top of page
confession cast claudia.jpg

Confession Cast

Mijn missie

Dat jij bent, wie je bent en dat met de wereld durft te delen.

WR Claudia - Marjan van Houwelingen -10.jpg

Maar weinig leraren, coaches/trainers belichten de rauwe werkelijkheid van persoonlijke ontwikkeling echt. Ze vertellen niet hoeveel bloed-zweet-tranen…fuck it-mentaliteit en flexibiliteit er van je gevraagd wordt als je je authentieke pad gaat lopen.

Dus daarom de Confession Cast om in eerlijkheid en zuiverheid prachtige lessen te delen.

Mijn bekentenis

Ik zie altijd hoe iets beter en mooier kan. Ik weet wat er veranderd moet worden. Ik zie hoe iets beter en makkelijker kan. Ik zie andere mensen. Voor wie je werkelijk zijn en voor wat ze kunnen. Ook voor mezelf zie ik wat er beter en mooier kan. Een zegen…

En daardoor ben ik continue mezelf aan het verbeteren. Om maar perfect te zijn. De perfecte ondernemer. De perfecte moeder. De perfecte coach. De perfecte…Ik weet dat ik mensen kan inspireren…met mijn kennis, inzichten en dat wat ik zie. Maar de neiging naar perfectheid maakt ook dat ik mezelf soms afvraag, als ik weer eens uit de bocht vlieg: “wie ben ik om anderen te vertellen wat ze zouden kunnen doen?” Deze neiging om mezelf steeds weer in een hokje te proppen en een masker op te zetten, is helemaal niet zo’n zegen.

 

Daarom ben ik al mijn hele leven op zoek naar de meest authentieke, rauwe versie van mezelf. En help ik anderen ook op dit pad.

De Confession Cast is de plek waar ik in gesprek met ga met collega’s, professionals en andere inspirators. Een plek waar we al onze prachtige lessen delen en waar we ook de ander andere kant van ons werk en ons als persoon laten zien. Een plek dus voor persoonlijke bekentenissen, discussies over gevoelige of tot nadenken stemmende onderwerpen.

De plek voor authentieke, intrigerende oprechte, persoonlijke verhalen en bekentenissen. Een plek om je te inspireren met hoe je kunt groeien en kunt helen én waar we ook onze eigen rauwe eerlijke 'falende' zelf laten zien.

Een plek waar we ons licht laten stralen én onze donkerte aanvaarden.

WR Claudia - Marjan van Houwelingen -19.jpg
Luisteren afleveringen
bottom of page