top of page

DIY programma's


Met heel veel liefde maak ik laagdrempelige
DIY programma's als ebooks en/of audio-opnames over love, freedom, connection en alle onderwerpen die daarbij horen. Deze DIY programma's begeleiden je op de reis van zelfontdekking, zelfliefde, innerlijke groei en het versterken van relaties. Met waardevolle verhalen, diepgaande inzichten en praktische tips help ik je op je persoonlijke ontwikkelingsreis.

Graag deel ik mijn 15 jaar kennis en ervaring in het communicatievak en 17 jaar persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hieronder kun je diverse ebooks voor een laag bedrag kopen. Elk DIY programma behandelt 1 specifiek thema van mijn jarenlange 'zoektocht' naar daadwerkelijk geluk. Iets wat we per slot van rekening allemaal zoeken.

 

Doordat elk programma één thema behandeld, kun je heel specifiek één of meerdere programma's, die passen bij jouw fase van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, doorlopen. Elk ebook heeft ook een werkboek functie, zodat je op aan de slag kunt met aanvullende oefeningen, opdrachten en tips. Zodat je niet alleen kennis vergaart, maar de kennis ook kunt integreren.

Maak op eenvoudige en goedkope manier kennis met mijn werk en de diverse ideeën en methodes die ik afgelopen jaren heb opgedaan via deze DIY . Deze ebooks zijn altijd en overal beschikbaar en je kunt ze altijd en overal kopen. Dus geniet ook van de 'handzaamheid' en het gemak tijdens je reis of vakantie.

 

Laat je inspireren, aanmoedigen en ondersteunen op jouw reis!

Ik wens je veel lees- en doeplezier!

 

Lots of love,

Claudia

Start direct met het volgens van de ebooks en laat je begeleiden op jouw reis naar love, freedom and connection. Heb je na het lezen van een e-book, vragen? Stuur mij gerust een berichtje. Ik sta met liefde voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook vind ik het heel leuk om te horen wat je aan een ebook hebt gehad!

bottom of page