top of page

Je staat op een kruispunt.
Je bent gewend aan succes. Tóch is het tijd voor verandering.

Je staat op een kruispunt. Je bent gewend aan succes in je werk en daar heb je hard voor gewerkt. Privé én zakelijk lukt het je om een heleboel ballen in de lucht te houden. Tóch is het tijd voor verandering.  Want wie ben jij? Wie ben jij écht? Wie ben jij voorbij de je werk, familie, relatie en gezin? Wat is jouw plek?

 

Hoewel deze website zich vooral richt op bewuste, ondernemende vrouwen, heb ik ook plek voor jou. Omdat ik zo graag met je klets. Omdat ik zo graag met je werk. Omdat ik je zo goed snap.

Lieve man,

Ik weet hoe je emoties zijn genegeerd of bespot. Hoe je verteld is dat je een beschermer moet zijn. Hoe je bent opgegroeid zonder uitgelegd te krijgen hoe je met je woede omgaat.

De toxische mannelijkheid (veelal red flags genoemd) is niet waar je voor hebt gekozen. Het is het resultaat van het verwond raken. Het is het resultaat van het niet leren van emotionele vaardigheden. Het is niet echt weten hoe emotioneel te connecten.

Lieve man, ik weet het...

Ook jij wilt niets anders dan dat er van je gehouden wordt. Ook jij wil verbinding. En soms ben je hevig gefrustreerd omdat je niet de vaardigheden hebt om dat op een gezonde manier te doen.

Ook jij mag het kleine gewonde jongetje in jezelf aankijken. Het jongetje dat zich graag wil bewijzen. Het jongetje die probeert zich goed genoeg te voelen, die zich onbewust zijn vaders liefde en goedkeuring probeert te krijgen.

Ik geloof in je dat je die delen kunt helen.

Neem je ruimte om de vaardigheden te leren die je nooit geleerd zijn.

Laat je niet leiden door een ander. Ook niet door je partner. Jij hebt zelf jouw pad te bepalen.

In vergelijking tot mijn collega's heb ik altijd relatief veel mannen 'aangetrokken'. Mijn no-nonsense aanpak, geen angst om je aan te pakken en ook wel in voor de nodige humor, maakt dat de meeste mannen zich meestal heel oké bij me voelen.

Claudia's Transformatiemethode:

Misschien heb je al verschillende therapieën gevolgd, al veel gepraat over je 'probleem', maar er toch nog steeds mee loopt. Of misschien moet je nog beginnen met er over te praten.

 

In mijn 1 op 1 coaching richt ik me niet alleen op praten oftewel het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk. Zo maken we een complete reis naar binnen.

 

Ik maak gebruik van diverse technieken. Door het beste uit verschillende methoden samen te voegen ontstaat een unieke diepgaande en holistische manier van coachen, die soms ongewoon is, maar heel effectief.

"De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht."

 

- Hans-

Claudia Scholten

Claudia Scholten
Transformatiecoach

Mijn naam is Claudia Scholten. En ik heb een talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Ik zie je potentieel. Ik zie wie je werkelijk bent. Voorbij jouw beperkende gedachten, trauma's en conditioneringen.

Elke sessie is een reis op zich. Hoewel jouw vraag en behoeftes natuurlijk centraal staan, werk ik altijd vanuit het nu. Wat is er in het nu dat zich aandient, gezien en geheeld mag worden? Vraagt jouw energie om schaduwwerk  of juist lichtwerk? Soms duw ik een beetje door en ben ik streng voor die delen die jou tegenhouden. Soms is het juist zachtheid die deze stukken nodig hebben. De ene keer lachen we samen, de andere keren huilen we of we schreeuwen er een potje op los. Eén ding is zeker; ik schrik niet van je werkelijke zijn, ik had hem toch al gespot.

Soms gaan we echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.
Je leert te bewegen naar intense zelfwaardering en balans; thuiskomen in jezelf. Zodat jij bedding kunt gaan bieden aan jouw (toekomstige) liefdesrelatie, in eerste instantie met jezelf, maar wellicht ook met een partner.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

De investering in jezelf

Heb je een specifieke hulpvraag dan kunnen we daar met transformatiecoaching mee aan de slag.  Jouw investering is natuurlijk je tijd. Ik start altijd met een traject van minimaal 3 sessies van  1 - 1,5 uur  per keer. Daarna kijken we samen of en wat er meer nodig is.

 

Dit startpakket is € 444,=. Wil je vooraf kennis maken? Dat kan door middel van een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Of een daadwerkelijke online of live intake. Deze duurt 1 uur en kost € 75,=.

​​

Tip! Je kunt je werkgever vragen om dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

bottom of page