top of page

Ontdek de onbegrensde kracht van vrouwelijke energie


"Rijd anders even naar huis. Dan zet je ons af. En ga je zelf even naar het tuincentrum.” Hij vertelt haar verdorie opnieuw wat ze moet doen. Ze weet toch zelf wel het beste wat handig is? Het is, in ieder geval, helemaal niet praktisch om eerst terug naar huis te rijden en dan…Ze pauzeert haar gedachten… was dit niet waar ze ooit meer naar verlangde?


[2 jaar eerder] - ‘Ik ben er klaar mee’ zei ze. Ze besloot dat ze in haar vrouwelijke energie wilde leven. Ze was doodmoe van het strijden. Zogenaamd de sterke vrouw zijn, die haar boontjes wel kon doppen. Altijd maar in de actie. Altijd maar plannen maken. Alle ballen hoog houden.


Ze hield goed zicht op al deze borden waar ze mee aan het jongleren was: haar kinderen, haar relatie, het huishouden, alle sociale contacten, haar werk én alle plannen en leuke dingen. Altijd maar geven, altijd maar zorgdragen en vooral altijd maar in de doe-stand.


Onbewust was ze in de mannelijke rol van assertiviteit, respect willen ontvangen en carrière gericht zijn, gestapt. Misschien soms handig op het werk*, maar in haar relatie, in haar haar hart wilde ze niets liever dan ontvankelijk zijn, teruggeven en haar gevoelens laten koesteren.


Een dieper verlangen. Een verlangen om te verbinden. Een verlangen om te verbinden met haar kern om vanuit daar dan te verbinden met een man. Om een echte emotionele aanvullende connectie aan te gaan. Ze wilde zijn Queen zijn. Zijn nummer 1. Ze wilde sensueel en voelend zijn. Ze was het spuugzat om altijd maar bezig te zijn met het behalen van doelen, het afronden van taken. Ze zocht iemand die dit van haar overnam.


Nu heeft ze een man voor wie ze zijn absolute nummer 1 is. Hij wil niets liever dan haar gelukkig zien en daar maakt hij geen geheim van. En ja, hij neemt haar soms beslissingen uit handen. Hij draagt regelmatig zorg voor het denken en het regelen. En in dit geval had hij het goed gezien. Even wat voor tijd voor haarzelf. Even alleen door het tuincentrum struinen; was precies wat ze nodig had.


Ja hij is soms irritant dominant, leidend en bezitterig. Hij weet vaak wat hij wil en zorgt ook dat hij dat krijgt. En dat is precies datgene waar ze zo op is gevallen. Het baken waar ze soms op kan leunen, waar ze in mee kan bewegen, waar ze even los mag laten. Waar ze even niet hoeft te denken, te regelen en wanneer ze even niet meer sterk hoeft te zijn.


Hoe fijn is het als ze na een dag hard werken, gedreven en gefocust, haar man even aan de handrem trekt? Het werk uit handen neemt en tegen haar zegt: ‘Laat maar los, kom maar in mijn armen, je hoeft de wereld niet op je schouders te dragen. Wat kan ik voor je doen, lieve schat?’


Door in haar vrouwelijke energie te stappen, leerde ze een sterkere relatie te bouwen, zich vrijer te voelen, meer van zichzelf te houden, haar emoties op een gezonde manier te uiten en meer in het moment te leven. Zodat het leven steeds meer voor haar gaat werken, zonder te forceren, zonder het gevoel te hebben dat ze moet vechten.Balanceren tussen je mannelijke en vrouwelijke energie

1 op de 3 relaties strandt. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel singles. Soms omdat ze echt geen zin meer hebben in een relatie. Soms omdat ze 'de juiste' maar niet kunnen vinden. Veel relaties tussen man en vrouw zijn ontwricht. Mannen weten niet meer hoe ze zich écht kunnen verbinden en 'hun' vrouwen happy maken. En vrouwen nemen steeds vaker de leidende rol van de man over, maar raken daarmee steeds meer verwijderd van hun kern.

De wereld is aan het veranderen. Machtsstructuren komen te vervallen. Na jarenlang door (een soms toxische) mannelijke energie te zijn gedomineerd, zien we dat de wereld uit balans is. Er is een steeds luidere roep om verbinding, elkaar steunen, veiligheid, zachtheid, harmonie en heling. Hoewel we gelijkwaardig zijn, zijn we wel degelijk verschillend. En dat mogen we gaan omarmen.


Herken je dat? Je weet dat je mannetje kunt staan. Je weet dat je alles kunt want een man ook kan, misschien soms nog wel beter. Je hebt je man misschien niet eens écht nodig. En daar in die energie is het dan ook, dat je het wel een beetje zat bent. Je bent moe. Echt moe. Doodmoe van altijd maar je best doen. Doodmoe van het regelen, zorgen en to-do lijstjes. Je wilt zo graag dat dit alles eens van je over wordt genomen. Door je partner of je toekomstige partner.


Als dit voor jou herkenbaar is, dan ben je zeer waarschijnlijk de verbinding verloren. Met jezelf, je vrouw-zijn, met anderen, met de natuur, met je passie en met je sensualiteit. Ben jij het zat om rond te lopen met het gevoel dat je het nooit 'goed genoeg' doet? Kun jij je slecht verbinden met je lichaam of ervaar je onvrede over je lichaam? Druk je je emoties weg? Dan is het waarschijnlijk tijd om je vrouwelijke vuur te ontsteken, competitie en concurrentie met andere vrouwen én mannen te staken.


Ontdek hoe de onbegrensde kracht van vrouwelijke energie kan zorgen voor een leven vol connecties, overvloed en intimiteit...

Hoe? Door gebruik te maken van mijn Feminine Transformatie Pakket. Speciaal voor bewuste vrouwen die willen transformeren van hooggespannen multi-taskende superwomen naar... ...volledig opgeladen Queen! Je ontvangt een superwaardevolle magische droomreis van ongeveer 45 minuten waarmee je de 6 vrouwelijke krachtbronnen ontdekt en leert inzetten om jouw innerlijke Queen te laten stralen.


Daarnaast ontvang je 4 extra bonussen waaronder mijn 'Feminine Energy call' om vanuti ontspanning te gaan creëeren en ontvangen.


Op reis en ervaar de magie.


Lieve groet,

Claudia
Comments


Meer artikelen...
bottom of page