top of page

Vrouwelijke energie


Ik vertaal me in mijn werk en mijn werk zit in mij. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vorig jaar heb ik dat sterk ervaren. Ging het niet lekker met mij, dan liep het aantal klanten terug. Of opdrachten werden teruggetrokken. Gewoon omdat mijn energie iets anders nodig had.

De laatste tijd ben ik intern weer volop in beweging. Dat vertaalt zich in een enorme persoonlijke groei, dat zich ook zakelijk weer laat zien, maar daar later meer over.

Wat mijn transformatie nu anders maakt? Vorig jaar ging het nog met veel 'geweld'. Nu beweeg ik steeds meer vanuit vrouwelijkheid, overgave, zachtheid en vertrouwen. Een proces dat al een heel aantal jaren in beslag neemt en zich steeds meer in mij vertaalt. Een proces dat me steeds meer terug brengt naar mijn kern. Naar het meisje dat ik was; gek op barbies, pumps en glitters. Maar dan nu de volwassen variant . Ik vind de weg naar mijn vrouwelijke kern steeds meer en dat is te zien. Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden. Ik creëer meer ‘vrouwelijkheid’ aan de buitenkant door bijvoorbeeld voor eens en voor altijd te stoppen met nagelbijten en mijn nagels goed te verzorgen en mooie kleding te dragen waar IK me vrouwelijk in voel. En daarmee voed ik mijn binnenkant.


Ik kies er steeds vaker bewust voor om te leunen op een krachtige mannelijke energie in mijn omgeving. Ik heel de wonden in mij die bij elk wissewasje ervoor zorgen, dat ik denk: ‘oke, dan pak ik mijn zwaard op en dood ik de draak zelf wel’. En daarmee voed ik mijn buitenkant.

En of het nou de verandering in mij is…of een bewuste keuze om deze buitenkant te wijzigen…geen idee. Wat ik wel weet, is dat ik superblij ben met mijn vernieuwde coaching- en trainingsruimte. Transformatie is all over the place.

Op reis en ervaar de magie.

Lieve groet, Claudia
Comentarios


Meer artikelen...
bottom of page