top of page

Reizen door de tijd


Met Maarten Oversier

November 2020

Het is 4.21 uur, ik ben weer wakker geworden van de stress die raast; mijn lichaam shaked. Ik heb het gevoel oneindig te vallen en ik voel letterlijk de doodangst in elke cel. De stress giert door mijn benen. En het liefste zou ik mezelf slaan; mijn benen, mijn heupen, mijn bekken pijn doen.

***

'Hij neemt me mee' naar dat leven waarin ik als Duitse officier in de tweede wereldoorlog niet zo’n fraaie jongen was. Dat leven waarin ik, nadat ik had gezien dat mijn vader mijn broertje had doodgeslagen, zelf voor een pact met 'de duivel' koos. Aan het eind van dat leven moest ik voor mijn daden ‘betalen’. De 'winnaars' van de oorlog trapten me letterlijk dood. Zolang ik de pijn van hun schoppen in mijn benen, mijn heupen en mijn bekken voelde, leefde ik nog.

***


Ik ben op de vlucht. In dit leven heb ik eten gestolen voor mijn gezin. En daar moet ik voor gestraft worden. Ik ben op de vlucht en ze rennen me achterna. Zodra ik val, slepen ze me onder hun armen met zich mee. Ze laten me weten en voelen dat ik niets waard ben, dat ik niemand waard ben en gooien me in een massagraf. In slow-motion voel ik het vallen in dat graf. Zolang ik val, ben ik dus nog niet dood. Want als ik eenmaal op de bodem val, breek ik mijn nek en sterf ik.

***

December 2020

Het is 5.56 uur, ik slaap nog steeds niet heel goed en word nog gestrest wakker, maar de paniekaanvallen waarin ik maar blijf vallen en mezelf pijn wil doen, zijn volledig voorbij. De heling is in volle gang.

***

Mijn werkelijke liefde voor regressie- en reïncarnatie startte in oktober 2019. Mijn mentor, collega en vriend, Robert Bridgeman tipte me om eens wat sessies bij Maarten Oversier te volgen. De wachtlijst was lang, maar de eerste afspraak stond gepland voor januari. In december 2019 las ik een boek van Brian Weiss. Diep geraakt door zijn verhalen, besloot ik me gelijk aan te melden voor de opleiding die Maarten biedt. En ik melde me ook gelijk aan voor Maartens Masterclass bij Robert op Terra Nova.


Volle bak ging ik erin en volle bak kwam ik eruit. Ik doorliep zelf heel wat sessies, heel wat levens en heel wat heling. Ik faciliteerde tientallen Zielsmissiesessies op basis van de fantastische numerologie die Maarten hanteert. En ik verzorgde ook tientallen regressie- en reïncarnatiesessies volgens de methode van Maarten. Waarin veelal wordt opgeschoond in de voorouderlijke lijn. Daarnaast zet ik deze kennis volop in binnen mijn transformatiesessies waardoor ik een bak aan vaardigheden met elkaar kan combineren, waardoor mijn sessies nog meer toenemen in effectiviteit.


Afgelopen februari mocht ik mijn papiertje in ontvangst nemen. Diep dankbaar ben ik voor alle wonderschone ervaringen die heb mogen beleven met ieder die mij het vertrouwen gaf, met hen door de tijd te reizen.


En of je nou gelooft in reïncarnatie of niet. De ervaring van een oud trauma opnieuw op de juiste wijze doorlopen en daarmee de ‘pijn’ in dit leven los te kunnen laten, is te magisch om te ontkennen.


Op reis en ervaar de magie ✨


Lieve groet,

Claudia


Wil jij dit ook ervaren? Ik heb tot aan de zomer nog wat plekken vrij.

Comments


Meer artikelen...
bottom of page