top of page

WAT ALS JIJ NIET
MEER HOEFT TE
HELEN,
ALS JIJ AL HEEL BENT?

Wie ben je dan?

"Als ik mezelf nou maar in een hokje prop, dan doe ik het goed. Dan ben ik goed genoeg. En word ik gezien en gehoord. Dan word ik geliefd. Als ik nou maar het juiste hokje vind waar ik in pas. Het hokje dat mij mij maakt. Het hokje dat mij labelt tot wie ik ben."

 

...was jarenlang wat ik dacht.

Niet alleen toen ik me conformeerde aan het leven dat ik om me heen zag. Nee, juist ook toen ik een andere weg insloeg en het spirituele pad op ging. Misschien ging ik toen juist nog wel harder werken. Om mijn innerlijke wonden te helen....

En dat leverde heel veel moois op.

En het verlangen om steeds meer te helen. Wellicht om toekomstig drama te verkomen. Of omdat het toch nog net niet goed genoeg was. Of nog steeds stiekem (onbewust) om erbij te horen.

Tot ik ontdekte dat de werkelijke schat in mij lag.

  • Voel je ergens nog een verlangen naar meer vrijheid, meer liefde en diepere connecties?

  • Is er een diep weten dat er diep in jou nog een schat verborgen ligt?

  • Voel je dat er nog een ander pad op jou te wachten ligt?

Dan heb ik voor jou deze one-day-retraite

Ontmasker jezelf

Ik heb een 'model' ontwikkeld met 3 velden om jouw vrouwelijke energie te laten bloeien. Het is een model dat jou ondersteunt op jouw unieke pad terug naar je werkelijke jezelf. Jouw puurheid. Jouw rauwheid. Jouw echtheid. Jouw zuiverheid. Het brengt je in contact met jouw werkelijke zelf. Omdat je veel meer bent, dan het hokje waar je toch niet in past.

Tijdens deze one-day retraite laat ik je de  kracht van dit model ervaren. Je laten ervaren dat je al heel bent. Je gaat ervaren dat alles al in je je zit. Zodra je je je leert verbinden met alle vrouwelijke kwaliteiten en je grootsheid kunt laten stralen.

  • Je ervaart liefde (zachtheid), overgave, chaos, ontvangen (verlangen), kwetsbaarheid en intuïtie.

  • De ingrediënten zijn de vrouwelijker krachtbronnen: stillness, unicorn, nourish, dream & dance, attract en you.

Dit pad gaat niet over nog meer in je hoofd zitten, maar juist eruit komen. Alles wat je tot nu toe hebt geleerd, is ontzettend waardevol geweest en heeft je gebracht waar je nu bent. En…informatie alleen brengt geen werkelijk geluk. Alleen door daadwerkelijke ervaring kun je een intens gevoel van leven ervaren.

Praktische informatie One-day-retraite 'Ontmasker jezelf'

1 of 8 maart van 10.00 - 16.00 uur

Prijs: € 244. Early Bird prijs € 177

Binnenkort online

Eventes/retraites

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page