top of page

Zijn!

Een vrouwen'cirkel' op hakken

Ervaar jouw heelheid vanuit zachtheid.

Omarm jouw unieke ZIJN.

Samen delen, groeien, verbinden en ervaren.

Ontdek het 'vergeten' Feminine pad van heling...

Om te leven vanuit liefde, overgave, flow en vrijheid.

DE PERFECTE COMBI,
TUSSEN EEN

vrouwencirkel

ZIJN is de plek waar we belanden op plekken die vrouwen in hun kern raken. Op een mooie locatie breng ik vrouwen samen om de diepte in te duiken, terwijl we toch stevig op de aarde blijven staan. Het aardse en het spirituele worden hier verenigd.

 

Tijdens het event staat ZIJN centraal. Soms hebben we genoeg van de eindeloze heling, transformaties en zoektochten. Ik help je je vrij te komen, want wist je dat we eigenlijk al heel zijn? We kunnen in het hier en NU heelheid ervaren zonder trauma’s op te lossen. En dat begint bij het activeren van je vrouwelijke energie.

 

Veel vrouwen leven nog teveel vanuit de mannelijke energie: hard werken, alle ballen hoog houden en op een intense manier helen (in proces zijn, hoort erbij, toch? ;-)). Maar vrouwen zijn gemaakt om te leven vanuit flow. De heelheid die je zoekt, zit al in jou. De oplossing is overgave, diep weten dat er niets te helen valt én zo alsnog vanuit  zachtheid en een ongekende feminine kracht helen.

Na deze middag kijk je gegarandeerd op een andere manier naar jezelf en ervaar je jezelf anders.

EN EEN EVENT
 

Maak verbinding met andere bewuste, ondernemende vrouwen die, net als jij,

hun unieke reis bewandelen.

Sisterhood

ZIJN! is een plek waar gelijkgestemde vrouwen samenkomen. Een plek waar bewuste, ondernemende vrouwen elkaar ontmoeten, ervaringen delen en steun bieden. Dat is sistherhood! Ervaar deze enorme kracht en ontdek hoeveel we van elkaar kunnen leren. Hier vinden we Power Partners op ons ondernemerspad (of pad naar ondernemerschap), zonder dat het een netwerkevent is. Elke editie heeft een andere inhoud, maar vast staat dat  je telkens werkt aan een stukje persoonlijke ontwikkeling én de mogelijkheid hebt om zakelijke en persoonlijke connecties te maken. Maak verbinding met vrouwen die net als jij hun unieke reis bewandelen.

 

Zijn! is:

Ont-moeten & Verbinden

Lichtheid & Diepgang

Serieus & Lachen

Krachtig & Zacht

Persoonlijke & Zakelijke ontwikkeling

We maken een deep dive...

 

 

Programma 2e editie

volgt...

Praktisch

Datum: ....

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Locatie: Heer & Meester, Kampen

Prijs: € 77,= * inclusief koffie/thee/water + 2 consumpties + lekkers

Beschikbare tickets: 20

Goed te weten

Hakken zijn natuurlijk niet verplicht, maar wie weet voegt het wel een beetje extra flair toe aan de middag. Weet jij op een andere manier je flair te tonen? Wees welkom. We gaan het niet voor niets hebben over vrouwelijke sensualiteit. En uiteraard zorg ik ervoor dat het een gezellige en ontspannen middag wordt. Je kunt een warme en gastvrije sfeer verwachten waarin we lachen, ‘dansen’ en genieten van elkaars gezelschap.

Claudia Scholten

 "Als transformatiecoach leer ik bewuste, ondernemende vrouwen helen vanuit vrouwelijke energie. Iets wat we verleerd zijn in een wereld dat vooral gebouwd is op mannelijke energie. We proberen vaak die multi-taskende, krachtige en ondernemende vrouw te zijn. Maar uiteindelijk voelen we ons leeg en uitgeput. Als je in verbinding komt met je mannelijke én vrouwelijke energie, ga je voelen dat alles gaat stromen.

Het is daarom tijd om te helen en te leven vanuit vrouwelijke energie. Dit betekent helen vanuit zachtheid en leven met flow. Het is tijd voor meer te spelen, ontspannen en te genieten. Om te leven vanuit zachtheid, zelfliefde en ZIJN! "

Daarnaast heb ik een droom "mijn droom is...
een community/een groep vrouwen die sterk verbonden zijn. Die moedig zijn op hun ontdekkingstocht. Een groep vrouwen die bereid is hun kracht en tekortkomingen met elkaar te delen. Een groep cheerleaders voor elkaar. Vrouwen die op elkaar kunnen vertrouwen, op elkaars levenservaring of elkaars guiding. Een plek voor nieuwe moed, nieuwe betekenis, nieuwe wijsheid, vrijheid en vriendschappen. En ik wil deze groep ondersteunen/guiden met mijn jarenlange, uitgebreide, veelzijdige kennis en ervaring.

Claudia Scholten - initiatiefnemer ZIJN!

Editie 3 november 2023
De editie van 3 november was een mooie start van het event Zijn! Op laagdrempelige manier konden de deelnemers met mij, met elkaar en met drie workshops kennis maken. De volgende editie duiken we een klein stukje dieper.

inschrijven

Wil jij een bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring tijdens een van de events? Stuur me gerust een e-mail.

bottom of page