top of page

Focus

Wat had ik mijn vakantie dit keer hard nodig. Wat buitelden alle emoties, gevoelens en gedachten over elkaar heen. En wat dwarrelden ze prachtig neer in het bord; vier op een rij! Ik weet weer wat ik zaaide en ik weet ook weer wat ik ga oogsten. Een voor een.

Fysiek op orde

Het is nu twee jaar geleden dat de pijn (vanuit mijn tweede zwangerschap) weer begon. Het is nu echt tijd om afscheid te nemen. Gezond eten, drinken, ontspannen en het heel langzaam opbouwen van sporten gaan me helpen. Ik ga er voor.

Mentaal en emotioneel opruimen

Yoga, ademhaling en meditatie, maar ook de andere stappen uit het Lichter Leven traject helpen me om een betere versie te zijn van mezelf. Afgelopen voorjaar heb ik dit volledig gevoeld. Dus ook dit gaat me lukken.

Rijkdom om me heen

Hoewel ik weet dat het najaar (weer) druk wordt, wil ik aandacht hebben voor mijn fantastische gezin en de lieve mensen om me heen. Misschien is er niet altijd heel veel tijd, maar wel oprechte aandacht en quality time. Herinner me er maar aan. Een beetje focus is goed voor me.

"Groots dromen is tot daar aan toe, maar het openbaar maken aan je/de wereld, is toch best spannend."

Dromen waarmaken

En last but nog least. Mijn droom verder vormgeven. Invulling geven aan mijn bedrijf ‘BYO coaching en training’. Waarmee ik ik mensen door middel van coaching en/of training wil helpen hun beste zelf te vinden. Zo dat is er uit. Wat best eng is. Groots dromen is tot daar aan toe, maar het openbaar maken aan je/de wereld, is toch best spannend.

Onze grootste angst

Zoals Marianne Williamson zo mooi omschrijft: “Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn. We zijn het allerbangst voor het licht in ons, niet voor onze duisternis. We vragen ons af: “Wie ben ik om briljant, buitengewoon aantrekkelijk, talentvol en geweldig e zijn?” Maar waarom eigenlijk niet? Je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen.

Passie

Dus heb ik me voorgenomen, elke twijfel en angst te aanvaarden, die zegt dat ik hier niet geschikt voor ben. Ook ik ben fantastisch, net als jij, met alles wat ik in me heb. Mijn focus ligt voorlopig op bovenstaande punten, maar ik ga prachtige dingen creëren. Want dat is mijn daadwerkelijke passie.

Wat is jouw passie?

Liefs,

Claudia

Comments


Meer artikelen...
bottom of page