top of page

Ontdek een andere manier van Regie

en neem jouw werkelijke energie in en ervaar meer

balans en vervulling in jouw leven met de masterclass:

The Feminine Way

Voel hoe jij op een andere manier regie mag nemen. Een manier die veel passender is. Een extra 'iets' in jou waarvan je ergens altijd al wist dat het er was. Het is tijd om je eigen energie in te nemen en een verschil te maken in hoe je leeft, werkt en liefhebt.

Ik doe niet aan oninteressante verkooppitches, ellenlange voorstelrondjes of het delen van mijn levensverhaal via prachtige storytelling. Mijn masterclass is een ervaring met veel plezier en interactie (dus ook geen webinar met afgeschermde camera's).

WR Claudia - Marjan van Houwelingen -9.jpg

In deze masterclass neem ik je mee op reis naar de wereld van vrouwelijke en mannelijke energie (en ja, ook ontkrachtende misverstanden die er zijn), zodat je precies weet waarom dit zo belangrijk is en wat je kunt doen. Je:

Heart

Leert hoe je de kracht van vrouwelijke zachtheid en mannelijke daadkracht kunt combineren om een gebalanceerd leven te creëren. Bereik meer door minder te doen.

Heart

Ontdekt de verborgen schatten van jouw eigen energiepatronen. Leer wie je werkelijk bent en hoe je jouw unieke krachten kunt omarmen.

Heart

Krijgt inzicht in hoe vrouwelijke en mannelijke energieën in jouw dagelijks leven manifesteren. Begrijp je gedrag, besluitvorming en communicatie op een dieper niveau.

Heart

Ontwikkelt leiderschapsvaardigheden die geworteld zijn in authenticiteit. Daarmee leid jij jezelf en je bedrijf met een diepe wijsheid en een intuïtieve vastberadenheid.

Heart

Ervaart een diep gevoel van welzijn door in harmonie te leven met je eigen energie. Verminder stress, vergroot je veerkracht en voel je meer in balans.

"The true feminine is  experience life  from the inside. To slow down,

let go and connect to her own body. To stop learning and start living."

Het word een prachtige reis waar ik later € 111, maar je mag nu aan boord
voor een te gekke kennismakingsprijs. Doe nu mee aan
de Masterclass;
The Feminine way voor slechts € 11,=

Heart

Een live masterclass van 60-90 minuten, waarin je het feminine pad diepgaand gaat ontdekken. De sleutels naar meer zachtheid, jouw verborgen schatten en diepere verbinding met je werkelijke zelf en anderen. (let op: geen replay)

Heart

Ontvang na afloop gratis het ebook  "55 ways to embrace your feminine energy", zodat zelf thuis verder aan de slag kunt en  je meer passie, plezier en vrijheid in je leven creëert.

Heart

Belofte: geen oninteressante verkooppitches, ellenlange voorstelrondjes, het delen van mijn levensverhaal of na afloop heel veel mailtjes. Wel ontvang je mijn wekelijkse StoryLetters (waar je je overigens ook weer voor kunt afmelden.)

inschrijven
 • vr 15 dec
  15 dec 2023 13:00 – 14:30
  Zoom
  15 dec 2023 13:00 – 14:30
  Zoom
  Op reis naar de wereld van vrouwelijke en mannelijke energie. Ontdek een andere manier van Regie en neem jouw werkelijke energie in en ervaar meer balans en vervulling in jouw leven
  Delen
bottom of page