top of page
_MG_1706.jpg
Cbocht_middengroen_edited.png

Stop met zoeken, start met vinden

Ontdek je 

Zielsmissie

Cbocht_middengroen.png

 

Ontdek wie je vanuit je kern bent.

Maak kennis met je werkelijke talent.

Snap waarom dezelfde lessen steeds weer langskomen.

Aanschouw het pad dat jij hebt te lopen.

...en ga leven waarvoor jij op aarde bent

 

Veel mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, zijn op zoek. Op zoek naar wie ze nu werkelijk zijn, waar ze nu echt gelukkig van worden én wat ze hier nou eigenlijk écht komen doen.

Wat veel mensen niet weten, is dat toen ze geboren werden, ze de ‘handleiding’ voor hun leven al hadden meegekregen. Dat betekent dat als jij deze blauwdruk kent, dat je niet meer hoeft te zoeken, dat je al weet welke kaders jouw leven kleuren.

Wil jij meer inzicht en helderheid over de kaders van jouw leven? Wil jij opluchting voelen bij jouw levenslessen en meer begrip en focus creëren? Wil jij dat de kwartjes nu eens op hun plek vallen, over waar je je leven al mee stoeit?

Met deze ‘Zielsmissie sessie begrijp je beter wie je bent en hoe je met situaties om kunt gaan, zodat je weer wat lichter kunt leven. 

Pink Sand

Je doel

Abocht_middengroen_edited.png

Wat ga jij uit deze

Zielsmissie-sessie halen:

  • Je ervaart wat jouw basistrilling is.

  • Je weet welke gift je hebt meegekregen bij je geboorte.

  • Je snapt welke lessen je hebt te leren.

  • Je ziet hoe jouw levenspad eruit ziet.

  • Je ontdekt waar je naar op weg bent.

Praktisch

  • Wanneer: op afspraak

  • Tijd: 30 minuten

  • Waar: Online

  • Kosten: tussen € 40 en de € 15

Je karma

Je levenspad

Je talent

Je zijn

 

​​De Zielsmissie sessie pijlers:​​

claudia-scholten-10.jpg

De Zielsmissie - sessie

Je levenspad faciliteert je in het aardse om je talenten in te zetten en je uitdagingen aan te gaan om uiteindelijk je levensdoel te bereiken. Het decor, het centrum, achter je bestaan (je essentie) is je zielengetal. Soms zie je dat talent wordt ingezet om pijn (karma) uit de weg te gaan. De lessen over het werken en achterhalen van deze waarden liggen verborgen in je blauwdruk; je geboortedatum. Ik leerde dankzij Maarten Oversier werken met deze methode. Hij leerde dit van een Elder in Spanje.

 

Zodra jij je hebt aangemeld, betaald en een afspraak hebt ingepland, ga ik met jouw gegevens aan de slag. Dit doe ik handmatig, dus daar neem ik even de tijd voor. Tijdens de online sessie laat ik je uitkomsten van jouw zielsmissie sessie: jouw basistrilling, je talent, je levenslessen, je levenspad en je levensdoel, toe. Mocht je vanuit deze sessie verdere stappen willen ondernemen om je levenslessen uit te diepen en je basistrilling, talent en levenspad meer tot zijn recht te laten komen, dan kunnen we aanvullend starten met een sessie rondom voorouderlijke lijnen of transformatiecoaching.

Je kunt er ook voor kiezen om de uitkomsten per mail te ontvangen. Na aanmelding, ga ik met jouw gegevens aan de slag. Uiterlijk na 2 werkdagen ontvang je van mij de uitkomsten hiervan per mail. In dit document staan jouw basistrilling, je talent, je levenslessen, je levenspad en je levensdoel omschreven.

Bbocht_lichtroze.png

Wat anderen vinden van de Zielsmissie sessie

Mariska

​Het is heel bijzonder om mezelf in een, eigenlijk supereenvoudig, maar zo krachtig model terug te zien. Hierdoor heb ik zoveel opluchting en begrip ervaren. Daarnaast helpt me om te focussen op het juiste, namelijk wie ik ben en wat mijn talent is. Zaken waar ik al lang naar op zoek ben. Het was zo herkenbaar! Ook zie ik nu mijn groeipotentieeel in plaats van dit thema als fout te beoordelen. Dit is gewoon het onderwerp waarover ik meer kom leren.

 

Dankzij de uitleg die Claudia bij het model gaf, klikte er opeens van alles. Gebeurtenissen in mijn leven, kon ik ineens heel helder in dit model plaatsen, wat echt zorgde voor inzicht. Ik begrijp nu beter wie ik ben, hoe ik met situaties kan omgaan en waar ik een balans in mag vinden om lichter door het leven te gaan.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Claudia me dit heeft geboden, het biedt me een kapstok. Haar hele fijne, goede uitleg heeft mij ontzettend veel inzicht en helderheid geboden. Een manier om naar mezelf te kijken waardoor ik niet meer tussen de bomen het bos niet kan zien, maar juist situaties en gedrag van mezelf kan plaatsen.

f7bc0e_6805e1df9e0941d6b88dfaddb4262e87~

De investering in jezelf

Wil jij aan de slag met een Zielsmissie sessie? Als eerste vraag ik natuurlijk je tijd. Je aanmelden kost hooguit een paar minuten en de online sessie duurt 30 minuten. De kosten hiervoor zijn normaal € 63, maar bied ik nu aan voor € 39,99. Dit is inclusief de voorbereiding van jouw sessie waarin in jouw uitkomst uitwerk.

Wil je alleen de uitkomst ontvangen, zonder online sessie met toelichting? Dat kan ook. Je betaalt dan € 14,99.

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page