top of page

Welcome love, it's time
to embrace your

feminine self

your pure self

The Feminine Way

NIEUW

Brengt je een diep gevoel van vrijheid en veiligheid

in jouw leven én in je business.

Het pad van het vrouwelijke is:

 

* de opluchting voelen dat een transformatieproces ook op een ontspannen en zachte manier kan worden aangegaan.

* weten dat er een diepere waarheid in jouw verborgen ligt, waar nu eindelijk ruimte aan wordt gegeven.

* de vrijheid van heling in je lichaam voelen.

* ervaren hoe het is om te leven buiten de gecreerde hokjes

 

* je bedrijf leiden door jouw eigen urge te volgen, te weten wat je te doen hebt en vanuit daar te creëren.

"Vrouwen kunnen toegang tot hun spiritualiteit krijgen via

beweging en  lichaamsbewustzijn"

In het programma The Feminine Way neem ik je mee op reis naar de wereld van vrouwelijke en mannelijke energie (en ja, ook ontkrachtende misverstanden die er zijn), zodat je precies weet waarom dit zo belangrijk is en wat je kunt doen om diepgaand en holistisch te helen en leiden, zowel in het mannelijke als het vrouwelijke.

 

Je:

Heart

Krijgt inzicht in hoe vrouwelijke en mannelijke energieën in jouw dagelijks leven manifesteren. Begrijp je gedrag, besluitvorming en communicatie op een dieper niveau.

Heart

Ontdekt de verborgen schatten van jouw eigen energiepatronen. Leer wie je werkelijk bent en hoe je jouw unieke krachten kunt omarmen.

Heart

Ervaart een diep gevoel van welzijn door in harmonie te leven met je eigen energie. Verminder stress, vergroot je veerkracht en voel je meer in balans.

Heart

Leert hoe je de kracht van vrouwelijke zachtheid en mannelijke daadkracht kunt combineren om een gebalanceerd leven te creëren. Meer bereiken door minder te doen.

Heart

Ontwikkelt leiderschapsvaardigheden die geworteld zijn in authenticiteit. Daarmee leid jij jezelf en je bedrijf met een diepe wijsheid en een intuïtieve vastberadenheid.

Heart

Leert hoe je bedding kunt blijven bieden aan hoe jouw business bedoelt is. Ook als er ego, twijfels of andere obstakels op je pad komen.

Masterclass

LEVEL 1

Wil jij nu eindelijk eens snappen waarom je het gevoel hebt, dat je nog niet helemaal volgens je eigen energie leeft? Wil jij met meer gemak toegang tot meer liefde in je leven?

Wil jij een FemLedBusiness, zodat je voelt welk pad je mag gaan.

 

Tijdens deze Masterclass The Feminine Way neem ik je mee door alle inzichten rondom mannelijke en vrouwelijke energie. Niet alleen leg ik je uit wat de verschillen zijn, maar ik laat het je ook ervaren. Zodat jij gaat snappen welke energie het beste bij jou past en jij meer vanuit jouw zielsenergie kunt gaan leven. Zodat alles veel natuurlijker voor je voelt en jij meer ontspanning ervaart. En de basis legt om magnetisch aantrekkelijk te zijn voor het leven, voor je partner en vooral voor jezelf.

€ 22,=

Online

Training

LEVEL 2

Wat zou het voor jou (en je bedrijf) betekenen als je vanuit je hart kunt leven en en magische aantrekkingskracht hebt? Welk verschil zou jij maken? Je voelt het antwoord hé? Daar dieper in jezelf!

Daarom neem ik je tijdens deze The Feminine Way training mee naar:

 

Module 1 De 6 vrouwelijke krachtbronnen, zodat je weer verbinding kunt maken met jouw vrouwelijke kracht en zachtheid.

Module 2 Je innerlijke girl helen, zodat je jezelf met alles wat je bent gaan goedkeuren.

Module 3 Vertrouwen op het mannelijke, zodat je je veilig en zeker voelt en meer kunt vertrouwen op het leven.

Tijdens deze training leer ik je niet alleen meer over deze onderwerpen, maar ga je vooral ook aan de slag met meditaties, visualisaties en somatisch en energetisch helingswerk, zodat je niet alleen mentaal weet, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel diepgaand voelt.

Zodat jij leert hoe jij jezelf op een zachte, diepgaande manier jezelf kunt helen en meer en meer liefde en veiligheid in jezelf gaat ervaren.

€ 44,=

Online

DeepDiveSession

LEVEL 3

Leer hoe jij kunt gaan vertrouwen op je eigen wijsheid. Hoe je het aan jouw innerlijke Godin kan vragen. Beweeg mee op de stroom van het leven. En sta zelf aan het roer. Wees die moedige vrouw die zich openstelt voor het leven.

 

Tijdens deze live DeepDiveSession maken we kennis met jouw Inner Queen en ontdek je wat ze jou te vertellen heeft. Je leert hoe je haar telkens weer om raad kan vragen en haar dus inzet jouw eigen energie te leven. Tijdens elke sessie is begeleid ik ieder ook 1 op 1 en deel ik welke energie ik in jou zie die je nog meer in mag zetten. Zo leer je niet alleen van je eigen energie, maar ook van de anderen en kun je door verbinding nog dieper integreren.

€ 99,=

Online live

90- 120 minuten

3-4 personen

Bij voldoende aanmeldingen prikken we een datum via datumprikker.

Claudia Scholten

OneDayRetraite

LEVEL 4

Hoe zou het zijn als je je vrij voelt om te zijn wie je bent? Wie ben jij als je jouw puurheid, jouw rauwheid, jouw echtheid laat zien? Wat zien mensen als je jezelf niet meer in een hokje propt, waar je toch niet in past, omdat je veel meer bent?

 

Tijdens deze OneDayRetraite laat ik je ervaren dat je al heel bent. Je gaat ervaren dat alles al in je je zit. Zodra je je je leert verbinden met alle vrouwelijke kwaliteiten en je grootsheid kunt laten stralen.

We verdiepen ons op diverse thema's ingebracht door de groep. Dit kan één of meerdere van de thema's zijn uit de training The Feminine Way, maar het kan ook een ander thema zijn, zoals: je moederwond helen, je openen voor vrouwelijke energieën of je verbinden met de/jouw bron.

€ 244,= (EarlyBird prijs € 177)

live dag  15 maart van 10.00 - 16.00 uur

min 5, max 10 personen

"The true feminine is  experience life  from the inside. To slow down,

let go and connect to her own body. To stop learning and start living."

The Feminine way gaat stapje voor stapje. Hoe graag ik je ook beloftes doe dat als je al deze levels hebt doorlopen dat je al het onderstaande hebt behaald...sorry...de feminine gaat diep, heel diep, maar ook langzaam. Stapje voor stapje.

Sterker nog vertragen en overgave zorgt juist soms voor versnelling. Niet de sexy boodschap die je misschien wilt horen, omdat je zo gewend bent aan al die beloftes vanuit het masculine. En daarom is dit precies de weg die je mag gaan lopen. Waar je wel langzaamaan aan werkt? Je vrouwelijke aard volledig omarmen. En welke velden je daar meer en meer mee opent? Zie hieronder 👇 (en de lijst is nog veel langer).

Heart

Dienstbaar aan je eigen behoeften.

Heart

Innerlijke liefde en heelheid ervaren.

Heart

Acceptatie van jouw ZIJN

Heart

Autonooom zijn.

Heart

Open en kwetsbaar zijn.

Heart

Verbonden voelen.

Heart

Aanwezig in het nu.

Heart

Het waard zijn om hulp te ontvangen.

Heart

Veilig en zeker voelen.

Heart

Eren van je innerlijke behoeftes.

Heart

Volle ziel en van binnen vervuld.

Heart

Ervaren van innerlijk succes.

Heart

Ontvankelijk zijn.

Heart

Dynamisch: meebewegend op veranderingen

Heart

UIt eigen wijsheid putten.

Heart

Genoeg te heben en te zijn.

Claudia Scholten

"Als ik mezelf nou maar in een hokje prop, dan doe ik het goed. Dan ben ik goed genoeg. En word ik gezien en gehoord. Dan word ik geliefd. Als ik nou maar het juiste hokje vind waar ik in pas. Het hokje dat mij mij maakt. Het hokje dat mij labelt tot wie ik ben."...was jarenlang wat ik dacht.

Niet alleen toen ik me conformeerde aan het leven dat ik om me heen zag. Nee, juist ook toen ik een andere weg insloeg en het spirituele pad op ging. Misschien ging ik toen juist nog wel harder werken. Om mijn innerlijke wonden te helen....En dat leverde heel veel moois op.  En ....het leverde het verlangen op om steeds meer te helen. Wellicht om toekomstig drama te voorkomen. Of omdat het toch nog net niet goed genoeg was. Of nog steeds stiekem (onbewust) om erbij te horen. Tot ik ontdekte dat de werkelijke schat in mij lag.

Als transformatiecoach leer ik bewuste, ondernemende vrouwen helen vanuit vrouwelijke energie. Iets wat we verleerd zijn in een wereld dat vooral gebouwd is op mannelijke energie. We proberen vaak die multi-taskende, krachtige en ondernemende vrouw te zijn. Zelfs in ons helingsproces. Maar uiteindelijk voelen we ons leeg en uitgeput. Als je in verbinding komt met je mannelijke én vrouwelijke energie, ga je voelen dat alles gaat stromen.

Het is daarom tijd om te helen en te leven vanuit vrouwelijke energie. Dit betekent helen vanuit zachtheid en leven met flow. Het is tijd voor meer te spelen, ontspannen en te genieten. Om te leven vanuit zachtheid, zelfliefde en ZIJN!

Claudia Scholten - jouw guide naar Inner Union

Ik ga deze programma's vanaf 2024 uitrollen. Ben je geïnteresseerd?
En wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan via onderstaande knop. Maar...nog eerst even dit:

Heart

Wil je alvast inlezen op dit thema? Bestel dan het e-book Embrace your Inner Queen voor slechts € 11,=

Heart

Om level 3 of 4  te volgen, is het fijn als je level 1 of 2 al hebt gevolgd of al ervaring hebt in feminine werk.

Heart

Het programma is nieuw, dus nog geen reviews, maar hieronder kunt je wel reviews lezen van mensen die zich eerder door mij lieten begeleiden.

Heart

Belofte: na aanmelding voor welk programma dan ook>>> Ik doe niet aan oninteressante verkooppitches, ellenlange voorstelrondjes, het delen van mijn levensverhaal of na afloop heel veel mailtjes. Wel ontvang je mijn wekelijkse StoryLetters (waar je je overigens ook weer voor kunt afmelden.)

Wat anderen zeggen

joyce.jpg

Joyce Versteeg (over Embrace your Feminine Energy)

 "Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je complimenteren met het programma dat je hebt neergezet. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de pilot terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Ik ben sinds de training minder onzeker en zelfs ook minder op zoek naar oplossingen voor mijn “probleem”. Ik kan me makkelijker overgeven. Daarnaast begrijp ik beter wat belangrijk is in verbinding met de mannelijke energie. Praktische betekent dat ik makkelijker over bepaalde (voorheen irritaties) heen stap. Dat maakt het leven een stuk gezelliger. Ik raad deze training aan vanwege de combinatie van: de ervaring van het delen met andere vrouwen in een groep, prachtige oefeningen, jouw zachte en eerlijke begeleiding en wauw, wat een mooie muziek.”

katie-foto_edited.jpg

 "Ik vond het een fantastisch leuke en interessante reis waar ik nog elke dag wat aan heb! Het samen delen van onze lief en leed, het warme bad (super fijn voor iedereen, we complimenteren elkaar te weinig!), het gevoel van sisterhood, de behoeften van de mannelijke energie delen (extra relatie advies, erg fijn en verhelderend). En vooral het samen lachen en plezier hebben met elkaar. Hierdoor ben ik me er veel bewuster van hoe ik mijn vrouwelijke energie als kracht kan gebruiken, zowel in mijn communicatie met de mannen en vrouwen om me heen alsook met mijn partner. Ik kan beter ontvangen en me nog zelfverzekerder voelen (lees: minder schuldig) bij meer zelfzorg. Deze reis maakt dat je bewuster bent van de krachten en valkuilen van het vrouw-zijn en hoe mooi het is om deze zachte en krachtige energie te hebben, te omarmen en vooral ook uit te dragen. Door zelf te shinen geef je anderen toestemming dat ook te doen!"


 

Katie Boelens (over Embrace your Feminine Energy)

angela_edited.jpg

Angela Lauwers (over Embrace your Feminine Energy)

 "Dank je wel lieve Claudia dat je aan me gedacht hebt en dat ik mee kon doen aan deze pilot. Alweer veel van je geleerd en ik kan het allemaal toepassen in het dagelijks leven. Ik ben me meer bewust vanuit welke energie ik handel. Ik merk dat ik, zeker naar mijn lief, veel zachter ben. Het maakt je zoveel duidelijk hoe en wat je doet vanuit een typisch mannelijke of vrouwelijke energie. En wat een heerlijke groep vrouwen!!! Onvoorstelbaar hoe we met elkaar verbonden zijn binnen heel korte tijd, dat vind ik al magisch. En ik maar denken dat het niks voor mij zou zijn!?! Zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren!"

"Wat ik echt superfijn en bijzonder vind aan de Feminine World Experience is dat door wie jij bent en door jouw energie dat je echt een space hebt gecreëerd waar geen oordeel is en waar alles er mag zijn. Daarnaast heerst er ook een enorme rust om de ruimte binnen te treden en bij jezelf te voelen. Om in alle rust en geduld alles te ervaren wat er leeft en dat er te laten zijn. Dat je echt kan ‘zijn’ en dat je ook kan zakken in die zijnsfrequentie. Waardoor je zonder druk om te moeten performen toch tot iets heel kernachtigs gaat komen. Juist omdat je heel diep kan landen in jezelf en daardoor bij iets essentieels uitkomt.

Ik denk dat jouw manier van intuïtieve afstemming ervoor zorgt dat je precies weet wat de groep nodig heeft en aanvoelt wat er gedeeld mag worden. Zodat een ieder daarna in die sessie precies datgene te horen krijgt of mag gaan zien of mag gaan voelen wat er nodig is.

Juist die co-creatie met elkaar dat vind ik echt heel mooi. Dat uit zich natuurlijk energetisch. En dat je gewoon deelt wat er mag ontstaan. Maar ook dat er onderwerpen ingebracht mogen worden. Waar ook weer daar in samen de sessie creëren. Dus dat heb ik echt als zo fijn ervaren.

 

Daarnaast voel ik bij jou een maturiteit en stevigheid. Het zou niet uitmaken wat ik zou delen, jij kan het wel ontvangen. Je kant er wel space voor houden. Die rijpheid in de energie, maar ook in reactie en in ‘zijn’ geeft heel veel vertrouwen en heel veel veiligheid.”

Jennifer

Anoniem

"Ik heb vanochtend eerst je  audio-opname van de maand juli geluisterd en daarna heb ik de live opname bekeken. En ergens weet je het wel, maar hoe fijn is het weer even bevestiging te krijgen, en weer uit je web van denken te worden getrokken. Meer zijn en meer voelen willen we allemaal, maar de confrontatie aangaan met jezelf en ook echt het nare te voelen.... Daar zit hem wat mij betreft de crux. Wat als ik me nou niet lekker voel? Mag dat dan er gewoon zijn? Ik zeg dan wel ja, maar ik doe dan wel weer nee. Ik ga dan weer redenen zoeken om erbij weg te blijven. Jouw opnames hebben mij vandaag enorm geholpen in het besef dat dat niet nodig is. Ik heb een hartstikke lieve en mooie inner queen (ook een hele fijne oefening) die me hierin ondersteund. Ik had dit weer even nodig  om weer even geïnspireerd te worden en weer even herinnert de worden hoe het ook alweer was en zat. Dat was weer heel erg helpend. Dus ik ga weer lekker verder. Dankjewel weer voor je inspiratie."

Anoniem

review debney.jpg
aafje.jpg
review debney2.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
angela2.png
review annemarie.jpg
review anja.jpg
review katie.jpg
review janneke.jpg
review mascha.jpg
ellen.png
bottom of page