top of page

Ben jij de Queen of de drama-Queen 👑


Ze rende weer rond. Ze moest nog een artikel schrijven. Ze moest ook nog de accountant contacten en oh ja, de garage bellen stond ook al weken op haar to-do lijstje.


Toch had ze even een moment genomen om te sporten. Maar nu ze onder de douche stond….iets wat haar normaal altijd alles van haar af doet stromen…zag ze hoe hard haar badkamer aan een schoonmaakbeurt toe was. Hoe in hemelsnaam moest ze alle taken van haar takenlijstje doen?


’s Avonds vertelde ze haar partner hoeveel taken er wel niet op haar lijstje stonden en wat ze allemaal wel moest doen. Haar hoofd liep over en ze was mentaal op. Een enigszins koude reactie kreeg ze terug: ‘je krijgt er wel grip op, maak je niet druk.’ Dit is waar ze het nu mee kon doen.

Ze besloot heel vroeg naar bed te gaan.


Voordat ze haar bed in dook verontschuldigde ze zich nog even snel. Het huis was rommelig. Op het menu stonden restjes van gisteren. En ja, de was lag ook nog niet in de kast. Ze deed echt haar best. Ze wilde hem laten zien hoe hard ze werkte en hij leek het niet eens op te merken. Hij haalde zijn schouders op. Ze hoefde zich niet druk te maken.


Ben je een human being of een human doing?

Weet je... mannen zijn niet ‘in love’ met hetgeen we allemaal voor ze DOEN. Erger nog, het tegenovergestelde. Hoe meer je doet, hoe minder het hem doet. Een man is namelijk (meestal) aangetrokken tot je Feminine energy.


Ook al lijkt het erop dat het heel erg Feminine is om te geven en te zorgen voor anderen. De werkelijkheid is, is dat de Feminine energy juist ontvangend is. Het is juist de mannelijke energie die actiegericht is en liever geeft dan ontvangt. Denk er maar eens aan hoe goed het voelt als hij je bloemen geeft en zaken voor je regelt.


Als jij dingen doet voor een man, omdat je er eigenlijk iets voor terug wilt krijgen...tja, dan beweeg je toch echt vanuit de mannelijke energie. En dat doet een man niet meer van je houden, harder voor je lopen of jouw als zijn Queen behandelen. Sterker nog dit maakt zijn mannelijke energie alleen maar passiever.


Wil jij een man die romantisch is, initiatief neemt, een man die je happy wil maken? De manier om dit voor elkaar te krijgen is om te connecten met zijn hart. Hoe dat werkt? Door te connecten door jouw hart. Hij wil zich veilig bij je voelen om zijn gevoelens te kunnen delen.


Dat betekent dat we onze eigen gevoelens (leuk en niet-leuk), verlangens en sensualiteit mogen ervaren. Dat betekent dat we kunnen stoppen met DOEN en mogen gaan ZIJN. Vanuit ons hart, zonder drama (tenzij jij liever zijn drama-Queen bent 😉).


En dit is één van de reden waarom ik mijn Embrace your Feminine energy programma heb ontwikkeld. Embrace your Feminine energy is voor mij één van de beste programma’s die ik ooit heb begeleid. Al mijn lessen rondom 15 jaar persoonlijke ontwikkeling, 6 jaar spirituele ontwikkeling en een heel leven (tja, nu vraag je je misschien af hoe ik ben) ervaringsgericht leren in de dualiteit, zitten hier in.


Het leert je om nu eens en voor altijd, baby stapje voor stapje, in balans te komen, je volledig te voelen, in verbinding met jezelf en anderen. En bovenal leert het programma je te focussen op jou.

Nu is er wellicht een vlammetje in jou dat heel graag mee doet, maar je vraagt je misschien ook af of je je weer op het volgende moet storten? Nog meer to-do lijstjes? Weer in de actie?


Je hebt al veel geheeld, vele cursussen gedaan en diploma's gehaald. Moet je jezelf nu een schop onder je edele kont geven en eens écht aan de slag?


Ho, niet te snel. Al dat doen, de laatste jaren, heeft heel veel bijgedragen, maar... het gaat nu juist eens om ont-doen.


V Ontdoen van alle verwachtingen...

V Omarmen van dat wat er allemaal al is...

V En ontvangen van dat wat jij jezelf waard vindt...


Dus nee, de tijd heb je waarschijnlijk niet beschikbaar. Maar is wel broodnodig om te ontdekken hoe jij meer in balans kunt gaan leven.

Lieve groet,

Claudiap.s. Twee weken terug was de eerste Feminine droomreis, dat onderdeel is van het Feminine Transofrmatie pakket. Wat was dat genieten. Paar reacties:

  • Claudia nam me mee op reis langs diverse vrouwlijke krachtbronnen. Een bijzondere reis met mooie aanknopingspunten om zelf verder te onderzoeken en te leren waar en hoe ik mezelf nog meer kan bekrachtigen.

  • Bedankt voor een fijne visualisatie van mijn droomreis en de weg die ik hierin mag bewandelen. Ik heb er op mijn manier alles uit kunnen halen wat ik op dit moment nodig heb.

Comentarios


Meer artikelen...
bottom of page