top of page

Jouw vrouwelijke kracht is je zachtheid. En het is tijd om haar te omarmen.

Claudia Scholten

HOE MEER TRAUMA
JE
HEELT,
HOE

zachter je kunt zijn

Je  voelt dat er iets anders in jou is. Een andere weg. Je weet zeker wat je niet meer wilt: Jezelf niet meer hoeven beschermen met een schild. Sterk moeten zijn. Niet meer bang te hoeven zijn om niet goed genoeg te zijn.

Je wilt je werkelijk verbinden met wie je echt bent. Leven vanuit ruimte, openheid, vertrouwen en flow. Verbonden met je hart ene  je lichaam. Je wilt leven en uiten vanuit je zachtheid. Omdat je diep van binnen weet, dat dit werkelijke vrouwelijke kracht is.

 

Je hebt al een hoop werk gedaan én er is nog iets dat je tegenhoudt.  En er zijn nog enkele trauma's die jou belemmeren om jouw licht werkelijk te laten stralen.

Trauma's; we hebben ze allemaal. Groot en klein. Trauma's door een eenmalige heftige gebeurtenis. Of trauma's die beetje bij beetje zijn gevoel, gedurende je leven.

 

Misschien mag je nog een keer de diepte in om diepgaande lagen te ontwortelen.  Soms is het goed om iets dat jouw blijvend in de weg stond in zijn donkerste aan te kijken. No mud, no lotus.

Misschien is het tijd om te helen vanuit overgave, liefde, chaos en kwetsbaarheid. Soms mag helen het zachter en simpeler.  Soms kan en mag het zachter en simpeler. We zijn namelijk nu – op dit moment – al heel. De Divine Love stroomt al door je heen.

Ik begeleid je hier graag doorheen.

Claudia's Transformatiemethode:

Misschien heb je al verschillende therapieën gevolgd, al veel gepraat over je 'probleem', maar er toch nog steeds mee loopt. Of misschien moet je nog beginnen met er over te praten.

 

In mijn 1 op 1 coaching richt ik me niet alleen op praten oftewel het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk. Zo maken we een complete reis naar binnen.

 

Ik maak gebruik van diverse technieken. Door het beste uit verschillende methoden samen te voegen ontstaat een unieke diepgaande en holistische manier van coachen, die soms ongewoon is, maar heel effectief.

Claudia Scholten

"Ever felt that yearning for more love, more depth, more connection? This does not make you too much. It makes you a feminine woman."

 

- Aurika Valan -

 

Claudia Scholten

Claudia Scholten
Transformatiecoach

Mijn naam is Claudia Scholten. En ik heb een talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Ik zie je potentieel. Ik zie wie je werkelijk bent. Voorbij jouw beperkende gedachten, trauma's en conditioneringen.

Elke sessie is een reis op zich. Hoewel jouw vraag en behoeftes natuurlijk centraal staan, werk ik altijd vanuit het nu. Wat is er in het nu dat zich aandient, gezien en geheeld mag worden? Vraagt jouw energie om schaduwwerk of juist lichtwerk? Soms duw ik een beetje door en ben ik streng voor die delen die jou tegenhouden. Soms is het juist zachtheid die deze stukken nodig hebben. De ene keer lachen we samen, de andere keren huilen we of we schreeuwen er een potje op los. Eén ding is zeker; ik schrik niet van je werkelijke zijn, ik had hem toch al gespot.

Soms gaan we echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.
Je leert te bewegen naar intense zelfwaardering en balans; thuiskomen in jezelf. Zodat jij bedding kunt gaan bieden aan jouw (toekomstige) liefdesrelatie, in eerste instantie met jezelf, maar wellicht ook met een partner.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

 

Mijn werkwijze basseert zich op 3 pijlers:

 

Bewustzijnscoaching

Ik coach je op weg naar bewustzijn. Krijg inzicht in wat je wensen zijn en waarom je deze wensen nog niet hebt kunnen realiseren. Krijg ook inzicht waarom je vastzit in patronen. Of überhaupt inzicht in de lagen, triggers en conditioneringen, die diep in jou verborgen liggen. Middels bewustzijnscoaching ga je meer connectie ervaren, in eerste instantie met jezelf, zodat je jouw wensen en droomleven kunt realiseren.

 

Transformatiecoaching

In het dagelijks leven word je  soms nog pijnlijk getriggerd. Je houdt nog niet volledig van jezelf en belandt in drama waarvan je dacht dat je het al had opgelost. Dit komt vaak door een trauma (klein of groot) dat nog tussen jou en je werkelijke zelf staat. Het is een verhaal dat onze mind heeft gecreëerd en blijft herhalen. Soms is het fijn om naar de bron van dit trauma te gaan en te transformeren. Met de vele helingstechnieken die ik tot mijn beschikking heb, help ik je trauma's transformeren, zodat je meer liefde gaat ervaren in je leven. Zodat trauma's jou niet meer in de weg staan om je authentieke zelf te zijn.

Zijnscoaching

Ik leer je hoe je kunt ZIJN. En ik laat je zien dat heling niet altijd moeilijk en zwaar hoeft te zijn. Je kunt namenlijk helen vanuit zachtheid, door op een dieper niveau te beseffen dat je al heel bent. Maar hoewel we dat wellicht weten, voelen we ons nog niet altijd heel. Soms is het belangrijk om uit de actie te stappen en om deze verhalen niet te willen snappen. Om deze verhalen niet op te willen lossen, maar er juist mee te ZIJN. Door je over te geven aan wat ze met je doen en door te voelen. Zonder dat jouw eigenwaarde daarvan afhangt. Ik coach je in kleine vriendelijke stapjes naar hoe je de controle meer en meer los kunt laten en meer kunt ZIJN. Zodat je ongeremd kunt leven, genieten en ontspannen. Vanuit deze plek ga je echte vrijheid ervaren. En ik laat je ontdekken hoe je daar komt.

Werkwijze

De investering in jezelf

Heb je een specifieke hulpvraag dan kunnen we daar met transformatiecoaching mee aan de slag.  Jouw investering is natuurlijk je tijd. Ik start altijd met een traject van minimaal 3 sessies van  1 - 1,5 uur  per keer. Daarna kijken we samen of en wat er meer nodig is.

 

Dit startpakket is € 444,=. Wil je vooraf kennis maken? Dat kan door middel van een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Of een daadwerkelijke online of live intake. Deze duurt 1 uur en kost € 75,=.

​​

Tip! Je kunt je werkgever vragen om dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

bottom of page