top of page
Pink Skirt
Cbocht_zachtroze_edited.png

 

Ontdek jouw authentieke vrouw-zijn

 

Embrace your

Inner Queen

Cbocht_zachtroze.png

Speciaal voor bewuste vrouwen die willen transformeren van hooggespannen superwoman naar...
 
                      ...volledig ontspannen, opgeladen,                            wijze Queen!


​Ontdek hoe de onbegrensde kracht van vrouwelijke energie kan zorgen voor een leven

vol connecties, overvloed en intimiteit...vanuit ontspanning!

vrouw.png

Je ontvangt nog 4 extra bonussen waaronder mijn 'Feminine Energy Call' om jouw persoonlijke balans te ontdekken. Plus wekelijks een Story-letter. Afmelden is simpel - maar dat doet bijna niemand   ;-)

Het volledige Feminine Transformatie pakket bestaat uit:

Heart

Magische droomreis van ongeveer 45 minuten waarmee je de 6 vrouwelijke krachtbronnen ontdekt en leert inzetten om jouw innerlijke Queen te laten stralen (t.w.v. € 30).

Heart

Bonus 1 I Download gratis het Inspiratieboek: '54 ways to embrace your feminine energy', zodat je nog eens 50 extra tips ontvangt, die jou gedurende de dag in balans houden en daarnaast 4 rituelen die je nog eens extra in kunt zetten om jouw balans te versterken(t.w.v. € 10).

Heart

Bonus 2 I 6 krachtige Portal-letters die je nog verder helpen jouw femininity te omarmen waardoor je nog beter weet hoe jij meer balans in je leven brengt  (t.w.v. € 10).

Heart

Bonus 3 I Een gratis Feminine Energy call, om te ontdekken hoe je jouw energie in balans houdt, zodat je moeiteloos een droomleven creëert (t.w.v. € 50).

Heart

Bonus 4 I Wekelijkse Story-letters om je te vermaken, te inspireren en je nieuwe kansen te bieden.

Heart

Zodat je de weg naar je hart weet...
Je dromen volgt...
en vanuit vrijheid en liefde leeft.

 

Je sluit je ogen…

...we gaan op reis; een reis door een krachtportal. In dit portal maak je kennis met de 6 vrouwelijke krachtbronnen. Je beleeft een persoonlijke, unieke reis en ervaring. Soms krijg je informatie op een symbolische manier, soms meer op een letterlijke manier. Soms hoor of zie je niets, maar voel je het.

Vandaag heb jij een SUNDAY! Een dag om helemaal weg te zakken in je vrouw-zijn. Je loopt op een voor jou fijne plek. De temperatuur is aangenaam, de kleuren zijn mooi, je geniet van de geuren. Het is jouw ideale plek.

 

Je loopt steeds verder tot je bij een speciale plek aankomt. Op deze plek zie je een spiegel; jouw portal. Je ziet jezelf in de spiegel en opeens verandert jouw spiegelbeeld in een toverpaleis. Je stapt door de spiegel; dit portal. Je loopt naar het paleis toe en terwijl je binnengaat door de hoofdpoort zie je vele deuren, elk met een andere kleur en vorm.

Achter elke deur is een kamer. Een kamer met één van de zes vrouwelijke krachtbronnen. Elk ingericht om te voelen, te zien, te horen en te ervaren op haar eigen unieke manier. Jouw eigen unieke manier.

Je beleeft elke unieke kamer en ontdekt de boodschappen die deze kamer met zich meebrengt.......

 

Om daarna het toverpaleis weer achter je te laten. En door het portal terug te gaan naar jouw ideale plek...

Eyelid Jewels
Abocht_middenroze_edited.png

"Als een vrouw haar feminine energie goed weet uit te dragen, kan ze ook haar mannelijke energie op een gezonde manier dragen."
- Lindsey Christian -

Jij...mooie vrouw...

Je bent waarschijnlijk een ontwakende vrouw, die heel goed aanvoelt dat de wereld aan het veranderen is. En dat er een steeds luidere roep is om verbinding, elkaar steunen, veiligheid, zachtheid, harmonie en heling.

En het gaat wellicht nog verder….je weet op een dieper niveau dat jij een bijdrage wilt leveren aan deze ‘nieuwe’ wereld. Je kunt je alleen ook nogal eens onzeker en overweldigd voelen door deze roep. Net als vele van deze ontwakende vrouwen voel je je misschien onzeker over de stappen die je mag nemen om jouw volledig potentieel te gaan leven.

​​

​De wereld is klaar voor vrouwenkracht!

Na jaren ‘ons mannetje te hebben gestaan’ zijn we de verbinding verloren met onszelf, met anderen, met de natuur, met onze passie en onze sensualiteit. We zijn onszelf verloren in daadkrachtig zijn, in de actie en focus, in competitie en prestatie, als individu.

Laten we ons verbinden en aan de wereld zien,

vanuit onze prachtige feminine kern!

Wat anderen zeggen:
 

Screenshot_20220906-104813_WhatsApp (002).jpg
review annemarie.jpg
review janneke.jpg
review katie.jpg
review anja.jpg
review debney.jpg
review mascha.jpg
aafje.jpg
ellen.png
review debney2.jpg

nadat ik tijdens de droomreis had verteld dat ik mijn best had gedaan om geen spam-mail te maken, maar écht inhoudelijk interessante portal-letters. ;-)

Voel jij ook dat het tijd is dat vrouwen zich weer met hun werkelijke kern mogen verbinden en herken jij je hierin?

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt inmiddels al de nodige jaren aan jezelf gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen en toch voel je je soms toch niet helemaal happy of kan een gebeurtenis in je leven je zo ineens intens uit balans brengen.

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt in alles de ongelofelijke mogelijkheden die jij het leven kan bieden, maar bent ook gefrustreerd over wat je daadwerkelijk hebt gerealiseerd.

circle-zonder-tekst - png.png

Er is nog steeds een intens verlangen naar diepere, meer authentieke connecties met een/je geliefde of anderen ondanks de vele jaren effort die je hier al in hebt gestopt.

circle-zonder-tekst - png.png

Je ervaart soms nog steeds onvrede over je lichaam, échte zelfzorg en je vraagt je af waar de connectie met jouw vrouwelijk vuur is gebleven.

circle-zonder-tekst - png.png

Je hebt al de nodige mensen geholpen met hun persoonlijke groei en daar ben je goed in. Toch heb je ook nog een beetje het gevoel dat je nog steeds het kunstje van je leraren hanteert. En het niet jouw uniekheid is die doorstroomt in je lessen/begeleiding.

circle-zonder-tekst - png.png

Je merkt nog steeds dat je teveel geeft, teveel doet, terwijl je je vaak uitgeput voelt door alles wat je moet doen (wie doet het anders?)

circle-zonder-tekst - png.png

Je voelt je aangetrokken om je gaven en talenten uit te drukken of een ​​nieuw project of nieuwe carrière te beginnen, die een verschil maken, maar je weet niet precies hoe het eruit zou kunnen zien.

circle-zonder-tekst - png.png

Je bent verontrust over de toestand in onze wereld, maar je bent ook overweldigd, verward en machteloos om zulke grote problemen en pijn aan te pakken terwijl je je eigen problemen nog steeds niet helemaal hebt opgelost

Dan is deze reis zeker wat voor jou!

inschrijven

Ontvang nu jouw Feminine Transformatie pakket t.w.v. € 100,-
Nu tijdelijk helemaal GRATIS.

Ga op reis en maak verbinding

 

bottom of page