top of page
_MG_0649-web2.png
Abocht_middengroen.png

Focus, inspiratie en geluk

Journal

Build your life

Abocht_middengroen.png
Cbocht_middengroen_edited.png
omslag-journal-build-your-life.png

 

 

 

Focussen op wat voor jou belangrijk is

 

Starten met aandacht

Terugblikken met plezier

Lichter Leven

Ik ben ongelofelijk trots op dit fraaie en inspirerende journal. Om zelf te schrijven, de smaak te pakken te krijgen en het goede vast te blijven houden. Om je elke dag te focussen op dat wat jij belangrijk vindt.

Dit journal is ontstaan vanuit het Lichter Leven Programma, waarin je onder andere werkt aan een gebalanceerd leven door 13 stappen in je leven te intgreren. Mijn cliënten vinden het altijd een grote uitdaging om deze 13 of andere dagelijkse gewoontes te integreren. Daarvoor ontwikkede ik dit journal.

 

Dit journal kun je gebruiken ter ondersteuning van het integreren van nieuwe gewoontes, het bereiken van doelen en aan de slag te gaan met je eigen wensen en verlangens.

Dit journal is onder andere gebasseerd op de kracht van het verhogen van je effectiviteit, de juiste doelen stellen, focussen op dat wat voor jou belangrijk is en positieve mentale fitheid om een succes te maken van jouw dag.

 

Je start dagelijks met een kleine 10 minuten bewuste aandacht voor wat je die dag wilt bereiken. En je rondt je dag af met 10 minuten bewuste aandacht en tevreden terugkijken.

ritual.png
ritual.png
ultiem%20resultaat.png

Dagelijkse rituelen en acties

Intentie

intention.png
plan.png

Ultiem resultaat

Today's plan

Terugblik

dankbaarheid.png

Dankbaarheid

HET BUILD YOUR LIFE JOURNAL

journal pagina's.png

 • Maar liefst 186 pagina's

 • 66 dagen om te vullen

 • Inspirerende quotes

 • 10 mooie, leerzame verhalen

 • 9 weekreflectie met krachtige vragen

 • 9 tips om mee aan de slag te gaan

 • formaat: 15 x 21 cm (fijn om mee te nemen)

 • Met handige ringband om makkelijk de pagina's om te kunnen slaan.

 • Met transparant voor en achter, zodat je journal goed beschermd is.

 • Ruimte voor aantekeningen.

Bestel dit journal

'Build your life'

omslag-journal-build-your-life.png

 

 

Build your life Journal

6 positieve pijlers elke dag weer:

​​

Wat ga jij in dit journal

ontdekken:

 • De kracht van focus.

 • De kracht van dagelijks rituelen.

 • De kracht van intentie.

 • De kracht van reflectie.

 • De kracht van dankbaarheid.

 • De kracht van schrijven.

 • De kracht van verhalen.

Met elke dag een positieve quote. Om je aandacht op te richten, ook als je een lastige dag hebt

Waarom dit boek?

Abocht_middengroen.png
circle-zonder-tekst - png.png

Door je te focussen op jouw doelen, terug te blikken op jouw successen en hierover te schrijven verbeter je je vermogen tot leren en efficienter werken. Zo krijg je meer gedaan met meer gemak.

circle-zonder-tekst - png.png

Door op te schrjiven waar je je dankbaar voor bent, richt je je aandacht op het posititieve. Je gaat daarmee vanzelf het mooie zien. Je bent sneller tevreden en een gelukkig mens.

circle-zonder-tekst - png.png

 

Train je bewustzijn, maakt ruimte voor nieuwe inzichten, verminder stress en train en stimuleer jouw hersenhelften door dagelijks te schrijven.

circle-zonder-tekst - png.png

 

Pas de eenvoudige tips toe en creer een meer gebalanceeerd leven.

circle-zonder-tekst - png.png

Wekelijks een reflectiemoment met 6 krachtige vragen, zodat je je gedachten letterlijk naar buiten brengt. In je hoofd ‘klinken’ je gedachten heel anders dan wanneer je ze op papier leest. Zeker als je over een langere periode regelmatig schrijft en dit na een tijdje terugleest. Dan kijk je er met frisse ogen naar en zie je misschien wel vaker dezelfde thema’s terugkomen.

circle-zonder-tekst - png.png

Door je te focussen op je intenties, creer je je je dromen en wensen al in de energetische wereld. Elk idee, elke droom, elke uitvinden is zo ontstaan. Daarna heeft het de kans om ook fysiek werkelijkheid te worden.

circle-zonder-tekst - png.png

Start met een test om te ontdekken op welke levensgebieden jij je nog wilt ontwikkelen. Doe aan het einde van het journal dezelfde test nog eens. En beloon jezelf met een prachtig cadeau.

Cbocht_middengroen_edited.png
journal2022_edited.png

Met elke dag een positieve quote. Om je aandacht op te richten, ook als je een lastige dag hebt

Wat mensen over het journal zeggen:

Sanne:

Wat een fijn boekje. Ik schreef al veel in mijn dagboek en dreambook wat ik elke ochtend en avond meesleep naar m'n plekje. Het journal gaat nu ook mee. Heel fijn en het maakt me scherper, wat ik schrijf komt op mijn pad. Echt mooi, dankjewel nog.

Inge:

Door de vrijheid om te kiezen voor doelen die bij mij passen, moet ik niets, maar is het journal voor mij een ondersteunende tool om te helpen de balans te vinden. En door mezelf de ruimte te geven om hier dagelijks bewust mee bezig te zijn krijgt het de aandacht die ik er aan wil geven. En dat helpt om in balans en dicht bij mezelf te blijven.

Marieke:

Ik deel het journal uit aan mijn eigen clienten, zodat zij ook aan de slag kunnen met de acties die we in onze coaching hebben afgesproken. Daarnaast is het superleuk dat ik ze zo een extraatje kan bieden.

Ga op reis en leef lichter

 

Een uniek cadeau

 

Het Build your life journal is een prachtig geschenk. Bijvoorbeeld voor moederdag. Orgineel, duurzaam, uniek en persoonlijk.

 

 

Wil je er meer dan 10 hebben? Om bijvoorbeeld aan je medewerkers en collega's te geven? Of en je coach en wil je ze aan jouw cliënten aanbieden? Mail mij voor een prijsopgave, dan bied ik je een aantrekkelijke prijs. 

 

​​

omslag-journal-build-your-life.png

van € 24,95
 
voor € 15,97*


*inclusief verzendkosten in NL

nog 0 stuks op voorraad.
Nieuwe druk wordt deze week geleverd.

Veilig betalen via iDeal

boek bestellen
bottom of page