1W5A4340.jpg
Abocht_donkergroen.png

Meer professioneel succes en plezier

Leiderschap

Coaching

 

 

Meer focus, meer plezier

 

Met de snelle maatschappij is ondernemerschap een uitdaging. Of het nou gaat om je eigen persoonlijke leiderschap als manager of ondernemer of die van je medewerkers. Of je nu zelfstandig coach bent of werkt in het MKB. De traditionele top-down benadering is niet meer passend. Alleen heel veel kennis van technieken, producten of diensten, maakt je niet automatisch de juiste leider. En wat betekent dat voor jou?

Charles Darwin zei: “Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.” En om je aan te kunnen passen, moet je je verbinden. Verbinden met de ander en dat doe je door verbinding met jezelf. De natuur leert het ons.

Zie jij het ook? Dat de maatschappij verandert? En dat dit iets anders van jou vraagt? Dit veranderende tijdperk vraagt om transformatiekracht. De transformatiekracht van mensen. Hoge contactuele vaardigheden, zoals empathie, het aanvoelen van subtiele aspecten in interactie, plezier hebben in je eigen ontwikkeling en die van anderen en naast het alledaagse zoeken naar doel en betekenis, zijn van groot belang.

Dat vraagt ook van leiders om te veranderen in hun manier van aansturen. Flexibiliteit, zelfsturing en de juiste communicatievaardigheden zijn nodig. Ben jij de leider die zich verantwoordelijk voelt voor het ontdekken van mogelijkheden van mensen en processen. Snap jij dat leider zijn niets te maken heeft met positie, status of het aantal mensen aan wie je leiding geeft. Ben je klaar om het beste uit jezelf en uit je team te halen? Durf jij volop op je intuïtie te gaan vertrouwen? En vanuit je hart te gaan werken?

Cbocht_donkergroen_edited.png
alle ballen in de lucht.jpg
circle-zonder-tekst - png.png

Je krijg inzicht in je blinde vlekken en ontdek je verbeterpunten door krachtige vragen eerlijke feedback.

circle-zonder-tekst - png.png

Vind de kern van je uitdagingen, begrijp je gedragspatronen en voer duurzame verandering door.

circle-zonder-tekst - png.png

Ontvang de sleutels naar je eigen talenten van waaruit je zonder al teveel moeite ook anderen kunt laten bewegen.

Abocht_donkergroen_edited.png

Leiderschapscoaching:

claudia_kolk_persoonlijke_ontwikkeling.j

Leiderschapscoaching

Werk je te hard, ervaar je stress en te weinig verbinding? Wil je jezelf en jouw team naar een hoger niveau brengen? Wil je weten hoe je werkt in een veranderende wereld en hoe je je personeel enthousiasmeert?

Ik ben er voor leiders die de moed hebben om zich te verbinden met zichzelf en met de ander. Niet aan de hand van modellen of trucjes. Nee, ik doe niet aan symptoombestrijding of ‘mentaal kietelen’. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn. Met praktische stappen ontdekken we de verborgen leider in jou.

 

Ik help jou inzicht te krijgen in je blinde vlekken en verbeterpunten door het stellen van de juiste vragen en het geven van eerlijke feedback. Ik help jouw je gedragspatronen begrijpen en help je écht te veranderen. Je vindt jouw de sleutels naar je eigen talenten van waaruit je zonder al teveel moeite ook je mensen kunt laten bewegen.

Leer de moed te hebben om je te verbinden met jezelf en met de ander. Ga op onderzoek uit. Wees betrokken genoeg om kwetsbaarheid toe te laten. Leer krachtig genoeg te zijn om te vertrouwen. Onderzoek jouw verhaal en wees een inspiratiebron voor de mensen die je mag begeleiden.

"Hoe dien jij jouw club mensen?"Ben je in staat een groep mensen (een team) uit te dagen om vanuit hun passie en talenten waardetoe te voegen? En ben je dan eerst in staat om jezelf te motiveren, enthousiasmeren en te sturen?

Cbocht_donkergroen.png

Samenwerking COURIUS

In mijn samenwerking met Courius ondersteun ik het geloof dat daadwerkelijk ruimte geven aan medewerkers, bouwen aan vertrouwensrelaties met klanten en het creëren van wederzijds vertrouwen de weg is naar duurzame en betere resultaten voor alle betrokken partijen.

 

Samen met COURIUS richt ik me in die rol op bedrijven die dit denken te onderschrijven en bereid zijn hierin te investeren. Samen met COURIUS lever ik deze bedrijven en hun medewerkers kwalitatief hoogwaardige ondersteuning om hun ambitieus gestelde doelen te bereiken.

Wil je meer weten over deze samenwerking, klik dan hiernaast. Lees anders hieronder verder voor Leiderschapscoaching voor coaches en leidinggevenden in het MKB.

"De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht." - Hans-

323 Courius_CZF3261 Corine Zijerveld Fot

Claudia Scholten I Leiderschapscoach

 

Mijn naam is Claudia Scholten. En ik help leiders met eigenzinnige leiderschapscoaching en communicatietraining aan te bieden op het snijvlak van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ga voor zakelijke succes en resultaat, maar het gebruik maken van trucjes en modellen laat ik weg. Ik doe niet aan symptoombestrijding of mentaal kietelen. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn.

Heb jij de nieuwe leider

al in jezelf ontdekt?

Abocht_donkergroen.png

Wil je meer weten?

Ik ben zelf zo enthousiast over een leiderschapstraject, dat ik je graag alles erover vertel.

Zo kun je met mij kennis maken, mijn manier van werken en de mogelijkheden

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

Ga op reis en maak verbinding