top of page

Ik zat maar te wachten


En waarop? Inspiratie? Ontspanning? Rust?


Meditatie is daarin een zegen. Niet omdat meditatie altijd leuk is, maar de resultaten wel. En meditatie met een groep gelijkgestemden gaat nog een stapje verder.


Maar he, op de foto bij deze post, ben ik niet te wachten. Daar gaat deze post eigenlijk niet over. Even bij de les blijven . Ik had het over mijn vakantie. Gedurende mijn vakantie was ik wachtende. Wachtende op....


Maar het hoefde niet meer. Vanaf dat ik mijn baan in loondienst op had gezegd, hoef ik in vakanties niet meer op zoek. Niet meer op zoek naar verre bestemmingen om maar zo ver mogelijk weg te zijn en mijn hoofd leeg te kunnen maken. Niet meer op zoek naar rust om mijn vermoeide mind te herstellen. Niet meer op zoek ontspanning om tot rust te komen. En ook niet meer naar inspiratie, want dat stroomt continue.


Sinds een aantal jaren voel ik werkelijke verbinding met mezelf, met de ander en met mijn dromen.

Ben jij nog steeds op zoek? Op zoek naar wat je wilt? Op zoek naar wie je eigenlijk bent? Op zoek naar redenen waarom je soms zo weinig energie hebt?


Leer ontdekken wat belangrijk is. Leer jezelf op nummer 1 te zetten. En ontdoe jezelf telkens weer van een sluier en kom dichter bij je werkelijke zelf.


Lieve groet, Claudia


Ps het is nog wel steeds erg fijn om ook op vakantie te mediteren en te connecten.


-----------------------------------------------


Tijdens mijn Lichter Leven Workshop laat ik je de kracht van meditatie en ademhaling ervaren. Ik laat je verschillende methodes en oefeningen uit het Lichter Leven programma ervaren. En ik deel mijn ervaringen en lessen om lichter te leven met je.


Je gaat naar huis met super waardevolle tools die je direct kunt inzetten voor het realiseren van een Lichter Leven


Speciaal voor een kleine groep mensen bied ik deze workshop aan voor € 15. Omdat ik gewoon megaveel zin heb om weer live te verbinden.


Comments


Meer artikelen...
bottom of page