top of page

Hoe laat jij jezelf zien?


jezelf-laten-zien

“Claudia we weten dat je hier zit om iets te verkopen, maar de inbreng van jouw eigenheid, kwetsbaarheid en authenticiteit maken ons zo enthousiast. Niet persé je ervaring, je papieren of je kwaliteiten zorgen ervoor dat we met je willen werken, maar we voelen ons met je verbonden.”

Hoe verbind jij je? Je mag voor een groep mensen spreken of je ontmoet een nieuw persoon. Je wilt in een meeting jouw zegje doen. Je wilt je bedrijf of jezelf zichtbaarder laten zijn. Je wilt vanuit je authentieke zelf een boodschap overbrengen. Je hebt een boodschap! Een missie! En je wilt dat mensen aan je lippen hangen. Maar... je twijfelt soms, aan je woorden en aan je overkomen.

En dit is precies het gebied waar ik werk. Ik help je te ontdekken wat je onzeker maakt. Ik help te onderzoeken waarom je je niet kunt ontspannen. Of waarom je jezelf juist opblaast en je jezelf misschien juist overschreeuwt. Ik help je te ontdekken wie je echt bent. En wat jij te vertellen hebt. Ik leer je je ter verbinden met jezelf, zodat je je kunt verbinden met de ander. En vanuit jouw passie en gedrevenheid jouw verhaal kunt delen.

Achter de schermen ben ik heel druk met mijn eBook ‘communiceren vanuit verbinding’. Een reis naar binnen in jezelf. En een reis naar de ander. Een reis met als bestemming 'succesvolle, leuke communicatie door verbinding'. Een eBook boordevol tips door de wereld van échte communicatie. Geen quick fix tools of modellen, maar langdurige, duurzame verandering waar je je hele leven wat aan hebt.

Nog even wachten dus, maar heel binnenkort gaan de eerste 5 tips al live. Helemaal gratis voor jou. Omdat het mijn missie is met juiste communicatie wat meer liefde in de wereld te brengen.

~maak verbinding~

Lieve groet,

Claudia

Comments


Meer artikelen...
bottom of page