top of page
header-lichter-leven-1op1.png
Cbocht_middengroen.png

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt

Lichter Leven

1 op 1 Programma

Abocht_middengroen.png

 

 

 

Stop met overleven, ga leven!

 

Je komt niet altijd tot je recht. Je hebt niet genoeg zelfvertrouwen. Je vindt het soms lastig om je eigen pad te volgen. Je weet eigenlijk niet precies wat je wilt. Maar er is een klein vuurtje in je, dat weet dat er meer in zit.

 

En ik weet het ook. Herken je de worsteling om echt je authentieke zelf te zijn? Ik weet hoe lastig het is als je niet precies weet wie je bent, hoe je je dan moet verbinden met anderen. Hoe je voor jezelf en jouw mening kunt gaan staan zonder boos of gefrustreerd te raken. Ik heb zelf jarenlang hiermee geworsteld. En heb de sleutel gevonden.

 

Tijdens het Lichter leven traject maken we een prachtige reis waarin we ontdekken wat je echt leuk vindt. Samen gaan we aan de slag om je beste versie te voorschijn te halen. We nemen afscheid van je belemmeringen, je irreële angsten en destructieve patronen. Zodat jij je eigen grootste fan wordt en steeds meer in flow komt. En gaat genieten van het nu, jezelf en anderen. We gaan op zoek naar je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

P9270723.JPG
circle-zonder-tekst - png.png

Starten wanneer je wilt.

circle-zonder-tekst - png.png

Volop aandacht voor alleen jouw traject.

circle-zonder-tekst - png.png

Traject van 5-9 maanden.

circle-zonder-tekst - png.png

Gratis intake van 1- 1,5 uur

circle-zonder-tekst - png.png

20 uur 1 op 1 coaching en training.

circle-zonder-tekst - png.png

3 boeken om te bestuderen

circle-zonder-tekst - png.png

19 ondersteunende audio's en video's

circle-zonder-tekst - png.png

Uitgebreid fysiek werkboek voor thuis incl. droomboek voor na het traject

Cbocht_middengroen_edited.png

Het Lichter Leven 1 op 1 Programma:

web-1W5A4363.jpg

De Lichter Leven methode

 

Het Lichter Leven traject is onderdeel van de Bridgemanmethode ontwikkeld door Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen aan de hand van de diverse methodieken die zij, wereldwijd, hebben bestudeerd.

 

Het lichter leven programma heb ik zelf gevolgd. En daarna heb ik in de coachopleiding deze methode leren toepassen. Vervolgens heb ik dit programma aangevuld met mijn eigen kennis en ervaringen.

 

De Bridgeman Methode bestaat uit een bijzondere mix methoden. Zowel moderne methoden als de Wim Hof methode (Iceman) de SIYLI methode (Google), NLP, EFT, Touch of Matrix, Anthony Robbins, Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being als traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere meditatievormen, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Sayadaw U Pandita, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen.

​​

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

"Ik geloof dat als mensen bewuster gaan leven, ze de juiste keuzes maken voor zichzelf, een ander en de wereld. Niet alleen voor nu, maar ook voor later."

Abocht_middengroen_edited.png
Abocht_middengroen_edited.png

De investering in jezelf

Het lichter leven traject bestaat standaard uit 10 sessies, maar soms zijn er extra sessies nodig. De coachingssessies van het lichter leven programma duren gemiddeld 2 uur.

Daarna volgt een uitgebreide schriftelijke intake met vragen. Deze schriftelijke intake geeft je al een dieper inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt, zodat we in de sessies hier gelijk mee aan de slag kunnen.

 

Jouw investering is natuurlijk je tijd en een bedrag van € 1847* voor het standaard programma. Kom gerust een keer langs voor een intakegesprek. Deze kost 75 euro en als je doorgaat met coaching wordt deze investering van de kosten voor het traject afgetrokken.

In sommige gevallen kun je de kosten van dit traject (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken van de belasting.

 

Een andere mogelijkheid is je werkgever vragen dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

* voor particulieren en ZZP'ers incl. BTW/ voor bedrijven excl. BTW

Cbocht_middengroen.png

NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

 

​Ik heb zelf veel training en coaching gedaan. En ik ben ervan overtuigd dat het lichter leven traject iedereen verder kan helpen, die hier serieus mee aan de slag gaat. Maar...geloof niets van wat ik zeg, ga het zelf ervaren.

 

En om je over de drempel heen te helpen, bied ik je een niet goed, geld terug garantie. Ik beloof je dat als je het traject volledig volgt, dat je je leven met een hoger cijfer waardeert, dan dat je voor het coachingstraject bent gestart. Is dit niet zo, dan krijg je je geld van de coachingssessies terug. Vraag me persoonlijk naar de voorwaarden.

100%

NIET GOED,

GELD TERUG GARANTIE

Wil je meer weten?
 

Ik ben zelf zo enthousiast over het Lichter leven programma dat ik je graag alles erover vertel. Zo kun je met mij kennis maken, de Lichter leven methode.

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page