top of page

Yes, ik stop ermee!


Dat is hoe ik onlangs mijn laaste nieuwsbrief startte. De nieuwsbrief zoals ik die tijdenlang verspreide, daar ging ik mee stoppen. In mijn nieuwsbrief deelde ik altijd een vraag uit mijn praktijk. Inmiddels had ik 33 vragen met vervolgens 33 antwoorden daarop. En ik vind het mooi geweest. Ik geloof er namelijk niet meer in. De tips die ik mijn lezers geef, zijn heel waardevol, maar wanneer doet hij/zij er nu écht iets mee? Het internet staat vol met tips, gratis e-books en ontzettend waardevolle content en kennis. Vaak inspireert het je, maar écht veranderen vraagt iets anders. Dus ja, ik stop ermee! In deze vorm, want ik weet dat ik nog steeds kan inspireren, misschien zelfs wel vermaken. Want ik heb talloze verhalen. Verhalen uit mijn praktijk. Verhalen van vroeger. Verhalen over mijn eigen persoonlijke groei. Verhalen van dingen die ik zelf meemaak. Mythische verhalen. En verhalen met een boodschap. En... wat zijn ze vaak inspirerend. Van jongs af aan vormen verhalen de rode draad in mijn leven. En ik wil ze met je delen. Met mijn verhalen wil ik je inspireren, motiveren, laten lachen of huilen, ik wil je vermaken, entertainen of na laten denken. En natuurlijk blijf ik in mijn nieuwsbrief mijn aanbod delen. Omdat ik weet dat het volgen van één van mijn programma, écht het verschil gaat maken om je authentieke ik te zijn. Gedurende deze zomer deel ik elke week in mijn nieuwsbrief een verhaal. Hoe ik na de zomer precies verder ga, dat ga ik nog even zien... Mocht jij ook mijn nieuwsbrief willen ontvangen? Meld je dan aan via deze link.


Voor nu wens ik je een hele mooie zomer toe.

Op reis en ervaar de magie.


Warme groet, ClaudiaComments


Meer artikelen...
bottom of page