top of page

Zijn!

Een vrouwen'cirkel' op hakken

Je heelheid ervaren vanuit zachtheid.

Jouw unieke ZIJN omarmen.

Samen delen groeien, verbinden en ervaren.

Ontdek het 'vergeten' Feminine pad van helen...

Om te leven vanuit liefde, overgave, flow en vrijheid.

DE PERFECTE COMBI,
TUSSEN EEN

vrouwencirkel

ZIJN is de plek waar we het hebben over onderwerpen die vrouwen in hun kern raken. Op een mooie locatie breng ik vrouwen samen om de diepte in te duiken, maar tegelijkertijd blijven we hier op aarde. Het aardse en spirituele breng ik samen.

 

Tijdens het event staat ZIJN centraal. Want soms hebben we genoeg van de zoveelste heling, transformatie en zoektocht. Ik zal je hieruit bevrijden. Want wist je dat we eigenlijk al heel zijn? We kunnen in het hier en NU heelheid ervaren, zonder trauma’s op te lossen. En dat begint bij het activeren van je vrouwelijke energie.

 

Veel vrouwen leven nog teveel vanuit masculine energie: hard werken, alle ballen hoog houden en op een harde intense manier helen (in proces zijn, hoort erbij, toch? ;-)). Maar vrouwen zijn gemaakt om te leven vanuit flow. En de heelheid die je zoekt, zit al in jou. De oplossing is overgave en helen vanuit zachtheid.

Na deze middag kijk je gegarandeerd op een andere manier naar jezelf en ervaar je jezelf anders.

EN EEN EVENT
 

"The true feminine is experience life from the inside. To slow down,

let go and connect to her own body. To stop learning and start living."

Sisterhood

ZIJN! is een plek waar gelijkgestemde vrouwen samenkomen. We ontmoeten elkaar, delen ervaringen en bieden steun. Dat is sistherhood! Ervaar deze enorme kracht en ontdek hoeveel we van elkaar kunnen leren. Maak verbinding met vrouwen die net als jij hun unieke reis bewandelen.

 

Praktisch

Datum:  ntb

Tijd: 14.00 - 17.00 uur

Locatie: ntb

Prijs: € 49,= inclusief koffie/thee/water + 2 consumpties + wat lekkers

Programma

13.45 Inloop

14.00 Welkom door Claudia

14.15 Workshop

14.45 pauze

15.00 Workshop
15.30 pauze

15.45 Workshop Claudia

16.15 Borrel

17.00 Einde

 

Goed te weten

Hakken zijn natuurlijk niet verplicht, maar wie weet voegt het wel een beetje extra flair toe aan de middag. Weet jij op een andere manier je flair te tonen? Wees welkom. We gaan het niet voor niets hebben over vrouwelijke sensualiteit.

En uiteraard zorg ik ervoor dat het een gezellige en ontspannen middag wordt. Je kunt een warme en gastvrije sfeer verwachten waarin we lachen, ‘dansen’ en genieten van elkaars gezelschap.

Sprekers/workshopbegeleiders
Editie 3 nov 2023:

marielle1_edited.jpg

 "Zeg je voor mij hakken, dan denk ik direct aan Salsa dansen. Eén van mijn passies waar ik mij op en top vrouwelijk voel, zelfs met mijn toch wel sterk aanwezige mannelijke energie. 

Ik neem jullie graag mee in mijn verhaal over mijn haat / liefde verhouding met vrouwelijke en mannelijke energie. Wat heb ik die term vaak om mijn oren gekregen. En eerlijk, het duurde even voordat het kwartje viel. Want wat is dat nou precies; vrouwelijke energie?  

Ik geloof in ervaren door beweging. Mijn bedrijf heet dan ook niet voor niks: Bewegeluk. Ik beloof dan ook dat jullie niet stil blijven zitten. Je gaat zelf ervaren hoe je binnen deze energie kunt bewegen en vooral ook wat het je oplevert. "

Marielle van Ramhorst - Bewegeluk

 "De manier waarop je je kleedt, vertelt al iets over jou. Zelfs voordat je een woord hebt gesproken. Als jij je bewust kleed doet dit zoveel voor jezelf en de energie die jij uitstraalt en daarmee ook hoe de ander jou ervaart. Kleed jij je bewust en vertel jij wie je bent, van binnen, zonder woorden? Met jouw kledingtaal? Doe jij dit op jouw eigen manier, zonder je aan te passen aan de verwachtingen van anderen? Aan wat ‘hoort’, of aan de stemmetjes in je hoofd? Jouw stijl = Jouw taal. Ik inspireer jou graag om tot die kledingstijl te komen die echt bij jou past. Ik geloof in puurheid en eenvoud, en dat begint van binnenuit ❤️."

rosita-119 (002)_edited.jpg

Rosita Pronk - Styling van binnenuit

Claudia Scholten

 "Als transformatiecoach leer ik bewuste, ondernemende vrouwen helen vanuit vrouwelijke energie. Iets wat we verleerd zijn in een wereld dat vooral gebouwd is op mannelijke energie. We proberen vaak die multi-taskende, krachtige en ondernemende vrouw te zijn. Maar uiteindelijk voelen we ons leeg en uitgeput. Als je in verbinding komt met je mannelijke én vrouwelijke energie, ga je voelen dat alles gaat stromen.

Het is daarom tijd om te helen en te leven vanuit vrouwelijke energie. Dit betekent helen vanuit zachtheid en leven met flow. Het is tijd voor meer te spelen, ontspannen en te genieten. Om te leven vanuit zachtheid, zelfliefde en ZIJN! "

Claudia Scholten - initiatiefnemer ZIJN!

Superleuk extraatje voor ons!

Jessica is fotograaf en storyteller en zij komt tijdens het event prachtige, zorgvuldige foto's en video's maken. Leuk om na afloop terug te zien. Maar dat is niet het enige! Jij kunt tijdens het event gratis een leuke foto van jezelf laten maken in haar photobooth. Altijd leuk als profielfoto of voor je socials.

Jessica Teeuw - Studio Gron

jessica.jpg
bottom of page