top of page

Ontsluier je  pure zelf  en laat jouw licht schijnen

Dragonfly

OMARM WAT (NIET) GEZIEN WIL WORDEN, BELICHAAM JOUW

puurheid

Je bent hier niet voor niets…

 

En dat voel je ook diep van binnen. Je leven is ‘prima’ en toch vraag je je af: ‘Is er meer?’ Je voelt onrust, omdat je ergens weet dat er een ander pad op je wacht. Wie ben je eigenlijk echt? Wat heb ik de wereld te bieden? Je wilt worden gezien in jouw uniekheid.

 

Om écht gezien en gehoord  te worden, mag je eerst jezelf zien en naar jezelf luisteren. Naar je innerlijke stem die allang weet welk pad er op je wacht. Het enige wat jij moet doen, is stoppen met wachten. Je mag naar het fluisteren van je lichaam en ziel luisteren voordat het begint te schreeuwen.

Tijdens de 1:1 Mentorship Experience laat ik je ervaren hoe je stapje voor stapje meer en meer lagen van jezelf af kunt pellen. Geen quick fix, maar een zacht en intens pad, waarin je afrekent met trauma's en je leert overgeven aan je ware zelf.

 

Je leert waarom hokjes niet passend zijn voor jou. Je ervaart waarom maskers jou zo slecht staan. Je leert te onsluieren. Zodat er steeds meer van jou overblijft. Jouw puurheid. Jouw rauwheid. Jouw echtheid. Jouw zuiverheid. Omdat je zoveel meer bent en te bieden hebt. En ergens diep van binnen weet je dat allang.

 

Voel jij het verlangen om meer en meer jouw echte ik te gaan leven? Voel jij een vuur in jou, maar lukt het je nog niet om dit vuur ook aan de wereld te laten zien? Is er een intens verlangen naar vrijheid? De vrijheid om te zijn wie jij werkelijk bent? Is er nog een potentieel dat nu eidelijk geboren mag worden?

 

Ment mijn 1:1 Mentorship Experience help ik je jouw meest shinende zelf te ontsluieren. Dit doen we door zowel jouw donker als jouw licht aan te kijken. Door middel van transformatiesessies en feminine healing ga jij steeds meer jouw puurheid belichamen.

Claudia Scholten

 "Claudia is een fijne persoonlijkheid, die je op je gemak stelt en respect heeft voor het proces waarin je zit. In 1 sessie hebben we samen een oefening gedaan waarbij ik een bijzonder inzicht kreeg met betrekking tot mijn ex-partner. Deze had ik (na een scheiding van 5 jaar geleden) nog niet losgelaten. Hij zat nog volledig in mijn systeem waardoor er ook geen ruimte was voor een nieuwe man in mijn leven terwijl ik dat wel graag wilde. Ik had al veel geprobeerd, maar niets hielp. De oefening die Claudia bood, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ex-man los kon laten. Ik had het niet durven dromen, maar een paar maanden later heb ik de man ontmoet waar ik oud mee wil worden."

Anneke

Claudia Scholten

We gaan op reis:

Heart

Je krijgt meer inzicht in je blokkades en hoe je vanuit de vrouwelijke energie kunt helen.

Heart

Je pakt persoonlijk, professioneel en spiritueel leiderschap.

Heart

Je leeft vanuit je hart én je hoofd.

Heart

Je leert hoe je op een juiste manier je emoties kunt toelaten.

Heart

Je ervaart meer zelfvertrouwen, acceptatie, geluk, vrijheid en zelfliefde.

Heart

Je leert compassie hebben en grenzen stellen.

Heart

Je ontdekt hoe het is om te leven vanuit zachtheid, overgave en kwetsbaarheid.

Heart

Je leert te creëren vanuit chaos, verlangen en intuïtie.

 "Erg tevreden over mijn coaching sessies met Claudia. De manier van coachen heb ik anders dan andere trajecten ervaren. In eerste instantie zocht ik coaching voor een specifiek vraagstuk maar na de sessies kwam ik terug met inzichten en tools die ik voor alle levenslessen kan gebruiken. Claudia is een liefdevolle coach die het groter plaatje ziet en die de spiegel durft voor te houden. Erg blij mee! Nogmaals super bedankt voor de fijne en leerzame coaching sessies! En daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het groepstraject een ontzettend waardevolle aanvulling hierop is."

Katie

 "Ik heb een aantal coaching sessies bij Claudia gedaan. Dit heb ik al heel prettig, ontspannen en inzicht gevend ervaren. Claudia is heel rustig en nuchter tegelijk. Ze weet de goede vragen te stellen vanuit verbinding. Dankzij de coaching sessies heb veel inzicht gekregen in persoonlijke blokkades en deze blokkades op kunnen heffen. Ik voel me letterlijk lichter in het leven staan. Een echte aanrader dus!"

Sanne

Claudia's Transformatiemethode:

Misschien heb je al verschillende therapieën gevolgd, al veel gepraat over je 'probleem', maar je loopt er nog steeds mee. Of misschien moet je nog beginnen met erover te praten.

 

In mijn 1 op 1 coaching richt ik me niet alleen op praten oftewel het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk. Zo maken we een complete reis naar binnen.

Het kan ook zijn dat je al gewend bent aan diverse transformatiemethode's die op alle lagen werken. Maar dat het soms voelt als een oneindig pad, van heling en 'in proces zijn.' Naast dat ik echt de diepte met je in kan, heb ik ook ontdekt hoe je vanuit je feminine energy kunt helen. Vanuit de wetenschap dat je al heel bent. En niet zo hard (meer) hoeft te werken.

 

Ik maak gebruik van diverse technieken. Door het beste uit verschillende methoden samen te voegen ontstaat een unieke diepgaande en holistische manier van coachen, die soms ongewoon is, maar heel effectief.

Claudia Scholten
Transformatiecoach

Mijn naam is Claudia Scholten. En ik heb een talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Ik zie je potentieel. Ik zie wie je werkelijk bent. Voorbij jouw beperkende gedachten, trauma's en conditioneringen.

Elke sessie is een reis op zich. Hoewel jouw vraag en behoeftes natuurlijk centraal staan, werk ik altijd vanuit het nu. Wat is er in het nu dat zich aandient, gezien en geheeld mag worden? Vraagt jouw energie om schaduwwerk of juist lichtwerk? Soms duw ik een beetje door en ben ik streng voor die delen die jou tegenhouden. Soms is het juist zachtheid die deze stukken nodig hebben. De ene keer lachen we samen, de andere keren huilen we of we schreeuwen er een potje op los. Eén ding is zeker; ik schrik niet van je werkelijke zijn, ik had hem toch al gespot.

Soms gaan we echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.
Je leert de Feminine manier van helen, die zacht en stapje voor stapje gaat.Je ontvangt liefdevolle, diepgaande, duurzame verandering. Je leert te bewegen naar intense zelfliefde en balans; thuiskomen in jezelf. Zodat jij bedding kunt gaan bieden aan jouw (toekomstige) liefdesrelatie, in eerste instantie met jezelf, maar wellicht ook met een partner.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

Claudia Scholten
Claudia Scholten

De reis:

De 1:1 Mentorship Experience duurt minimaal 4 maanden. Tijdens deze periode werken we intensief samen. Je krijgt:

Heart

Tweewekelijkse 1:1 coaching van 1 - 1,5 uur, zodat jij de mogelijkheid hebt om je zelfhelend vermogen te activeren. En alles van mij leert wat ik de afgelopen 16 jaar mocht leren.

Heart

Je ontvangt ondersteuning via voicecoaching om in de heat of the moment de lessen te integreren.*

Heart

Je ontvangt al mijn materialen en producten en je mag meedoen al mijn programma's en events. Praktisch betekent dit nu al dat je mijn Eboeken krijgt, gratis deel kunt nemen aan de Feminine World Experience gedurende jouw traject, naar het event ZIJN! kunt en welkom bent bij de OneDayRetraite.

Heart

Daarnaast ontvang je ook nog elke twee maanden een unieke, speelse, plezierige ervaring (we gaan echt op pad) om jouw proces te ondersteunen.

* Je kunt 24/7 voice-berichten sturen (max. 4 per maand) met je vragen, ideeën en worstelingen in dat moment. Ik reageer van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur op jouw bericht (maar vaak al binnen enkele uren).

Nu klinkt dit allemaal als een High End programma, maar dat is zeker niet het geval. Ik bied dit programma namelijk aan voor € 1414 = per maand. Een echte no-brainer zouden de marketingpipo's zeggen. Maar ik wil je niet iets verkopen. Omdat mijn energie diepgaand intuned bij 1:1 werk en ik nu vooral groepen begeleid heb ik maar beperkt plek in mijn agenda om deze mentorships aan te bieden. Dus ik wil graag dat je van binnen een diepe JA voelt, omdat je denkt dat ik je verder kan helpen.

Mocht je eerst mijn werkwijze willen ervaren dan kunnen we ook starten met drie transformatiesessies van 1-1.5 uur voor € 444,=

 "Ik vond de sessies altijd erg fijn en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en ook bevestiging. Die bevestiging had ik soms net nodig om keuzes te kunnen maken die beter passend waren voor mij. Ontzettend fijn en waardevol!"

Anoniem

bottom of page