top of page
_MG_1362.jpg

Reken af met je belemmeringen

1:1 Mentorship

Experience

 

 

Je bent hier niet voor niets..


 

Je leven loopt niet zoals je het bedacht had. Je vraagt je af, 'wie ben ik?' Je voelt je vaak moe, lusteloos en worstelt je door de dagen. Je moet door. Je moet presteren en voor anderen zorgen.

 

'En waar ben ik?' vraag je je soms af. Wanneer is het tijd voor mij? Wanneer wordt ik gezien en gehoord? Als je wilt dat er naar je wordt omgekeken. Als je wilt dat er naar je wordt geluisterd. Is het eerst tijd om naar jezelf te luisteren. Stop met wachten tot het goed komt. Neem de stap en ga voor jezelf zorgen. Luister naar het fluisteren van je lichaam of je ziel, voor het begint te schreeuwen.

Tijdens deze 1:1 Mentorship Experience gaan we aan de slag met een specifiek thema dat dat je nu in de weg staat. Teveel in je hoofd, geen keuzes kunnen maken, niet weten wat je wilt, stress-gerelateerde klachten, een slechte relatie...wat het ook is we gaan samen op onderzoek uit. Een onderzoek naar binnen. Een spannende, maar zo waardevolle reis. We gaan ruimte maken voor jouw wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

Het is nu tijd voor jou!

Dragonfly
circle-zonder-tekst - png.png

Je pakt je persoonlijk, professioneel en spiritueel leiderschap.

circle-zonder-tekst - png.png

Je leeft vanuit je hart én je hoofd.

circle-zonder-tekst - png.png

Je leert emoties los te laten.

circle-zonder-tekst - png.png

Je ervaart meer zelfvertrouwen, acceptatie, geluk, vrijheid en zelfliefde.

circle-zonder-tekst - png.png

Je leert compassie hebben en grenzen stellen.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt je rustig.

Het gevolg van de1:1 Mentorship Experience?
Een ware transformatie...

_MG_1062.jpg

De transformatie methode

Misschien heb je al verschillende therapieën gevolgd, al veel gepraat over je 'probleem', maar er toch nog steeds mee loopt. Of misschien moet je nog beginnen met er over te praten.

 

In mijn privé coaching richt ik me niet alleen op praten oftewel het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk. Zo maken we een complete reis naar binnen.

 

Daarbij maakt ik gebruik van diverse technieken. Door het beste uit verschillende methoden samen te voegen ontstaat een unieke diepgaande en holistische manier van coachen, die soms ongewoon is, maar heel effectief.

"Als alles mogelijk is, hoe magisch

is de wereld dan?"

P7230014.JPG

Claudia Scholten I Transformatiecoach

Mijn naam is Claudia Scholten. En ik heb een talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Indien je een intakegesprek wenst, gebruiken we dit intakegesprek om samen je behoeftes te bespreken en te doelen voor jouw coaching helder te krijgen. Start je gelijk met een traject, dan ontvang je vooraf van mij een schriftelijke intake.

 

In de eerste sessie beginnen met de uitleg van het traject dat we op basis van jouw vraag of behoeftes gaan volgen. Dan plaatsen jouw (hulp)vraag binnen de benodigde kaders, want het is belangrijk dat je snapt waar je mee bezig bent. Alleen zo kun je het geleerde ook echt integreren. We kijken welke veranderingen in je levensstijl en welke  (thuis)opdrachten je helpen te verdiepen in een andere manier van leven.

De daaropvolgende sessie(s) gaan we de diepte in. We gaan echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.
Je leert de Feminine manier van helen, die zacht en stapje voor stapje gaat.Je ontvangt liefdevolle, diepgaande, duurzame verandering.Je leert te bewegen naar intense zelfliefde en balans; thuiskomen in jezelf.Zodat jij bedding kunt gaan bieden aan jouw (toekomstige) liefdesrelatie.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

Praktische informatie

De 1:1 Mentorship Experience duurt minimaal 4 maanden. Tijdens deze periode werken we intensief samen. Je krijgt:

  • Tweewekelijkse 1:1 coaching van 1 - 1,5 uur, zodat jij de mogelijkheid hebt om je zelfhelend vermogen te activeren. En alles van mij leert wat ik de afgelopen 16 jaar mocht leren.

  • Je ontvangt ondersteuning via voicecoaching om in de heat of the moment de lessen te integreren.*

  • Je ontvang al mijn materialen en producten en je mag meedoen al mijn programma's en events. Praktisch betekent dat nu al dat je gratis deel kunt nemen aan de Feminine World Experience gedurende 1 tijdspad (van 4-5 maanden).

  • Daarnaast ontvang je ook nog elke twee maanden een unieke, speelse, plezierige ervaring (we gaan echt op pad) om jouw proces te ondersteunen.

* Je kunt 24/7 voice-berichten sturen (max. 4 per maand) met je vragen, ideeën en worstelingen in dat moment. Ik reageer van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur op jouw bericht (maar vaak al binnen enkele uren).

Nu klinkt dit allemaal als een High End programma, maar dat is zeker niet het geval. Ik bied dit programma namelijk aan voor € 777,= per maand. Een echte no-brainer zouden de marketingpipo's zeggen. Maar ik wil je niet iets verkopen. Omdat mijn energie diepgaand intuned bij 1:1 werk en ik nu vooral groepen begeleid heb ik maar beperkt plek in mijn agenda om deze mentorships aan te bieden. Dus ik wil graag dat je van binnen een diepe JA voelt, omdat je denkt dat ik je verder kan helpen.

Wat anderen vinden van transformatiecoaching
door Claudia

Anneke

Claudia is een fijne persoonlijkheid, die je op je gemak stelt en respect heeft voor het proces waarin je zit. In 1 sessie hebben we samen een oefening gedaan waarbij ik een bijzonder inzicht kreeg met betrekking tot mijn ex-partner. Deze had ik (na een scheiding van 5 jaar geleden) nog niet losgelaten. Hij zat nog volledig in mijn systeem waardoor er ook geen ruimte was voor een nieuwe man in mijn leven terwijl ik dat wel graag wilde. Ik had al veel geprobeerd, maar niets hielp. De oefening die Claudia bood, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ex-man los kon laten. Ik had het niet durven dromen, maar een paar maanden later heb ik de man ontmoet waar ik oud mee wil worden."

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page