top of page

Waarom ik mijn bedrijf anders inrichtte


Afgelopen zomer hakte ik de knoop door. Ik ging me met mijn bedrijf volledig richten op masculine en femining energie. Een drastische, maar voor mij hele logische stap. Waarom dat leg ik je uit...


*

Als meisje speelde ik vooral met poppen, hield ik van glitter en roze en keek ik Tour of Duty en The A-team met mijn vader.

*

Als tiener kroop ik tijgerend door de bosjes; legertje spelend en hield ik van shoppen en tutten.

*

Als puber ging met de melkbus op mijn nek (ja, wij schieten hier carbid met een melkbus met oud en nieuw; don't try this at home) met de jongens op pad en kleedde ik me op en top vrouwelijk.

*

Als jonge vrouw ouwehoerde ik op verjaardagen het liefste met de mannen, maar kon ik net zo goed genieten van een echte vrouwenfilm.

*

Ik fladder als semi-heks door de spirituele wereld, maar ik ben ook een beetje een IT-nerd.

*

Ik kan heel goed plannen maken en een evenement organiseren en ik kan me overgeven aan de chaos in mijn hoofd en lijf en alles uit mijn vingers laten vallen om gewoon keihard voor mezelf te zorgen.


En ik ervaar het in de kleine momenten:


De grootsheid die ik voel in mij, maar ook het onzekere kleine meisje dat daar is.

Volle bak vertrouwen in mijn nieuwe relatie en het wantrouwen in mezelf om weer volledig open te staan.

De liefde voor mezelf als moeder, omdat ik het zo goed doen én de twijfels als ik even niet weet wat er in het leven van mijn kinderen omgaat.Polariteiten is al heel lang zichtbaar voelend in mijn leven.

Ik ga er op aan...


Maar het is onderdeel van al het leven.

Tenminste van het leven hier op aarde.

Dit is wat ons beweegt...

Dit is wat ons leert zien en ervaren wat we niet willen.


Zoals mijn coach zegt (ja ik heb ook een coach, anders zou ik zelf natuurlijk nimmer zo kunnen shinen, hahahaha). Alleen door de polariteiten van het mannelijke en het vrouwelijk te ervaren, kun je heelheid gaan creeren.


Kijk je kunt nog jaaaaaaren besteden aan ademwerk, meditatie, energie healing, praat therapie en aan je beperkende overtuigingen werken. Of welke andere prachtige methode dan ook. Ik heb het allemaal gedaan en heb er superveel van geleerd. Ik ben er dus ook super voorstander van. Het is zeker 1 kant van de balans.
MAAR...of nee EN....
En...als je niet je polariteiten; je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengt en vanuit je kernenergie gaat leven, dan:

X heel je een deel van jezelf niet en blijven die wonden jouw rulen;

X blijf je in patronen hangen;

X en verandert je manier van communiceren niet.
Eerlijk...

Ik weet het als geen ander. In mijn vorige relatie (van 21 jaar) vond ik het lastig om me echt te verbinden, maar ik had er wel behoefte aan. Het ene moment verviel ik in stilte en probeerde ik dit 'tekort' te accepteren. Het andere moment veroordeelde ik mijn partner ervoor.


In plaats van dat ik doorhad dat ik mezelf het niet waard vond dat mijn behoeftes werden vervuld zonder controle over hem uit te oefenen of over zijn ideeën en mening óf zelf nog maar beter mijn best te doen, want het is nooit goed genoeg.


Het was dan ook niet mijn jarenlange meditatietraining, ademhaling of regressie-sessies die me hielpen toen mijn partner me verliet en ik de 'bevestiging' kreeg, dat ik het niet waard was. Ik moest uit het hamsterwiel stappen om totaal iets anders te gaan doen.


Ik leerde (en leer nog steeds) om op een diep energetisch niveau deze patronen te veranderen door mijn feminine energy te omarmen en op een diep niveau mijn wonden te helen.


Lieve groet,

Claudia


ps. Wil jij ook op zoek naar jouw feminine krachten? Ontdek jouw Inner Queeen via het gratis Feminine Energy transformatie pakket.


Comments


Meer artikelen...
bottom of page