_MG_1436.jpg
Cbocht_zachtroze_edited.png

 

Creëer passie, plezier en vrijheid in je leven

 

Embrace your

Feminine Energy

Cbocht_zachtroze.png

 

 

 

Ga weer vol in je vrouwelijke energie, je vrouwelijke kern leven. En creëer vanuit deze vrouwelijke kern, vervullende (liefdes)relaties.

Waarom vrouwen juist voor deze reis kiezen?

 • Meer balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

 • Transformatie door ervaring.

 • Een krachtig verbond met een groep gelijkgestemde vrouwen.

​​

​De wereld is klaar voor vrouwenkracht!

Na jaren ‘ons mannetje te hebben gestaan’ zijn we de verbinding verloren met onszelf, met anderen, met de natuur, met onze passie en onze sensualiteit. We zijn onszelf verloren in daadkrachtig zijn, in de actie en focus, in  competitie en prestatie, als individu.

Laten we ons verbinden en aan de wereld zien, vanuit onze prachtige feminine kern!

vrouw.png
Abocht_middenroze_edited.png

Voel jij ook dat het tijd is dat vrouwen zich weer met hun werkelijke kern mogen verbinden en herken jij je hierin?

circle-zonder-tekst - png.png

Je ervaart dat je het nooit goed genoeg doet.

circle-zonder-tekst - png.png

Ben je zat van het teveel bezig met alle ballen hoog houden en to-do lijstjes. Moe van al het vechten.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt teveel mannelijke energie in je dagelijkse leven.

circle-zonder-tekst - png.png

Je vraagt je soms af waar jouw vrouwelijk vuur is gebleven.

circle-zonder-tekst - png.png

Je kunt je niet goed verbinden met je lichaam en je ervaart onvrede over je lichaam.

circle-zonder-tekst - png.png

Je wilt de competitie en concurrentie met andere vrouwen loslaten.

circle-zonder-tekst - png.png

Je drukt je emoties weg.

circle-zonder-tekst - png.png

Je wilt vervullende, diepe, intieme (liefdes)relaties met iedereen

becca-tapert-k9Ris9vxnAA-unsplash.jpg
Cbocht_middenroze.png

Stap emotioneel volledig in je relatie. De relatie met jezelf én de ander!

1 op de 3 relaties strand. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel singles. Soms omdat ze echt geen zin meer hebben in een relatie. Soms omdat ze 'de juiste' maar niet kunnen vinden. Veel relaties tussen man en vrouw zijn ontwricht.

 

Mannen weten niet meer hoe ze zich écht kunnen verbinden en 'hun' vrouwen happy maken. En vrouwen nemen steeds vaker de leidende rol van de man over, maar raken daarmee steeds meer verwijderd van hun kern.

 

De wereld is aan het veranderen. Machtsstructuren komen te vervallen. Na jarenlang door (een soms toxische) mannelijke energie te zijn gedomineerd, zien we dat de wereld uit balans is. Er is een steeds luidere roep om verbinding, elkaar steunen, veiligheid, zachtheid, harmonie en heling. Hoewel we gelijkwaardig zijn, zijn we wel degelijk verschillend. En dat mogen we gaan omarmen.

_MG_1304.jpg
Abocht_lichtroze_edited.png

Waarom Claudia Scholten?

Claudia Scholten (1979) werkt als transformatie- en bewustzijnscoach in IJsselmuiden. Ze begeleidt mensen zowel individueel als in groepsverband, particulier en zakelijk. Het is haar missie om mensen dichter bij hun autenthieke zelf te brengen, zodat ze vrijer leven.

 

Claudia is geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Lichter Leven methode, Emotional Freedom techniques (EFT), Regressie- en Reïncarnatietherapie en Voorouderheling, BAM ademmethode, moedercoaching, hartcoherentie, stressreductie, mindfulness, yoga en meditatie

"Al jaren ben ik zelf een nieuwe balans aan het vinden tussen mijn vrouwelijke en mannelijke energie. Mijn disbalans hierin zorgde er namenlijk jarenlang voor dat ik dingen deed die me niet gelukkig maakten en ontwrichte uiteindelijk mijn huwelijk.

 

Nu in een nieuwe relatie wordt ik nog eens extra uitgedaagd. Beweeg ik namenlijk niet vanuit mijn vrouwelijke energie, dan is deze relatie moeilijk. Doe ik het wel, dan is mijn relatie enorm  vervullend. 

 

Ik ken de hobbels van het leven en heb veel ervaring op het gebied van transformatie processen en het begeleiden van groepen."

Tijdens de vrouwentraining zijn dit mijn belangrijkste uitgangspunten:

circle-zonder-tekst - png.png

Veiligheid

circle-zonder-tekst - png.png

Vrijheid

circle-zonder-tekst - png.png

Verbinding

Verlang jij er naar om…

circle-zonder-tekst - png.png

Om je geliefd en succesvol te voelen?

circle-zonder-tekst - png.png

De valse controle los te laten?

circle-zonder-tekst - png.png

Je sensuele energie weer te laten stromen?

circle-zonder-tekst - png.png

Dichterbij je authentieke IK te komen?

Ja, ik wil meer weten over deze reis. Ik plan graag een afspraak met je in om te ontdekken of deze reis passend voor mij is, op dit moment.

Dit kun je verwachten:
 

Ik begeleid deze Feminine reis 3 maanden lang. Er zijn 3 bijeenkomsten van een hele dag. Tussen de bijeenkomsten in, kun je als groep ervoor kiezen om regelmatig te connecten. Sterker nog dat raad ik je echt aan. Deze feminine reis vindt plaats in mijn trainingsruimte en start in het najaar 2022.

Tijdens deze reis hoef je geen snelle fix te verwachten, maar helende oefening en (verassende) inzichten, die je steeds meer in je vrouwelijke core brengen. Mooie tools om te gaan experimenteren en te ervaren wat jouw vrouw-zijn je te vertellen heeft.

De bijeenkomsten worden begeleid en vormgegeven door Claudia. En er is altijd ruimte voor inbreng vanuit de groep. Elke bijeenkomst is een ervaringsgerichte dag. De processen die we met elkaar ingaan, worden ondersteund door oefeningen, opdrachten, ceremonies en/ of rituelen.

lotus-sacred-geometrie-ayurveda-symbool-harmonieuze-balans-universum-ontwerp-van-tatoeagev

Dag 3

depositphotos_10137542-stock-photo-freedom_edited_edited.jpg

Dag 2

genderpictogramconcept-jongen-en-meisjessymbool-illustratie-van-mensen-seksjongen-kleurrij

Dag 1

De tweede dag gaat over het ontdekken van welke energiepatroon je nu inzet en waarom je mag kiezen voor jouw vrouwelijke energie. Ook krijg je inzichten in mannelijke versus vrouwelijke wonden.

Verder gaan we in op hoe jij de controle los kunt laten en vanuit overgave echt partnerschap creëert in al je relaties met mannen.

Deze laatste dag geeft je een dieper inzicht in de mannelijke energie en leert je hoe je kunt ontvangen van de mannelijke energie. Hoe je als een team kunt gaan denken en leven.

Vervolgens krijg je de tools om je feminine echt te omarmen en te gaan uiten. Je leert de juiste woorden te gebruiken en vanuit je vrouwelijke energie te bewegen.

Deze dag staat gaat over het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en waarom dat eigenlijk niets te maken heeft met geslacht, maar soms ook wel. Het gaat over het ontdekken van je ware vrouwelijke kern en het omarmen van de onvoorwaardelijke liefde die je voelt voor je vrouw-zijn.

"I am strong, but I am tired, tired of always having to be the strong one, of always having to do the right thing."
- Branda Joyce -

Voeg een extra 1 op 1 dagdeel toe en maak van jouw Embrace the Feminine traject een VIP versie en maak nog dieper contact met jouw Feminine!

vrouw.png

Wanneer:

Hoe laat:

Waar:

Kosten:

3 dagen, start najaar

 

10.00 -17.00 uur

 

IJsselmuiden

​€ 333,= ter introductie

Gezocht (en praktische info)

Ik heb deze reis zelf ontwikkeld en ik zoek dames die met mij het avontuur aan willen gaan.

 

Ik ben ervan overtuigd dat deze reis een hele hoop waard is, maar ik vraag er € 555,= voor. Dit is incl. BTW, thee/koffie, lekkers en elke dag een uitgebreide vegetarische lunch.

 

Omdat het de eerste Feminine reis is, bied ik dit aan met een (fikse) korting afhankelijk van het aantal deelnemers (zie hiernaast). Wat ik daarvoor terug vraag is;

 • review + foto

 • Aanwezigheid fysiek en in energie.

 • We doen het samen, oftewel samen zorgen we ervoor dat er voldoende drinken is, zetten we de lunch klaar en ruimen we ook weer op.

 

Zodra ik 4 aanmeldingen heb, plannen we de data in met een datumprikker.

Meld je hieronder aan om je reis te starten met mij te starten in een 1 op 1 gesprek, zodat jouw reis aansluit bij jouw verlangens.

Wat je ontvangt

 • Drie diepgaande en levensveranderende livedagen met gezonde vegetarische lunch en tussendoortjes.

 • Kleine groep (max. 8 deelnemers) en veel persoonlijke aandacht.

 • Veel verbindende gesprekken met je medereizigsters.

 • Begeleiding en support van Claudia  gedurende deze reis.

Let op, deze feminine reis is niet voor iedereen!

Dat klinkt gek, want elke vrouw is welkom, ongeacht levensfase of achtergrond. Ik zou het juist te gek vinden als de groep een mooie, bijzondere en gemêleerde groep is.

 

En… je gaat een commitment aan. De commitment om te investeren in jezelf en tegelijkertijd in de sisterhood. Geef jezelf toestemming om deze investering te maken. Alleen gemotiveerde vrouwen die openstaan voor groei en willen leren, profiteren maximaal van deze mooie feminine reis.

 

Ik doe er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Voor mij is er niets mooier dan zien hoe vrouwen transformeren tot wie ze werkelijk zijn.

Ik vraag aan jou: neem jij jouw proces ook serieus? Ben je bereid om verantwoordelijkheid en commitment aan te gaan om de opgedane lessen te integreren? En heb je al ervaring met persoonlijke ontwikkeling.
 

Dan ben je van harte welkom om mee op reis te gaan en maak ik graag kennis met je. Dan weet ik zeker dat jij jouw vrouwelijkheid in een relatief korte tijd naar een compleet ander level kunt transformeren.

becca-tapert-u5e1kqW6E3M-unsplash_resize
 
mimipic-photography-gQq2vbvl_kc-unsplash.jpg
Abocht_middenroze_edited.png

VIP Programma

 • Inzet van het medcijnwiel om inzicht te krijgen in jouw zielsmissie.

 • Hypnose sessie waarbij je banden transformeert om de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jou te herstellen.

 • Yoga om op holistische wijze te connecten met je vrouwelijkje energie.

 • Marma behandeling om emoties los te laten.

 • Klankschaalsessie om energetische in balans te komen.

Zomaar wat mogelijke onderdelen van dit exclusieve 1 op 1 programma om je vrouwelijkheid (nog) meer te gaan omarmen. Uiteindelijk bepalen we zelf hoe jouw VIP Programma er uit gaat zien.

Wat krijg je:

 • Voorbespreking van 1/2 uur.

 • Een VIP programma op maat.

 • Een VIP bijeenkomst van 2,5 - 3 uur

 • Het totale Embrace your Feminine programma, zoals hierboven beschreven.

Wat investeer je:

Voor dit VIP arrangement betaal je gebruikelijk € 888,=.

Ter introductie betaal je nu € 665,=.

Je sluit je ogen…

...we gaan op reis; een reis door 6 vrouwelijke krachtbronnen. Een persoonlijke, unieke reis en ervaring. Soms krijg je informatie op een symbolische manier, soms meer op een letterlijke manier.

Soms hoor of zie je niets, maar voel je het. Vandaag heb jij een SUNDAY! Een dag om helemaal weg te zakken in je vrouw-zijn.

 

Ga op reis en maak verbinding