top of page

Hoe kan ik aantrekken in mijn leven wat ik wil?Misschien heb je er wel eens van gehoord. De Wet van Aantrekkingskracht. Deze wet is gebaseerd op het principe van vibratie. Alles is energie en vibreert op zijn eigen frequentie.


Twee dingen of elementen met dezelfde frequentie trekken elkaar aan. Als je afstemt op Sky radio, luister je niet opeens naar Classic FM. En zo werkt het met alles. Als je zanger wilt worden, moet je op een andere frequentie afstemmen dan wanneer je politicus wilt worden. De Wet van Aantrekkingskracht toont zich op vele manieren. Docenten houden er dan ook verschillende visies op na. Waar de een zich meer richt op het idee dat ons onderbewustzijn geen onderscheid kan maken tussen feit en fictie. Waardoor je mentaal dus een willekeurig beeld kunt creëren, dat je door middel van affirmaties en visualisaties in je onderbewustzijn programmeert. Hierdoor ga je op dezelfde frequentie vibreren als het mentale beeld en trek je gelijkwaardige energie aan in je leven. Een andere methode vertelt ons dat wij de fysieke manifestatie zijn van onze niet-fysieke zelf, oftewel ons Hoger Zelf. Het Hoger Zelf trekt de verlangde wensen aan. Je hoeft dus alleen maar te vragen, erin te geloven en bereid zijn om te ontvangen en je zult ontvangen. En zo zijn er nog meer visies.

Als je de, volgens mij, beste onderdelen van de verschillende visies samenvoegt, krijg je het volgende: de realisatie van elk doel begint met een beeld, een enkel toekomstbeeld. Door jezelf hierin in te leven, door jezelf te conditioneren met de gedachten en positieve emoties alsof je dit doel al hebt bereikt, gaat het kwantumuniversum voor je aan de slag om je te helpen dit doel te realiseren.

De key is... emoties, want de taal van ons universum is emoties. Sta je negatief in het leven, bang om te falen of denk je dat je het toch niet gaat fixen? Dan betaalt het universum je met gelijke munt terug. Een gevoel van dankbaarheid is een van de meest waardevolle emoties om te communiceren met het kwantumuniversum. Door je doelen te visualiseren, dankbaarheid reeds te ervaren voor het later behaalde doel en overtuigd te zijn van het feit dat je dat ook gaat doen, sterker nog dat het er al is, geeft de Wet van Aantrekkingskracht gehoor aan jouw wensen.

Door je visualisaties een aantal keer per dag te beleven en hiermee je emoties te conditioneren, leg je in je brein de neurologische hardware aan die nodig is om je doelen te bereiken. Dus...ga aan de slag. Begin klein en ervaar de kracht van deze wet.


Op reis, ervaar de magie


Lieve groet,

Claudia


ps meer weten over de Wet van Aantrekkingskracht? Volg het Lichter leven programma

Comments


Meer artikelen...
bottom of page