top of page

Achter elke helende vrouw staat


"Ik ben het met 1 ding fundamenteer oneens." zei hij...BAM! En hij lichtte toe waar hij het oneens mee was...

"Dus eigenlijk zeg je: Mooi verhaal en ik snap je, maar laat dat gezeik maar achterwege?"

"Ik had het niet beter kunnen verwoorden." was zijn antwoord.


Ik had een korte sparringssessie met mijn collega (en stiekem soms mentor) Marco Buschman van COURIUS.


Ik had hem gevraagd om feedback te geven op waar ik heel goed in ben en welke talenten ik nog onvoldoende laat zien.


Tijdens de call die we hadden vroeg hij me om te vertellen over waar ik zelf nu vind dat ik met mijn bedrijf een bijdrage breng. Ik vertelde hem over mijn rol als Divine Relationship Guide en dat ik mensen op hun pad wil helpen naar (Inner) Union.


Ook vertelde ik hem over mijn onzekerheden die ik daarin was tegengekomen. Mijn scheiding, de struggles van het daten en in het begin van mijn nieuwe relatie en de struggles die ik nog steeds ervaar. Dat ik nog steeds niet alle antwoorden heb op 'de perfecte relatie'....


"Dit is nou precies de 'oude Claudia', het kleine meisje dat zich toch weer even laat zien. Weet je welk talent ik bij jou zie en dat je nog meer mag gaan tonen? Ik zie een vrouw, die het ongelofelijke lef had om de diepte in te gaan, die zichzelf keer op keer wil ontdekken, die geleerd heeft de lessen van het leven te omarmen en vanuit daar een ander mee op pad kan nemen. Heb je alle antwoorden? Hell no! Maar je bent wel in staat om samen met de ander zijn of haar antwoorden te vinden. Omdat je juist zelf dit pad zo ontzettend vaak hebt bewandeld."


Ouch! Fijn he? Zo'n persoon die je even haarfijn spiegelt en je de antwoorden van jouw pad helpt vormgeven?! De helderheid waar je soms zelf zo makkelijk aan voorbij gaat, omdat je zo vast zit in je eigen gecreëerde verhaal.


Natuurlijk heb ik het niet altijd en alles voor elkaar. Nogal onrealistisch. Ook al doen veel coaches het wel zo voorkomen. Als coach wil je ook liever iemand die een beetje menselijk is en dit werk met hart en ziel vanuit liefde doet. Natuurlijk is het belangrijk dat ik mezelf kan leiden als het lastig word. En dat heb ik door de jaren heen echt wel geleerd. Om te zijn met mijn pijn, om compassie te hebben voor mezelf.

Het pad van antwoorden vinden, heb ik vele malen doorlopen. Dat maakt mij nu de krachtige vrouw en mentor die ik zelf voor anderen kan zijn. In mijn 1 op 1 sessies zie ik prachtige resultaten. En de grootste, diepgaande, duurzame resultaten behaal ik wanneer ik wat langer met een persoon op reis ga.


Dus wil jij met mij op reis? Stuur me een e-mail en we praten verder. Ik ben er op jouw pad naar Inner Union en een Divine Relationship.

PS

Omdat mijn energie diepgaand intuned bij 1:1 werk en ik nu vooral groepen begeleid heb ik maar beperkt plek in mijn agenda om deze mentorships aan te bieden. Mail me gerust voor meer informatie of plan een belafspraak met me in.


Lots of love,

Claudia


Comments


Meer artikelen...
bottom of page