top of page

Vrij en Lichter Leven (2)


Zoals je misschien weet, is het vrije leven dat ik nu leef niet vanzelf aan komen waaien. Integendeel! Al jaren ben ik op zoek naar geluk en vrijheid. Een lange reis… Een reis van zelfafwijzing, overgewicht, verdoven, teveel werken, te hard zijn, niet los kunnen laten, controle , leven met een masker, pijn, verdriet en heel veel struggle. En dat terwijl ik ogenschijnlijk niets te klagen had. Na elke tegenslag weer opstaan. Blijven geloven dat het ook anders kan. Ondanks alle dieptepunten bleef ik geloven dat het me op een dag zou gaan lukken om al die onhandige gedragingen uit m’n systeem krijgen. Het was vaak eenzaam. En nog vaker moeilijk. HeT heeft me een hoop gekost, maar uiteindelijk ook veel opgeleverd. Vanaf het moment dat ik mezelf kwetsbaarder durfde op te stellen en me steeds beter kon overgeven en vertrouwen, ging het steeds beter. Na diepe healingprocessen kon ik ook steeds meer naar mijn kern bewegen. Ik leerde een hoop van de beste coaches. Zowel op het gebied van mental coaching, nlp, healing werk, spiritualiteit, business coaching, ademwerk en zoveel meer. Het is mijn missie om al deze kennis en ervaring door te geven. En dat zoveel mogelijk mensen zich verbinden met hun eigen authentieke zelf. Zodat zij zich verbinden met de ander, hun dromen én de wereld. Na mijn reizen en transformaties van de afgelopen tijd, voel ik dat het weer tijd is. Om alles dat ik de afgelopen jaren leerde en alles wat ik al weet te verenigen met de transformatie die ik afgelopen jaar doorging. Het is tijd om weer op het podium te stappen, mijn 'lessen' over te dragen. Je te laten ervaren wie je werkelijk bent. Je te laten ontdekken wie je werkelijk wilt zijn. Uit de controle, uit de veiligheid, in overgave en vertrouwen. Dat is werkelijke vrijheid. Dicht en diep vanuit mijn hart is dit wat ik zo graag wil. Waar ik van ga stralen, omdat ik jou steeds meer zie stralen. En omdat ik gewoon heel erg zin heb om aan de slag te gaan, doe ik iets wat ik vaak niet doe. Ik weet wat ik, mijn tijd en mijn programma's waard zijn. En toch heb ik nu besloten om een vette actie te doen in mei. Ik ga op reis… ga je mee? De basis voor al dit werk, is het Lichter Leven programma. Eerlijk, destijds toen ik het ‘moest’ volgen voor de Tranformatiecoachopleiding, vond ik het niet nodig. Na toen 10 jaar ervaring met tal van trainingen, dacht ik dat ik het allemaal wel wist. Vergiste ik me even… Deze Lichter Leven training:

  • Maakte de verbinding tussen al het, tot dan toe, geleerde.

  • Maakte dat ik begon te vertrouwen in het leven.

  • Leerde me om supersnel te manifesteren.

  • Zette me aan, in verbinding met mijn werkelijke passies.

  • Gaf mijn contact met mijn werkelijke kern.

Het is tijd... Voor jouw ware zelf. Voor verbinding. Voor overvloed. Voor vrijheid. Voor liefde. Doe je mee? Lichter Leven - Master Yourself Op reis en in verbinding☄️. Warme groet, Claudia

Comments


Meer artikelen...
bottom of page