top of page

Het is tijd om te gaan stralen


shine

De mensen om je heen zien je als een sterk persoon. Je bent succesvol en staat je mannetje. Maar je worstelt soms met de kracht in je. Je weet niet altijd hoe je je zachtheid inzet. Het ene moment heb je het gevoel dat je voor jezelf moet kiezen en het andere moment wil je er juist voor een ander zijn. Je hebt niet altijd genoeg zelfvertrouwen om…

Soms vind je het lastig om je eigen pad te volgen, maar er is ook een vuur in je. Een vuur dat je vertelt dat je niet je volledige potentieel leeft. Dat je meer in je mars hebt. Dat iets je in de weg staat…Je kunt het nog niet helemaal grijpen, maar je weet dat (er) iets in je naar meer verlangt.

Ik weet dat we in een nieuwe tijd leven. Een tijd waarin we gaan staan, een tijd waarin we het oude achter ons gaan laten, een tijd voor iets nieuws. Een tijd waarin we meer uit liefde gaan leven. Liefde voor onszelf en voor de ander. Een tijd waarin we in onszelf mogen gaan geloven. Het is het moment dat we de binnenkant belangrijker gaan vinden dan de buitenkant. Dat we willen investeren in onszelf in plaats van in een mooie auto of vakantie. Het is een tijd waarin we voor onszelf mogen gaan zorgen. En voor de ander. Een tijd van ‘en’ in plaats van ‘of’. Een tijd waarin kracht en zachtheid dicht naast elkaar liggen.

Het is nu de tijd om je eerste stappen te zetten. Om meer te gaan ontspannen en om meer te gaan stralen. Positiever in het leven te staan met tevredenheid en inzicht in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk kan. Je vrijheid te pakken en je echte ik te laten zien. Het lef te hebben om te leven met alles wat je bent.

~Maak verbinding ~

Lieve groet,

Claudia Kolk

Comments


Meer artikelen...
bottom of page