masculine-feminine.jpg

Embrace your authentic self

Verbind je met met de kracht van
masculine & feminine energy's en leef in vrijheid

claudia-scholten-8.jpg
Cbocht_lichtgroen_edited.png

Hallo, mijn naam is Claudia Scholten

Als bewustszijnsexpert help ik mannen en vrouwen te verbinden met hun authentieke zelf. Ik help je in vertrouwen je moed aan te spreken en jouw masculine & feminine energieën te helen, in balans te brengen en te verdiepen. Zodat je de controle los kunt laten. En vrijheid gaat ervaren in jezelf, je relaties en je werk.

_MG_1855.jpg

Als nuchtere, succesvolle vrouw in business wist en weet ik mijn mannetje te staan.
Als passievolle, diepervoelende zoeker ben ik een spiritueel wezen met een menselijke ervaring.

Ik ben altijd een brug geweest tussen twee werelden. Altijd op zoek naar heling en balans. In mijn eigen leven én in dat van anderen. Ik wil graag samenhang zien, twee werelden met elkaar verbinden. Of dat nu de verbinding is tussen de aardse werkelijkheid en het spirituele of tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Ik zoek heelheid en heb het vermogen om duurzame positieve veranderingen te creëren. En daar duik ik gerust diep voor.

Met helderheid, verbinding en tikje humor help ik jouw in groei. Niet naar een betere versie van jezelf, maar naar een meer échte versie.

Cbocht_lichtgroen_edited.png
Je sluit je ogen…

...we gaan op reis; een reis door 6 vrouwelijke krachtbronnen. Een persoonlijke, unieke reis en ervaring.

Vandaag heb jij een SUNDAY! Een dag om helemaal weg te zakken in je vrouw-zijn.

Cbocht_middengroen_edited.png

Wil je met mij werken?

Embrace your feminine

Nieuw programma om je te verbinden met je vrouwelijke kern. Je geliefd te voelen en je sensuele energie weer te laten stromen. Ben jij klaar voor jouw avontuurlijk vrouw-zijn?

Lichter leven

Ontdek wie je écht bent. Voorbij je programma's en conditioneringen. Maak verbinding met je kern; je authentieke zelf. Ben jij klaar voor een Lichter en vrijer leven?

1 op 1 coaching

Werk 1 op 1 met mij en heel je diepe wonden. Richt je op intense connectie, ontdek te balanceren in polariteiten en leer te manifesteren. Ben je klaar voor transformatie?

Mijn aanbod:

Wat anderen vinden:

Hans

De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht.

Hi leukerd, meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang gratis mijn exclusieve Storyletters