top of page
_MG_1436.jpg
Cbocht_zachtroze_edited.png

 

Creëer passie, plezier en vrijheid in je leven

 

Embrace your

Feminine Energy

Cbocht_zachtroze.png

 

 

 

Hé leuke vrouw,

 

Heb je soms het gevoel dat er meer in jouw verborgen ligt?

Een roep, een zielsmissie dat in jou ligt te wachten?

Een nog onaangeroerd stukje in jou dat zijn weg in de wereld zoekt?

Dan ben je waarschijnlijk een ontwakende vrouw, die heel goed aanvoelt dat de wereld aan het veranderen is. En dat er een steeds luidere roep is om verbinding, elkaar steunen, veiligheid, zachtheid, harmonie en heling.

En het gaat wellicht nog verder….je weet op een dieper niveau dat jij een bijdrage wilt leveren aan deze ‘nieuwe’ wereld. Je kunt je alleen ook nogal eens onzeker en overweldigd voelen door deze roep. Net als vele van deze ontwakende vrouwen voel je je misschien onzeker over de stappen die je mag nemen om jouw volledig potentieel te gaan leven.

​​

​De wereld is klaar voor vrouwenkracht!

Na jaren ‘ons mannetje te hebben gestaan’ zijn we de verbinding verloren met onszelf, met anderen, met de natuur, met onze passie en onze sensualiteit. We zijn onszelf verloren in daadkrachtig zijn, in de actie en focus, in  competitie en prestatie, als individu.

Het is tijd om controle en alle andere masculine manieren die je tot nu toe hebt gebruikt, los te laten. Het is tijd om je opnieuw te verbinden met onze vrouwelijke kracht. Van doen naar zijn. Van geven naar ontvangen. Van hoofd naar hart. Van actie naar stilte en zorgzaamheid.

Deze training is alles wat je nodig hebt om het onbevreesde en mooie leven te leven als een vrouw!

Abocht_middenroze_edited.png

Voel jij ook dat het tijd is dat vrouwen zich weer met hun werkelijke kern mogen verbinden en herken jij je hierin?

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt inmiddels al de nodige jaren aan jezelf gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen en toch voel je je soms toch niet helemaal happy of kan een gebeurtenis in je leven je zo ineens intens uit balans brengen.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt in alles de ongelofelijke mogelijkheden die jij het leven kan bieden, maar bent ook gefrustreerd over wat je daadwerkelijk hebt gerealiseerd.

circle-zonder-tekst - png.png

Er is nog steeds een intens verlangen naar diepere, meer authentieke connecties met een/je geliefde of anderen ondanks de vele jaren effort die je hier al in hebt gestopt.

circle-zonder-tekst - png.png

Je ervaart soms nog steeds onvrede over je lichaam, échte zelfzorg en je vraagt je af waar de connectie met jouw vrouwelijk vuur is gebleven.

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt al de nodige mensen geholpen met hun persoonlijke groei en daar ben je goed in. Toch heb je ook nog een beetje het gevoel dat je nog steeds het kunstje van je leraren hanteert. En het niet jouw uniekheid die doorstroomt in je lessen/begeleiding.

circle-zonder-tekst - png.png

Je merkt nog steeds dat je teveel geeft, teveel doet, terwijl je je vaak uitgeput voelt door alles wat je moet doen (wie doet het anders?)

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt je aangetrokken om je gaven en talenten uit te drukken of een ​​nieuw project of nieuwe carrière te beginnen, die een verschil maken, maar je weet niet precies hoe het eruit zou kunnen zien.

circle-zonder-tekst - png.png

Je bent verontrust over de toestand in onze wereld, maar je bent ook overweldigd, verward en machteloos om zulke grote problemen en pijn aan te pakken terwijl je je eigen problemen nog steeds niet helemaal hebt opgelost

becca-tapert-k9Ris9vxnAA-unsplash.jpg
Cbocht_middenroze.png

Stap emotioneel volledig in je kern. Verbind je met jezelf én de ander!

 

Machtsstructuren komen te vervallen. Na jarenlang door (een soms toxische) mannelijke energie te zijn gedomineerd, zien we dat de wereld uit balans is. Dat maakt ons vrouwen rusteloos, omdat we aanvoelen dat we het anders mogen aanpakken.

 

Tot op heden hebben we mannen als voorbeeld gehad. Toen we in twee wereldoorlogen hun werk overnamen, toen we de werkvloer betraden en toen we ten strijde gingen tijdens de eerste feministisch golf. En het heeft ons veel gebracht.

We hebben deze kracht nodig gehad om het leven te gaan leiden waarvan we intuïtief aanvoelen dat we geboren zijn om te leven. We leven daardoor een leven waar onze grootmoeders van droomden. We hebben ons gewend tot een briljante strategie om het speelveld tussen mannen en vrouwen gelijk(er) te trekken en ons te emanciperen.

En tegelijkertijd...

1 op de 3 relaties strand. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel singles. Mannen weten niet meer hoe ze zich écht kunnen verbinden en 'hun' vrouwen happy maken. En vrouwen nemen steeds vaker de leidende rol van de man over, maar raken daarmee steeds meer verwijderd van hun kern.

De machtsparadox die elke ontwakende vrouw ervaart...

Hoewel mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn, zijn we wel degelijk verschillend. En dat mogen we gaan omarmen én gaan uitdragen.

joyce.jpg

Joyce Versteeg

 "Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je complimenteren met het programma dat je hebt neergezet. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de pilot terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Ik ben sinds de training minder onzeker en zelfs ook minder op zoek naar oplossingen voor mijn “probleem”. Ik kan me makkelijker overgeven. Daarnaast begrijp ik beter wat belangrijk is in verbinding met de mannelijke energie. Praktische betekent dat ik makkelijker over bepaalde (voorheen irritaties) heen stap. Dat maakt het leven een stuk gezelliger. Ik raad deze training aan vanwege de combinatie van: de ervaring van het delen met andere vrouwen in een groep, prachtige oefeningen, jouw zachte en eerlijke begeleiding en wauw, wat een mooie muziek.”

_MG_1304.jpg
Abocht_lichtroze_edited.png

Waarom Claudia Scholten?

Claudia Scholten (1979) werkt als transformatie- en bewustzijnscoach in IJsselmuiden. Ze begeleidt mensen zowel individueel als in groepsverband, particulier en zakelijk. Het is haar missie om mensen dichter bij hun autenthieke zelf te brengen, zodat ze vrijer leven.

 

Claudia is geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Lichter Leven methode, Emotional Freedom techniques (EFT), Regressie- en Reïncarnatietherapie en Voorouderheling, BAM ademmethode, moedercoaching, hartcoherentie, stressreductie, mindfulness, yoga en meditatie

"Al jaren ben ik zelf een nieuwe balans aan het vinden tussen mijn vrouwelijke en mannelijke energie. Mijn disbalans hierin zorgde er namenlijk jarenlang voor dat ik dingen deed die me niet gelukkig maakten en ontwrichte uiteindelijk mijn huwelijk.

 

Nu in een nieuwe relatie wordt ik nog eens extra uitgedaagd. Beweeg ik namenlijk niet vanuit mijn vrouwelijke energie, dan is deze relatie moeilijk. Doe ik het wel, dan is mijn relatie enorm  vervullend. 

 

Ik ken de hobbels van het leven en heb veel ervaring op het gebied van transformatie processen en het begeleiden van groepen."

Tijdens de vrouwenreis zijn dit mijn belangrijkste uitgangspunten:

circle-zonder-tekst - png.png

Veiligheid

circle-zonder-tekst - png.png

Vrijheid

circle-zonder-tekst - png.png

Verbinding

angela.jpg

Angele Lauwers

 "Dank je wel lieve Claudia dat je aan me gedacht hebt en dat ik mee kon doen aan deze pilot. Alweer veel van je geleerd en ik kan het allemaal toepassen in het dagelijks leven. Ik ben me meer bewust vanuit welke energie ik handel. Ik merk dat ik, zeker naar mijn lief, veel zachter ben. Het maakt je zoveel duidelijk hoe en wat je doet vanuit een typisch mannelijke of vrouwelijke energie. En wat een heerlijke groep vrouwen!!! Onvoorstelbaar hoe we met elkaar verbonden zijn binnen heel korte tijd, dat vind ik al magisch. En ik maar denken dat het niks voor mij zou zijn!?! Zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren!"

Verlang jij er naar om…

circle-zonder-tekst - png.png

Om je geliefd en succesvol te voelen?

circle-zonder-tekst - png.png

De valse controle los te laten?

circle-zonder-tekst - png.png

Je sensuele energie weer te laten stromen?

circle-zonder-tekst - png.png

Dichterbij je authentieke IK te komen?

Ja, ik wil meer weten over deze reis. Ik plan graag een afspraak met je in om te ontdekken of deze reis passend voor mij is, op dit moment.

"I am strong, but I am tired, tired of always having to be the strong one, of always having to do the right thing."
- Branda Joyce -

margreet.jpg

Margreet Vloon

 “Het was heel erg bijzonder er bij te zijn. Deze training was en is prachtig dankzij jou Claudia. Ik ben al langer ‘onderweg’ en deze dagen bij Claudia geven me kracht en inzichten om door te gaan op mijn pad. Het herinnert mij mezelf er ook heel sterk aan, dat ik veel meer tijd moet nemen voor dit proces. De hele mooie oefeningen, soms zo simpel, brachten me prachtige inzichten! Het is een prachtige manier om je samen te verbinden en het helpt je in je proces…waar je ook staat; je komt er rijker uit!”

Dit kun je verwachten:


Hoe zou het zijn om echt te diepte in te gaan? Niet nog meer opleidingen? Niet nog meer kennis of vaardigheden? We gaan de diepte in, omdat jouw klanten/cliënten/ collega's/ werknemers/ familie/vrienden en geliefden recht hebben op jouw zijn. Je werkelijke zelf. Je hoeft niet meer te studeren om je skills nog meer te vergroten, je hoeft alleen maar dieper weg te zakken in je werkelijke essentie. En dit te gaan leven. Wil jij leren varen op je eigen wijsheid? Niet alleen maar boekenwijsheid? Maar het ontdekken van de meesteres in jezelf? Niet wat je doet, maakt het verschil, maar hoe je het doet. En dit hangt voorledig samen met wie je best.
 

Ik begeleid deze Feminine reis 3 maanden lang. Er zijn 3 bijeenkomsten van een hele dag. Tussen de bijeenkomsten in, kun je als groep ervoor kiezen om regelmatig te connecten. Sterker nog dat raad ik je echt aan. Deze feminine reis vindt plaats in mijn trainingsruimte en start zodra er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

Tijdens deze reis hoef je geen snelle fix te verwachten, maar helende oefening en (verassende) inzichten, die je steeds meer in je vrouwelijke core brengen. Mooie tools om te gaan experimenteren en te ervaren wat jouw vrouw-zijn je te vertellen heeft.

De bijeenkomsten worden begeleid en vormgegeven door Claudia. En er is altijd ruimte voor inbreng vanuit de groep. Elke bijeenkomst is een ervaringsgerichte dag. De processen die we met elkaar ingaan, worden ondersteund door oefeningen, opdrachten, ceremonies en/ of rituelen.

genderpictogramconcept-jongen-en-meisjessymbool-illustratie-van-mensen-seksjongen-kleurrij

Dag 1
 

Thema's: 
Mannelijke en vrouwelijke energie

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf/ je vrouw-zijn

Deze dag staat gaat over het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en waarom dat eigenlijk niets te maken heeft met geslacht, maar soms ook wel. Het gaat over het ontdekken van je ware vrouwelijke kern en het omarmen van de onvoorwaardelijke liefde die je voelt voor je vrouw-zijn.

depositphotos_10137542-stock-photo-freedom_edited_edited.jpg

Dag 2


Thema's
Kies voor de vrouwelijke energie

Laat de controle los, leef in overgave

De tweede dag gaat over het ontdekken van welke energiepatroon je nu inzet en waarom je mag kiezen voor jouw vrouwelijke energie. Ook krijg je inzichten in mannelijke versus vrouwelijke wonden.

Verder gaan we in op hoe jij de controle los kunt laten en vanuit overgave echt partnerschap creëert in al je relaties met mannen.

lotus-sacred-geometrie-ayurveda-symbool-harmonieuze-balans-universum-ontwerp-van-tatoeagev

Dag 3
 

Thema's
Ontvang van de mannelijke energie

Uit je vrouwelijke energie

Deze laatste dag geeft je een dieper inzicht in de mannelijke energie en leert je hoe je kunt ontvangen van de mannelijke energie. Hoe je als een team kunt gaan denken en leven.

Vervolgens krijg je de tools om je feminine echt te omarmen en te gaan uiten. Je leert de juiste woorden te gebruiken en vanuit je vrouwelijke energie te bewegen.

Voeg een extra 1 op 1 dagdeel toe en maak van jouw Embrace the Feminine traject een VIP versie en maak nog dieper contact met jouw Feminine!

vrouw.png

Wat je ontvangt

Heart

3 diepgaande, levensveranderende live dagen

Heart

Intieme persoonlijke setting (4-8 deelnemers)

Heart

Heerlijke gezonde, vegetarische lunches

Heart

Koffie, thee en lekkers

Heart

Werkboek en werkmaterialen

Heart

Oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan

Heart

Ongelofelijk veel kennis over het leven met polariteiten

Heart

Gelijkgestemden om te delen (sisterhood en community)

Heart

Begeleiding en support van Claudia gedurende deze reis

Heart

Enkele leuke verrassingen

Praktisch

Wanneer:

Hoe laat:

Waar:

Kosten:

n.t.b. met datumprikker

 

10.00 -17.00 uur

 

IJsselmuiden

​€ 888,=

Boek je vóór 1-1-'23, dan betaal je slechts € 555 en krijg je ruim 37% korting.

becca-tapert-u5e1kqW6E3M-unsplash_resize

Let op, deze feminine reis is niet voor iedereen!

Dat klinkt gek, want elke vrouw is welkom, ongeacht levensfase of achtergrond. Ik zou het juist te gek vinden als de groep een mooie, bijzondere en gemêleerde groep is.

 

En… je gaat een commitment aan. De commitment om te investeren in jezelf en tegelijkertijd in de sisterhood. Geef jezelf toestemming om deze investering te maken. Alleen gemotiveerde vrouwen die openstaan voor groei en willen leren, profiteren maximaal van deze mooie feminine reis.

 

Ik doe er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Voor mij is er niets mooier dan zien hoe vrouwen transformeren tot wie ze werkelijk zijn.

Ik vraag aan jou: neem jij jouw proces ook serieus? Ben je bereid om verantwoordelijkheid en commitment aan te gaan om de opgedane lessen te integreren? En heb je al ervaring met persoonlijke ontwikkeling.
 

Dan ben je van harte welkom om mee op reis te gaan en maak ik graag kennis met je. Dan weet ik zeker dat jij jouw vrouwelijkheid in een relatief korte tijd naar een compleet ander level kunt transformeren.

VIP dag
mimipic-photography-gQq2vbvl_kc-unsplash.jpg
Abocht_middenroze_edited.png

VIP Programma

  • Inzet van het medcijnwiel om inzicht te krijgen in jouw zielsmissie.

  • Hypnose sessie waarbij je banden transformeert om de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jou te herstellen.

  • Yoga om op holistische wijze te connecten met je vrouwelijke energie.

  • Marma behandeling om emoties los te laten.

  • Klankschaalsessie om energetische in balans te komen.

Zomaar wat mogelijke onderdelen van dit exclusieve 1 op 1 programma om je vrouwelijkheid (nog) meer te gaan omarmen. Uiteindelijk bepalen we zelf hoe jouw VIP Programma er uit gaat zien.

Wat krijg je:

  • Voorbespreking van 1/2 uur.

  • Een VIP programma op maat.

  • Een VIP bijeenkomst van 2,5 - 3 uur

  • Het totale Embrace your Feminine programma, zoals hierboven beschreven.

Wat investeer je:

Voor dit VIP arrangement betaal je gebruikelijk € 1.221,=.

Boek je vóór 1-1-'23, dan betaal je slechts € 888.

Droomreis

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page