top of page

Welcome love, it's time
to embrace your

feminine self

your pure self

logo fwe_edited.jpg

Het online maandelijks membership
community voor bewuste, ondernemende
vrouwen, die vanuit hun hart willen leven.

GA OP REIS NAAR BINNEN, NAAR JOUW

vrouwelijke energie

De Feminine World Experience is een online maandelijks membership community voor bewuste, ondernemende vrouwen, die vanuit hun hart willen leven.

 

Het is de plek waar je samen met andere vrouwen op zoek gaat naar de magie in jezelf. Het is een plek waar je echt kunt ZIJN. Ervaar sisterhood, heling, transformatie en verbinding.

 

Voel jij dat er meer in jou en het leven zit? Wil je jouw leven nog meer laten stromen en flow ervaren? Verlang jij naar overgave en ontspanning? Heb je al veel geinvesteerd in jouw persoonlijke groei? En weet je dat het tijd is om jouw ware zelf nog meer te laten shinen? Activeer dan jouw vrouwelijke energie. Land en heel in jouw vrouw-zijn.

 

Tijdens de Feminine World Experience leer je te verbinden met je lichaam, je zachtheid en emoties. Je leert op een vrouwelijke manier door het leven te gaan. Je leert je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen.

 

Laat de controle en masculine manieren van creatie los en win je feminine power terug. Het is tijd om te groeien vanuit ontspanning.

​​

Ontdek de magie in jezelf door te landen
en te helen in je vrouw-zijn...

 

Jennifer

 "Wat ik echt superfijn en bijzonder vind aan de Feminine World Experience is dat door wie jij bent en door jouw energie dat je echt een space hebt gecreëerd waar geen oordeel is en waar alles er mag zijn. Daarnaast heerst er ook een enorme rust om de ruimte binnen te treden en bij jezelf te voelen. Om in alle rust en geduld alles te ervaren wat er leeft en dat er te laten zijn. Dat je echt kan ‘zijn’ en dat je ook kan zakken in die zijnsfrequentie. Waardoor je zonder druk om te moeten performen toch tot iets heel kernachtigs gaat komen. Juist omdat je heel diep kan landen in jezelf en daardoor bij iets essentieels uitkomt.

Ik denk dat jouw manier van intuïtieve afstemming ervoor zorgt dat je precies weet wat de groep nodig heeft en aanvoelt wat er gedeeld mag worden. Zodat een ieder daarna in die sessie precies datgene te horen krijgt of mag gaan zien of mag gaan voelen wat er nodig is.

Juist die co-creatie met elkaar dat vind ik echt heel mooi. Dat uit zich natuurlijk energetisch. En dat je gewoon deelt wat er mag ontstaan. Maar ook dat er onderwerpen ingebracht mogen worden. Waar ook weer daar in samen de sessie creëren. Dus dat heb ik echt als zo fijn ervaren.

 

Daarnaast voel ik bij jou een maturiteit en stevigheid. Het zou niet uitmaken wat ik zou delen, jij kan het wel ontvangen. Je kant er wel space voor houden. Die rijpheid in de energie, maar ook in reactie en in ‘zijn’ geeft heel veel vertrouwen en heel veel veiligheid.”

Women Holding Hands

We gaan op reis:

Een reis waarin je leert voorbij maskers en hokjes te gaan. Een reis op weg naar jouw puurheid. Jouw rauwheid. Jouw echtheid. Jouw zuiverheid. Omdat je zoveel meer bent. Een reis waar je

Heart

je emoties leert uiten (binnen de veiligheid en met ondersteuning van de groep).

Heart

in je rauwheid open kunt (gaan) staan voor jouw waarheid, met een open hart en een diepe liefde, ook als het onconfortabel is.

Heart

bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je emoties en gedrag.

Heart

in staat bent je grenzen te stellen en je verlangens en behoeftes te eren. En soms gewoon toe te geven als je je k#t voelt.

Heart

zowel de schoonheid als de ondoorgrondelijkheid van de pijn van het leven in je hart toelaat.

Heart

beseft dat je niet nog harder hoeft te werken om heel te worden. En tegelijkertijd elke dag kleine stapjes wilt maken om een mooiere echtere versie van jezelf te zijn

"Ever felt that yearning for more love, more depth, more connection? This does not make you too much. It makes you a feminine woman."

 

- Aurika Valan -

 

"Ik heb vanochtend eerst je  audio-opname van de maand juli geluisterd en daarna heb ik de live opname bekeken. En ergens weet je het wel, maar hoe fijn is het weer even bevestiging te krijgen, en weer uit je web van denken te worden getrokken. Meer zijn en meer voelen willen we allemaal, maar de confrontatie aangaan met jezelf en ook echt het nare te voelen.... Daar zit hem wat mij betreft de crux. Wat als ik me nou niet lekker voel? Mag dat dan er gewoon zijn? Ik zeg dan wel ja, maar ik doe dan wel weer nee. Ik ga dan weer redenen zoeken om erbij weg te blijven. Jouw opnames hebben mij vandaag enorm geholpen in het besef dat dat niet nodig is. Ik heb een hartstikke lieve en mooie inner queen (ook een hele fijne oefening) die me hierin ondersteund. Ik had dit weer even nodig  om weer even geïnspireerd te worden en weer even herinnert de worden hoe het ook alweer was en zat. Dat was weer heel erg helpend. Dus ik ga weer lekker verder. Dankjewel weer voor je inspiratie."

Anoniem

pexels-valeria-boltneva-939835.jpg

Wat het je oplevert:

Met de Femine World Experience is creëeren we een liefdevolle, inspirerende en ondersteunende omgeving waarin vrouwen zichzelf herontdekken. Ik begeleid je op deze reis, zodat jij:

Heart

Je vrouwelijke authentieke zelf ontdekt.

Heart

Je vrij voelt in jezelf, je relaties en je werk.

Heart

Echte rust en ontspanning ervaart en vanuit deze flow leert aantrekken.

Heart

Tools ontdekt om door triggers in je realaties heen te gaan.

Heart

Handvatten hebt, die je diepgaand ondersteunen om bij de wortel te komen.

Heart

De weg weet naar betekenisvolle en diepe verbindingen die bevredigend aanvoelen.

Heart

Wordt gedragen en uitgedaagd in je persoonlijke groeireis door een groep power partners.

Heart

Verbinding leert maken met je intuïtie.

Heart

En de juiste keuzes voor jezelf maakt.

joyce.jpg

Joyce Versteeg (over Embrace your Feminine Energy)

 "Ik wil je bedanken voor jouw enthousiasme en je complimenteren met het programma dat je hebt neergezet. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de pilot terwijl ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Ik ben sinds de training minder onzeker en zelfs ook minder op zoek naar oplossingen voor mijn “probleem”. Ik kan me makkelijker overgeven. Daarnaast begrijp ik beter wat belangrijk is in verbinding met de mannelijke energie. Praktische betekent dat ik makkelijker over bepaalde (voorheen irritaties) heen stap. Dat maakt het leven een stuk gezelliger. Ik raad deze training aan vanwege de combinatie van: de ervaring van het delen met andere vrouwen in een groep, prachtige oefeningen, jouw zachte en eerlijke begeleiding en wauw, wat een mooie muziek.”

MEMBERSHIP &

Praktische informatie

Heart

Elke maand een live groep call van 1,5 uur die je zelf mede kan vormgeven door het inbrengen van jouw thema’s (inclusief replays) met veel individuele aandacht.

Heart

Zolang je lid bent persoonlijke feedback via voicecoaching op jouw coachvraag; wanneer je maar wilt*

Heart

Elke maand een audio-opnames van een mantra, ritueel, meditatie of Dreamjourney.

Heart

Zolang je lid bent ongeperkt toegang tot alle opnames die al eerder opgenomen zijn, inclusief 2 gastsprekers.

Heart

Een vervullende, zorgende, intieme community van gelijkgestemden om te delen, te verbinden en te co-creëren.

Heart

Korting op aanvullende diensten aangeboden door Claudia, zoals events, coaching, e-boeken ed.

Deuren open:

Vier keer per jaar gaan de deuren open en heb je de mogelijkheid om in te stappen of je deelname te verlengen.

Aantal deelnemers:

max 15

Live bijeenkomsten: 

Wisselend op woensdag- en vrijdagmorgen.  Data tot het einde van het jaar: 8 september, 18 oktober, 10 november en 6 december.

Na afloop van elke live bijeenkomst, worden de opnames beschikbaar gesteld om terug te kijken.

Audio-opnames:

beschikbaar ca. 2 weken na de live bijeenkomst.

Duur van het programma:

zolang je je niet uitschrijft.

Kosten: € 121 per maand, nu tijdelijk € 77 per maand

* Je kunt 24/7 voice-berichten sturen (max. 4 per maand) met je vragen,ideeën en worstelingen in dat moment. Ik reageer van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur op jouw bericht (maar vaak al binnen enkele uren).

Mocht je interesse hebben, dan kun je je alvast aanmelden voor de wachtlijst. In het najaar  gaan de deuren weer open voor deelname vanaf oktober.

 

pexels-allen-2250619.jpg
katie-foto.jpg

 "Ik vond het een fantastisch leuke en interessante reis waar ik nog elke dag wat aan heb! Het samen delen van onze lief en leed, het warme bad (super fijn voor iedereen, we complimenteren elkaar te weinig!), het gevoel van sisterhood, de behoeften van de mannelijke energie delen (extra relatie advies, erg fijn en verhelderend). En vooral het samen lachen en plezier hebben met elkaar. Hierdoor ben ik me er veel bewuster van hoe ik mijn vrouwelijke energie als kracht kan gebruiken, zowel in mijn communicatie met de mannen en vrouwen om me heen alsook met mijn partner. Ik kan beter ontvangen en me nog zelfverzekerder voelen (lees: minder schuldig) bij meer zelfzorg. Deze reis maakt dat je bewuster bent van de krachten en valkuilen van het vrouw-zijn en hoe mooi het is om deze zachte en krachtige energie te hebben, te omarmen en vooral ook uit te dragen. Door zelf te shinen geef je anderen toestemming dat ook te doen!"


 

Katie Boelens (over Embrace your Feminine Energy)

“You cannot become yourself by yourself. To manifest and create
at a level of destiny we need power partners.”


 - Dr. Claire Zammit -

pexels-юлиана-маринина-9197373.jpg

Zijn

Zelfliefde

Verlangen

Eigen 'wijsheid'

Vrouwelijke krachtbronnen

Vrouwelijke authenticiteit

Vrouwelijke energieën

Vertrouwen in het masculine

 

Elke maand duiken we in een nieuw thema. Een thema die vrouwen in de kern raakt.

 

Thema's die we bijvoorbeeld al in de community staan, zijn: het ervaren van mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf, micro feminine leer momentjes, het voelen van je lichaam en intunen, de paradox van (zelf)heling en geheeld zijn, dieper in je vrouwelijkheid zakken met de ondersteuning van het mannelijke, de ontmoeting met je Inner Girl én de berusting/veiligheid van de Universum, het doorzien van je verhalen, intunen op je bron en je je bron fysiek gaan voelen, je verlangens kennen en fysiek gaan ervaren en ze te laten ontstaan vanuit overgave, van denken naar voelen en eenheid ervaren.

 

Ook vind je er twee bonus masterclasses van: 1. Lotte de Goede over sen.sual.iteit en se.ks.u.aliteit en 2. Maaike Feenstra over de diepe beleving van vrouwelijkheid.

 

We komen elke maand (sept t/m juni) samen in een online call van 1,5 uur waar we een veilige omgeving creëren om samen te groeien. Voor de sessie bereid ik je voor op het thema, zodat we tijdens de sessie de diepte in kunnen gaan. We leren, voelen, delen en helen. Intuïtief en in contact met mijn hogere zelf voel ik wat er op dat moment nodig is. Dat is de kracht van feminine creatie.

 

In co-creatie met jou geef ik vorm aan de sessies. Ik nodig je uit om thema’s in te brengen, vragen te stellen, ervaringen te delen en steun te bieden aan jouw sisters. 

 

Mogelijke thema’s :

Maandthema's

Verklaar de liefde aan je nasty voice

Baby steps

Helen en voelen

Gronden womb power

Helen van je innerlijke girl

De aardmoeder in jezelf omarmen

Vrouwelijk leiderschap

De wilde vrouw tot leven roepen

angela.jpg

Angela Lauwers (over Embrace your Feminine Energy)

 "Dank je wel lieve Claudia dat je aan me gedacht hebt en dat ik mee kon doen aan deze pilot. Alweer veel van je geleerd en ik kan het allemaal toepassen in het dagelijks leven. Ik ben me meer bewust vanuit welke energie ik handel. Ik merk dat ik, zeker naar mijn lief, veel zachter ben. Het maakt je zoveel duidelijk hoe en wat je doet vanuit een typisch mannelijke of vrouwelijke energie. En wat een heerlijke groep vrouwen!!! Onvoorstelbaar hoe we met elkaar verbonden zijn binnen heel korte tijd, dat vind ik al magisch. En ik maar denken dat het niks voor mij zou zijn!?! Zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren!"

Wat anderen zeggen

review debney.jpg
aafje.jpg
review debney2.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
angela2.png
review annemarie.jpg
review anja.jpg
review katie.jpg
review janneke.jpg
review mascha.jpg
ellen.png
claudia-scholten-8.jpg

HALLO MIJN NAAM IS 

Claudia Scholten

Oprichter van The Feminine World  Experience

 

Op een vrouwelijke manier leven gaat niet alleen over het eren van hoe we eruit zien of hoe we in de wereld verschijnen. Het gaat ook om het creëren van een grote verschuiving in de manier waarop we denken, voelen, leven en met het leven meebewegen.

 

Dit betekent dat we in ons leven ook ruimte moeten gaan maken voor al die dingen die ons laten bloeien. Met alles dat ons meer laat verbinden met onze emoties, lichamen en vrouwelijke cycli.

 

Het loslaten van dat we zo gewend zijn en een bewuste stap nemen naar het ontwaken van de vrouwelijke energie, telkens weer...opnieuw. Het aanleren van een nieuwe manier om het leven te creëren.

 

Ik heb The Feminine World - Experience gecreëerd om de kracht van het vrouwelijke te eren en je een veilige ruimte te bieden waar je jezelf kunt voeden en je dromen en verlangens kunt manifesteren.

 

Het Feminine leerde me vertrouwen, mijn chaos te omarmen, mijn gevoeligheid te accepteren en mijn kwetsbaarheid ruimte te geven. Ik leerde volop vanuit liefde en bezieling te leven. En ik ontdekte dat ik dit samen met andere vrouwen verder vorm mag gaan geven.

bottom of page