedback. Je kon er tot dit moment niks aan doen dat je leven er zo uit ziet. Maar dat kan wel veranderen. Ik kan je de tools geven die jou leren je leven duurzaam te veranderen.

Besluit nu om te veranderen!

images.jpg
circle-zonder-tekst - png.png

Je weet wie je werkelijke bent.

circle-zonder-tekst - png.png

Je gaat oprechte verbinding aan met anderen.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt je lekkerdere in je lijf.

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt controle over je gedachten.

circle-zonder-tekst - png.png

Je gaat op een fijne manier om met je emoties.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt oprechte verbinding met jezelf en bent gelukkig.

Cbocht_middengroen_edited.png

Het gevolg van het

Lichter Leven Programma:

Abocht_middengroen_edited.png

Wat anderen vinden van het Lichter Leven Traject

Het lichter leven traject bracht veel herkenning en mooie inzichten. Het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht en vertrouwen gegeven. Het was een mooi reis naar: (zelf)compassie, autenticiteit, ruimte, rust, eigenwaarde en gevoel. Echt, een licht leven. Claudia, dank voor jouw fijne ‘down to earth’ begeleiding.

Joyce

claudia-scholten.jpg

Jij kan duurzaam veranderen

Hoe zou het zijn om niet steeds weer te hoeven verlangen naar de volgende aankoop? Het volgende weekend? Of de volgende vakantie? Hoe zou het zijn als je het leven van je dromen leeft. Elke dag dat doet wat jou gelukkig maakt?

Hoe zou het zijn als je gelukkiger voelt? Niet eventjes waar continu gedurende je dag? Én tools in handen hebt voor de momenten dat het minder gaat, zonder dat je gelijk weer moet verlangen naar weer een aankoop, vakantie of de noodzaak tot coaching om de 'pijn aan de oppervlakte' aan te moeten pakken?

Wil jij elke dag doen waar je gelukkig van wordt? Lichter leven? Dat kan! Ik kan je helpen om het leiderschap over jouw leven te nemen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een Lichter Leven en ik help je graag op de reis naar een gelukkiger leven.

In dit unieke Lichter leven programma is er volop ruimte voor jouw optimale ontwikkeling. Je gaat aan de slag met jouw specifieke doelen en thema's. Na dit traject heb je een gereedschapskist met tools bij de hand die je thuis continue in kunt blijven zetten.

En het mooie is, is dat ik het programma zowel individueel als in een groep aanbiedt, zodat jij gebruik kunt maken de voor jou optimale omstandigheden.

"Ik geloof dat als jij je verbindt met wie je écht bent, dat je lichter leeft en dat jij gaat doen wat je werkelijk te doen hebt. En dat dat jouw gelukkig maakt!"

Abocht_middengroen_edited.png

1 op 1 programma

 • Traject van 5 - 9 maanden

 • Een intake van 1 uur.

 • 20 uur 1 - op 1 coaching.

 • Uitgebreid fysiek werkboek voor thuis.

 • 19 ondersteunende audio's en video's.

 • Fysiek droomboek voor na het traject

 • Starten wanneer je wilt

Groepsprogramma

 • Traject van 4 maanden.

 • Een terugkommiddag.

 • 28 uur groepscoaching en -training.

 • Uitgebreid fysiek werkboek voor thuis.

 • 19 ondersteunende audio's en video's.

 • Fysiek droomboek voor na het traject.

 • Leren van en met elkaar.

Abocht_middengroen_edited.png

Claudia Scholten I Lichter Leven trainer

Ik weet als geen ander hoe het is om tegen mezelf te zeggen: “je hebt niets te klagen, je hebt een goede baan, genoeg geld een leuk gezin en alles wat je hart begeert.” Maar wat ik inmiddels ook weet ik dat je dat stemmetje niet kunt negeren. Dat het stemmetje je vertelt dat je eigenlijk wat anders te doen hebt.

Na tal van trainingen en opleiding volgde ik het Lichter leven programma van Brigeman. En dat veranderde mijn leven totaal. Je werkt optimaal aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb het zelf ervaren, zelf gezien en anderen in dit programma begeleid. En ik kan niet anders zeggen, dit is een goudmijn.

 

Je gaat thuis en samen met mij op zoek naar je ware zelf, goed contact met de ander en je passie(s). Niet langer laat je je leiden door wat er van je wordt verwacht of dat je denkt te moeten doen, maar ga je jouw mooiste leven leiden.

Door het beste uit al deze methoden samen te voegen en de 'zweverigheid' eruit te laten, is dit unieke lichter leven programma ontstaan, waarbij je wordt geholpen optimaal te leven en je potentieel te benutten.

In dit programma optimaliseer je jezelf op alle vlakken:  fysiek, emotioneel en mentaal. We gaan  echt een stapje verder dan alleen maar mentaal kietelen. Je rekent af met dat wat je niet meer nodig hebt.

 

Ik weet dat je hier bent om te groeien, te verbinden en te delen. Ik wens je een rijk leven waarin je verbonden bent met je passie, verbonden bent met de mensen om je heen en je de dingen doet die je gelukkig maken.

 

Ik nodig je uit om samen met mij het Lichter leven programma te doorlopen, waar we samen vinden wat jij nodig hebt om te gaan doen wat je echt gelukkig maakt.

P1020572-web.jpg

Tijd voor verandering, tijd voor Lichter Leven

Honderden mensen die het het Lichter leven programma volgden, zijn wat anders gaan doen wat ze deden. Ze leerden welke bezigheden en gedachten ze beter weg konden laten én welke ze beter toe konden voegen.

 

Zij maakten reuzenstappen in hun ontwikkeling en leven dichtbij wat hen echt gelukkig maakt. Door lichter te leven ervaren ze minder stress en leven ze meer vanuit liefde en verbinding met hunzelf en anderen. Ze leven intenser en ervaren meer rust, plezier en passie. Ze hebben helder wat ze willen met hun leven. Ze nemen leiderschap over hun leven. En dat kun jij ook!

Dat jij nog niet doet wat jouw echt gelukkig maakt, heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Je weet misschien nog niet precies wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. En leeft je leven volgens de norm die je om je heen ziet of doet wat je gewend bent elke dag te doen. Het is nu tijd voor verandering!

Aan de start van het traject had ik mijn twijfels, maar ik heb zoveel meer geleerd en bereikt dan ik had verwacht! Het heeft mij een andere kijk op mijn leven gegeven. Het bijzondere aan het traject is dat het effect ervan niet stopt na de laatste sessie! Ik heb tools gekregen die ik in mijn dagelijks leven kan blijven toepassen. Ik ga nu daadwerkelijk lichter door het leven! - Lisa -

Abocht_lichtgroen.png

UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

 

We 'moeten' van alles en dan komt het nogal eens voor dat we onszelf vergeten. Toch? Neem jij de tijd om stil te staan wat jij wilt? Neem je de tijd om te voelen wat jouw lijf je te vertellen heeft? Luister naar het fluisteren van je lichaam voordat het begint te schreeuwen! Je wilt mentaal graag alles 'snappen', maar diep van binnen weet ook jij dat echt weten, begint bij voelen.

Cbocht_middengroen.png

Speerpunten van het

Lichter Leven Programma

simon-rae-438771-unsplash_edited_edited.
84975067_s.jpg

VERHOGEN VAN JE BEWUSTZIJN

 

Wil je echt (wat) veranderen? Dan is het verhogen van je bewustzijn noodzakelijk. Je kunt niet veranderen op het niveau waarop die situatie is ontstaan (Einstein). Tijdens het Lichter leven programma gaan we volop aan de slag om je bewustzijn te vergroten, zodat je ontdekt wat jou tegenhoudt om te doen wat jou gelukkig maakt.

blog 7 - claudiakolk_edited.png

VERBINDING MET JEZELF EN DE ANDER

 

Hoeveel van de tijd ervaar je een échte verbinding met een ander? Hoe vaak voel je je verbonden met jezelf? Juist in een tijd van vele prikkels is het belangrijk om te ontdekken wie jij bent en wat jou passie is. Tijdens dit Lichter leven programma ontdek je de kracht van écht verbinden. Je ontdekt hoe de groep jou verder kan helpen en inzicht geeft in je patronen..

Wil je meer weten?
 

Ik ben zelf zo enthousiast over het Lichter leven programma dat ik je graag alles erover vertel. Zo kun je met mij kennis maken, de Lichter leven methode en de mogelijkheid van deelname in een groep of 1 op 1.

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page