top of page

Hoe ik werkelijk zelfliefde vond


Ik zat op de bank en voelde zomaar een intens gevoel over me heen komen. Zo'n gevoel dat ik ken als ik naar mijn kinderen, partner of huisdier kijk. Zo'n alles overweldigend gevoel van liefde voor hen.


Alleen nu voelde ik het voor geen van hen. En ik besefte dat dit ik dit intense gevoel voor mezelf ervoer. Nog nooit had ik dit zo sterk ervaren. Niet in 1 van mijn tientallen trainingen, sessies, meditaties of soundhealings of wat dan ook. Nog meer verbijsterd was ik dat het me zomaar overviel, daar op die bank, terwijl ik de was aan het vouwen was. 😳


In de maanden hiervoor had ik stapje voor stapje gewerkt aan het accepteren van mijn emoties. Vervolgens leerde ik mezelf er écht aan overgeven. Om vervolgens aan de slag te gaan met diepgaand embodied werk onder andere door middel van baarmoederheling, en inner girl/inner mother werk.

Waarom ik dat nodig had?


Maanden werd ik geteisterd door enorme paniekaanvallen. Wat dat met je zenuwstelsel doet, is onvoorstelbaar. Je lichaam raakt als het ware verslaafd aan de cortisol die continue door je lichaam stroomt. Met als resultaat dat mijn lichaam steeds vaker 'in de paniek' schoot en mijn hoofd er dan maar een reden bij verzon. Zo bleef ik steeds weer (onbewust) stress creëren, zodat mijn 'verslaving' gevoed bleef.


Maar het putte zodanig uit. En ik voelde zo sterk dat ik mijn leven zo niet wilde leven, dat ik op een diep niveau aan het werk ging. De tientallen methodes die ik daarvoor had aangeleerd en gebruikt hielpen niet meer. Ik ontdekte dat ik zachtere, eenvoudigere technieken nodig had. Dat ik stapje voor stapje mocht gaan bewegen in plaats van grote sprongen te maken. Voor mij nu de Feminine manier van helen.

In de Feminine Transformatie Reis beschrijf ik 6 Feminine krachtbronnen die je in kunt zetten om jouw Feminine kracht te versterken. Deze krachtbronnen werken vooral van buiten naar binnen. Een mooie manier om in kleine, zachte liefdevolle stappen te helen.


En daarnaast is er de diepgaande zelfheling door te gaan werken met de 6 feminine energieën. Deze werken juist van binnen naar buiten. Door telkens weer aandacht te besteden aan deze 12 onderdelen en ze te laten samenwerken als een Lemniscaat (platte acht)...van buiten naar binnen en van binnen naar buiten... bracht ik een zachte liefdevolle manier van zelfheling op gang.

Niet alleen werden mijn paniekaanvallen en mijn 'craving' voor cortisol minder en minder, maar ervoer ik een diepe diepe zelfliefde zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen.

En vanuit deze plek kon de Feminine World Experience ontstaan. En dit is ook de reden dat de Feminine World Experience niet voor iedereen is.


Ik wil namelijk niet op eieren lopen. Ik wil eerlijk, open en dapper met elkaar kunnen delen en voelen. Ik vraag je niet alleen naar me te luisteren of zelfs niet alleen maar om te praten.


Ik vraag je om te voelen, te ervaren, te openen én te delen. Ik wil je niet alleen mentaal stretchen, maar ook emotioneel en fysiek, zodat je gaat helen vanuit je lichaam Ik wil je je eigen dieptes laten ervaren en je leren je hierin veilig te voelen.


Wat voor emoties er ook langskomen. Ik ben er voor je om je space te holden met heel veel liefde en respect. Ik beloof geen quick fixes.Een diepgaande embodied healing kost tijd en daarom misschien niet zo sexy en minder populair dan de get-quick-fix-results coaching industrie.


Ik geloof in een embodied transformatie in langzame, diepgaande stappen die je zenuwstelsel tot rust brengt en een enorme zelfliefde teweeg brengt.


Lots of love,

Claudia


Comments


Meer artikelen...
bottom of page