top of page
Pink Skirt

 

Ontdek jouw authentieke vrouw-zijn

 

Feminine

Transformatie

reis

Speciaal voor bewuste vrouwen die willen transformeren van hooggespannen multi-taskende superwoman naar...
 
                                 ...volledig opgeladen Queen!

 
Ontdek je verborgen vrouwelijke krachten voor een leven vol connecties, overvloed en intimiteit met deze Feminine Transformatiereis!
 

Heart

Vertrouwen op jezelf, zodat je veerkachtiger wordt.

Heart

Liefdevol naar jezelf kijken, wardoor je meer energie, vreugde en innerlijke kracht ervaart.

Heart

Het grotere geheel zien en minder gefocust zijn op de details van je leven, waardoor je meer vrijheid, ontspanning en geluk ervaart.

Heart

Een diepe verbinding maken met je intuïtie, zodat je de juiste keuzes voor jezelf maakt.

Heart

Krachtige verbindingen met anderen creëeren, zodat je lief en leed kunt delen.

 

Je sluit je ogen…

...we gaan op reis; een reis door een krachtportal. In dit portal maak je kennis met de 6 vrouwelijke krachtbronnen. Je beleeft een persoonlijke, unieke reis en ervaring. Soms krijg je informatie op een symbolische manier, soms meer op een letterlijke manier. Soms hoor of zie je niets, maar voel je het.

Vandaag heb jij een SUNDAY! Een dag om helemaal weg te zakken in je vrouw-zijn. Je loopt op een voor jou fijne plek. De temperatuur is aangenaam, de kleuren zijn mooi, je geniet van de geuren. Het is jouw ideale plek.

 

Je loopt steeds verder tot je bij een speciale plek aankomt. Op deze plek zie je een spiegel; jouw portal. Je ziet jezelf in de spiegel en opeens verandert jouw spiegelbeeld in een toverpaleis. Je stapt door de spiegel; dit portal. Je loopt naar het paleis toe en terwijl je binnengaat door de hoofdpoort zie je vele deuren, elk met een andere kleur en vorm.

Achter elke deur is een kamer. Een kamer met één van de zes vrouwelijke krachtbronnen. Elk ingericht om te voelen, te zien, te horen en te ervaren op haar eigen unieke manier. Jouw eigen unieke manier.

Je beleeft elke unieke kamer en ontdekt de boodschappen die deze kamer met zich meebrengt.......

 

Om daarna het toverpaleis weer achter je te laten. En door het portal terug te gaan naar jouw ideale plek...

Eyelid Jewels

"Als een vrouw haar feminine energie goed weet uit te dragen, kan ze ook haar mannelijke energie op een gezonde manier dragen."
- Lindsey Christian -

Jij...mooie vrouw...

Je bent waarschijnlijk een ontwakende vrouw, die heel goed aanvoelt dat de wereld aan het veranderen is. En dat er een steeds luidere roep is om verbinding, elkaar steunen, veiligheid, zachtheid, harmonie en heling.

En het gaat wellicht nog verder….je weet op een dieper niveau dat jij een bijdrage wilt leveren aan deze ‘nieuwe’ wereld. Je kunt je alleen ook nogal eens onzeker en overweldigd voelen door deze roep. Net als vele van deze ontwakende vrouwen voel je je misschien onzeker over de stappen die je mag nemen om jouw volledig potentieel te gaan leven.

​​

​De wereld is klaar voor vrouwenkracht!

Na jaren ‘ons mannetje te hebben gestaan’ zijn we de verbinding verloren met onszelf, met anderen, met de natuur, met onze passie en onze sensualiteit. We zijn onszelf verloren in daadkrachtig zijn, in de actie en focus, in competitie en prestatie, als individu.

Laten we ons verbinden en aan de wereld zien,

vanuit onze prachtige feminine kern!

_MG_1436.jpg

... dat je nieuwsgierig bent. Je weet hoe je je zaakjes op orde moet hebben, je taken moet regelen, in controle te zijn. En soms. ben je er doodmoe van. Je wilt nu wel eens écht gaan leven. In vrijheid en vanuit liefde. En alles krijgen wat je toekomt.

Tijdens de Feminine Dreamjourney breng ik je het SUNDAY gevoel. Zes staten van vrouwelijk ZIJN, waarin jij je kunt onderdompelen. Waar jij kunt ontdekken hoe je meer vanuit je vrouwelijke energie kunt leven. Een ontdekkingsreis om te ontdekken waarom het fijn is om vanuit je vrouwelijke energie te leven. Op welke manier jij daar dan invulling aan wilt geven. En uiteindelijk ook hoe je dat kunt gaan doen.

 

Zo ontstaat er wereld van magie, dromen en vrijheid.

Iets zegt mij...

Wat anderen zeggen:
 

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
review debney.jpg
aafje.jpg
review debney2.jpg
review janneke.jpg
review mascha.jpg
review anja.jpg
review annemarie.jpg
review katie.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

angela2.png
ellen.png

Voel jij ook dat het tijd is dat vrouwen zich weer met hun werkelijke kern mogen verbinden en herken jij je hierin?

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt inmiddels al de nodige jaren aan jezelf gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen en toch voel je je soms toch niet helemaal happy of kan een gebeurtenis in je leven je zo ineens intens uit balans brengen.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt in alles de ongelofelijke mogelijkheden die jij het leven kan bieden, maar bent ook gefrustreerd over wat je daadwerkelijk hebt gerealiseerd.

circle-zonder-tekst - png.png

Er is nog steeds een intens verlangen naar diepere, meer authentieke connecties met een/je geliefde of anderen ondanks de vele jaren effort die je hier al in hebt gestopt.

circle-zonder-tekst - png.png

Je ervaart soms nog steeds onvrede over je lichaam, échte zelfzorg en je vraagt je af waar de connectie met jouw vrouwelijk vuur is gebleven.

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt al de nodige mensen geholpen met hun persoonlijke groei en daar ben je goed in. Toch heb je ook nog een beetje het gevoel dat je nog steeds het kunstje van je leraren hanteert. En het niet jouw uniekheid is, die doorstroomt in je lessen/begeleiding.

circle-zonder-tekst - png.png

Je merkt nog steeds dat je teveel geeft, teveel doet, terwijl je je vaak uitgeput voelt door alles wat je moet doen (wie doet het anders?)

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt je aangetrokken om je gaven en talenten uit te drukken of een ​​nieuw project of nieuwe carrière te beginnen, die een verschil maken, maar je weet niet precies hoe het eruit zou kunnen zien.

circle-zonder-tekst - png.png

Je bent verontrust over de toestand in onze wereld, maar je bent ook overweldigd, verward en machteloos om zulke grote problemen en pijn aan te pakken terwijl je je eigen problemen nog steeds niet helemaal hebt opgelost

Dan is deze reis zeker wat voor jou!

inschrijven

Ontvang jouw Feminine Transformatie reis nu helemaal GRATIS.
 

Heart
  • Je ontvangt de opname van de magische Feminine Dreamjourney. De reis die jou meer inzicht geeft in jouw 6 vrouwelijke krachtbronnen, kun je op elk moment volgen en zo vaak als je wilt.

Heart

Ontdek daarnaast de 3 velden waarmee je jouw vrouwelijke energie laat bloeien en jij je steeds meer als een ontspannen Queen voelt.

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page