top of page

Wat is geld waard?


Wat heb je uitgegeven aan je coachopleiding? Een vraag die ik wel vaker krijg. Een vraag die ik wat ongemakkelijk ontvang. Want ja het was best een hoop geld. En het doet me beseffen dat ik nog wat training en coaching mag begeleiden voor ik dat geld weer heb terug verdient. En het maakt me trots, want hoewel ik natuurlijk best even heb nagedacht hoe ik dit ging betalen, heb ik vooral mijn hart gevolgd. Geld speelde eigenlijk niet meer zo’n belangrijke rol. Mijn passie volgen en doen waar ik goed in ben, zijn vele malen belangrijker. Uiteindelijk is dat waar het om gaat.

En ja, toen we besloten te verhuizen, kozen we voor een goedkopere hypotheek door voor een twee-onder-een kap in plaats van een vrijstaand huis te kiezen. We rijden in een 10 jaar oude auto. Ik koop alleen merkkleding voor de kids in de aanbieding en we doen onze boodschappen voornamelijk bij de Lidl. En zelf mijn grote liefde, reizen, besteed ik (tijdelijk) wat minder geld aan. Maar ik leef niet meer van reis tot reis, van weekend tot weekend. Elke dag is een cadeau. En dat is mijn grootste cadeau aan mezelf en mijn gezin.

Wat een transformatie

“Je staat meer open voor andere visie. Je hebt meer compassie en bent liefdevoller. Je kunt beter loslaten. Je bent duidelijk in staat om het juiste pad te kiezen. Je bent een leukere partner, maar bovenal ben je een (nog) betere moeder. Je kunt beter met de kinderen en hun gedrag/situaties omgaan en weet veel problemen liefdevol op te lossen” vertelt mijn man me als ik vraag wat er de afgelopen 1 ½ jaar aan mij verandert is. En ook anderen zien dat ik meer geniet van momenten en mensen. Dat ik levendiger en ondernemender ben. Dat ik bruis van energie en dat er leven uit mijn ogen straalt. En dat ik makkelijker keuzes maak. En dat is precies hoe ik het zelf ook voel; een fantastische transformatie.

Duur

Best duur zo’n Lichter leven traject! Een opmerking die ik vaker hoor. Ik kan vervolgens de uurprijs uitrekenen en vertellen over coachtarieven. Maar dat is niet waar dit om gaat. Mijn transformatie begon met het Lichter leven traject. Na deze training schreef ik op dat ik meer passie, waardering, liefde, geduld, compassie en vertrouwen ervoer; in mezelf en om me heen. WAUW! Wie wil dat nou niet?

Bewust leven

Lichter leven gaat niet over verlicht raken. Het gaat over je leven minder zwaar maken. Ik heb het Lichter leven traject als supermooi ervaren, een prachtig cadeau voor jezelf. Ik heb geleerd om meer de rust in mezelf te zoeken en op een hoger energieniveau te leven. Vrede, liefde en rust maken vaker onderdeel uit van mijn leven. Voor mij heeft het traject betekent dat ik steeds vaker uit de tredmolen van het drukke leven stap. Lichter leven is bewuster leven. En bewuster leven betekent dat ik mijn leven leef en niet andersom. Om daarna te ontdekken wat je passie is en daar volop mee aan de slag te gaan.

Wanneer ga jij je grootste passie leven?

Lieve groet, Claudia

p.s. wat die opleiding nou kostte? Bijna € 10.000 alles bij elkaar. Wat het Lichter leven traject kost? € 1595,=. Neem je dit traject af voor 1 januari, dan betaal je slechts de helft.

Comments


Meer artikelen...
bottom of page