top of page

Jaren geleden in een klein stadje


Jaren geleden...

In een klein stadje dat de oude geschiedenis van het land zo mooi weergaf, had een klein meisje al door dat ze met haar eigenheid de wereld bewoog. En dat ze scherp zicht had en zichzelf krachtige vragen stelde.

Ik weet het nog goed, hoe ik mezelf telkens weer deze vragen stelde.

Vragen die leidden tot een verhaal. Hoewel ik veelal in mijn eigen fantasie-bubbel leefde, mijn eigen wereld, mijn eigen sfeer, mijn herinnering aan een andere plek, kan ik me de verwondering nog levendig herinneren.

Ik snapte de wereld niet. En de vragen die ik mezelf stelde waren: "Waarom doet iedereen zo raar? Waarom doen mensen niet wat ze voelen? Waarom zeggen ze iets anders dan wat ze doen? Waarom van die onnodige conflicten? Waarom nemen ze een rol aan? Waarom leven ze maar een deel van zichzelf?"

Deze vragen leidden tot het creëren van een verhaal. Telkens weer opnieuw. Deze vragen leidden tot een lange zoektocht naar antwoorden. Een zoektocht naar tools, methodes, programma’s, opleidingen, acties, plannen, ideeën, heling, verbindingen. Een zoektocht om een kloppend verhaal te maken. Een verhaal dat mij de wereld uitlegt, zoals ik die om me heen zie.

En ik kwam tot de conclusie dat waar ik ook zocht, ik geen sluitend antwoord kreeg…Ik kreeg dus geen antwoorden op belangrijke vragen over authenticiteit en je zielspad volgen.


Dat is de reden waarom ik jou, als mijn StoryLetters-lezer, de komende tijd meeneem op een speciale reis. Want ik ben op zoek naar vrouwen die samen met mij en andere vrouwen antwoorden willen vinden. Antwoorden die de vrouwen die ons voorgingen nog niet hadden. Antwoorden die we niet daar ergens in de buitenwereld kunnen vinden. Maar alleen diep in onszelf, in verbinding met elkaar.


En daarom ben je zoooo hard nodig. Ik ken het onrustige gevoel over de toestand in onze wereld en hoe het overweldigd, verward en machteloos maakt om zulke grote problemen en pijn aan te pakken terwijl je je eigen problemen nog steeds niet (helemaal) hebt opgelost.

Maar hoe zou het zijn voor onze wereld als iedereen écht 100% zichzelf zou zijn en vanuit moed naar authenticiteit, vrijheid en vertrouwen leeft en groeit? Hoe ziet een wereld eruit waarin we geen toneelstukjes meer hoeven spelen en vanuit bewustzijn in verbinding met elkaar kunnen leven?

Hoe zou het zijn als jij als bewuste vrouw de mannelijke én vrouwelijke energie in je leven volledig kunt ervaren en met elkaar kunt verbinden om zo heelheid te ervaren? En hoe zou het zijn als je er niet meer alleen voor staat, maar dit met een groep vrouwen mag doen, dat voelt als een tribe. Een tribe die elkaar ondersteunt en versterkt, omdat we weten dat waar we delen we eigenlijk helen en vermenigvuldigen.


Hoe en waarom ik dit doe?

Naast mijn StoryLetters ontvang je de komende tijd enkele extra FeminineWorldLetters (te herkennen aan het bijbehorende logo)

En om dat ook gelijk maar helder te zijn. Ja ik hoop dat je uiteindelijk mee wilt doen aan mijn Feminine World Experience.


Ik ben op zoek naar een groep vrouwen die het verschil willen maken, voor henzelf, voor de ander en wellicht voor de wereld. En misschien ben jij dat? En misschien ook niet. Dat is helemaal oke. Wat mij betreft gaan we samen op reis...om dat te ontdekken.


Want in eerste instantie wil ik je inspireren om jouw vrouw-zijn nog meer te om omarmen.

En dan ontdek je vanzelf waar je verlangen naar uitgaat en of de Feminine World Experience de juiste stap is voor jou.


Lots of love,

Claudia
Commentaires


Meer artikelen...
bottom of page