top of page
Dancing Salsa

Gebruik je relaties als een spiegel

Relatie

Coaching

 

 

Ontdek de sleutel tot succesvolle relaties...


 

Ieder mens heeft mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in zich. Dat is zoals het hoort, alleen is de voorbije jaren is bij veel vrouwen de balans te veel naar de mannelijke kant doorgeslagen. En veel mensen zijn het contact met hun mannelijke energie kwijt. En dat is waardoor we vaak uit balans zijn en zo struggelen in relaties.

De cijfers zijn grillig; 1 op de 3 relaties strand en bij tweede huwelijken is dit percentage nog groter. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel mensen (ongewild) single. Mannen weten niet meer hoe ze zich écht kunnen verbinden en 'hun' vrouwen happy maken. En vrouwen nemen steeds vaker de leidende rol van de man over, maar raken daarmee steeds meer verwijderd van hun kern.

Image by Jason D

 

 

 

Wil jij samen met je partner je relatie versterken?

Je bent van harte welkom, maar verwacht geen traditionele relatietherapie als laatste redmiddel, dan adviseer ik en relatietherapeut. Mijn coaching richt zich op koppels die als het ware een onderhouds-APK willen. Soms kan dit al zijn bij de start van een nieuwe relatie om niet weer in oude patronen (uit je vorige relaties) te stappen, soms gaat het verbeteren van communicatiepatronen en soms is het om weer de passie te laten herleven.

Wil je zonder je partner je relatie versterken?

Je hebt de ander niet nodig om je relatie te verbeteren, want meestal ligt het antwoord tot een succesvolle relatie in jezelf. Je leert op een volledige andere manier naar jezelf en je relatie kijken. En we doorbreken vastgeroeste patronen en we verbeteren de communicatie in je relatie. Je leert je vanuit jouw kernenergie bewegen, zodat ook je partner weer vanuit zijn of haar kernenergie kan gaan bewegen.

Wil je aan een andere relatie dan je liefdesrelatie werken?

Daarvoor geldt hetzelfde. Zodra jij bepaalde patronen, gedragingen, pijnstukken en triggers in jezelf heelt, zal ook de relatie met de ander veranderen. Of dat nu om je werkgever, zus, moeder of buurman gaat.

 

De sleutel ligt in jou!

 

Waarom Claudia Scholten?
 

Claudia Scholten (1979) werkt als transformatie- en bewustzijnscoach in IJsselmuiden. Ze begeleidt mensen zowel individueel als in groepsverband, particulier en zakelijk. Het is haar missie om mensen dichter bij hun autenthieke zelf te brengen, zodat ze vrijer leven.

 

Als mensen niet in balans vanuit hun authentieke zelf leven, weet ze uit ervaring weet ze dat er vaak een disbalans is in polariteiten, veelal in de mannelijke en vrouwelijke energie. Goed om dus te ondekken wat jouw natuurlijke balans is en hoe je deze kunt herstellen.

 

Claudia is geschoold en getraind in NLP, Bridgemanmethode, Lichter Leven methode, Emotional Freedom techniques (EFT), Regressie- en Reïncarnatietherapie en Voorouderheling, BAM ademmethode, moedercoaching, hartcoherentie, stressreductie, mindfulness, yoga en meditatie

"Al jaren ben ik zelf een nieuwe balans aan het vinden tussen mijn vrouwelijke en mannelijke energie. Mijn disbalans hierin zorgde er namenlijk jarenlang voor dat ik dingen deed die me niet gelukkig maakten en ontwrichte uiteindelijk mijn huwelijk.

 

Nu in een nieuwe relatie wordt ik nog eens extra uitgedaagd. Beweeg ik namenlijk niet vanuit mijn vrouwelijke energie, dan is deze relatie moeilijk. Doe ik het wel, dan is mijn relatie enorm  vervullend. 

 

Ik ken de hobbels van het leven en heb veel ervaring op het gebied van transformatie processen en het begeleiden van groepen."

_MG_1062.jpg

De investering in jezelf en je relaties
 

Wil jij je relaties intens verbeteren? 

Hieronder vind je jouw investering in tijd en geld.

 

Traject met partner

1 uur intake met jou

1 uur intake met je partner

3 sessies samen van 1-1,5 uur

Traject zonder partner

1 uur intake met jou

3 sessies van 1,5-2 uur

Mijn uurtarief voor 1 persoon is € 95

Mijn uurtarief bij 2 personen is € 120

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page