top of page

Het einde van het jaar nadert.


We blikken terug. De dagen zijn steeds korter. We mogen nog meer naar binnen keren. En met de maatregelen worden we hier nog eens extra toe uitgenodigd. Een kans om elkaar op te zoeken, echt te verbinden en te delen. Persoonlijk vind ik dit altijd een wat ingewikkelde tijd. Enerzijds voel ik enorm de behoefte om te cocoonen. Lekker in mijn bed te liggen, films te kijken, samen te eten en niet zo heel veel meer. En tegelijkertijd word ik ook altijd een beetje onrustig en enthousiast. Mijn mind draait overuren, omdat iets in mij zich alvast beweegt naar creëren. En mede door mijn persoonlijke omstandigheden, voelt het voor mij nu nóg meer dat ik een blanco vel voor me heb met zoveel mogelijkheden. Stiekem ga ik daar wel lekker op... Zo ben ik op dit moment aan het nadenken over:

  • Het geven van full-service retraites.

  • Het opzetten van een nieuwe zakelijke stress reductietraining.

  • Een samenwerking waarin ik één van mijn producgten koppel aan een bijpassend sieraad.

  • Het faciliteren van wekelijkse transformatie-yoga-sessies.

  • Het opzetten van een geheel nieuw spiritueel merk met supergave producten.

  • Hoe ik daadwerkelijk nu mijn nieuwe boek eens ga vormg geven en afschrijven.

En de uitdaging is... vertragen. Alle ideeën mogen zich laten vormen. Alles mag ik noteren en verzamelen. Maar de uitnodiging is; geef het tijd om te rijpen, zodat ik werkelijk kan ontdekken waar ik écht happy van wordt. En het beste kan bijdragen aan de mensheid. Op reis en ervaar de magie

Warme groet,

Claudia


ps ben jij op zoek naar jouw 'passie'? Wil jij doen waar je gelukkig van wordt? Meer leven vanuit jezelf? Volg dan het Lichter Leven programma.

Comments


Meer artikelen...
bottom of page