top of page

Maar...jij bent toch coach?


Toen ik met iemand openhartig deelde, dat ik al maanden in proces was en hele diepe stukken in mezelf tegenkwam, kreeg ik deze reactie. "Maar jij bent toch coach? Ik dacht dat je dat dan allemaal wel zou hebben doorgewerkt?"


Heel eerlijk, deze gedachte is mezelf ook al wel eens bekropen de afgelopen maanden. Al 15 jaar ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Al ruim 5 jaar ben ik ook intensief met spirituele ontwikkeling bezig. "Was het nu dan nog niet genoeg?"


Nee dus, zo ineens kun je onderuit worden geschoffeld. Diepe rauwe pijnstukken die toch nog verborgen lagen onder een laagje die je even over het hoofd had gezien. Juist als (goede) coach heb je te erkennen dat ook jij steeds weer een laagje mag afpellen. Dat als je de bovenste lagen hebt opgeschoond je aanbeland bij nog dieper liggende pijnpunten.


Sterker nog als je vibratie steeds sterker wordt, als je licht steeds meer gaat schijnen, ontstaan er krachten die je proberen tegen te houden. Een kracht die graag heeft, dat je je 'oude ik' blijft. Collectieve trauma's kleven zich vast aan jouw persoonlijke diepste pijnstukken. De pijn lijkt nog groter. Ondertussen heel je niet ineens alleen voor jezelf, maar voor een veel groter geheel.


Dus of ik alles al heb doorgewerkt? 'No way, José.' Als transformatiecoach en heler kan ik niet anders dan processen 'van anderen' uitwerken... in mij! Waardoor ik daarna kan dienen als draagvlak. Vaak, in het moment, voelt het als een k-klus, maar wat een dankbaarheid als je weer de opening en beweging ervaart.


Kennis met het hoofd hebben we eigenlijk niet nodig. We weten alles al. De ervaring is de weg om het ons weer te herinneren. Op persoonlijk vlak kwam alles in beweging en collectief is er ook veel gaande. Ik kon niet anders dan me overgeven aan alles wat dit met zich meebracht. Te stappen in de ervaring. De rest te laten voor wat het is. En ja, wat een kwetsbaarheid bracht dit met zich mee. En wat een kracht kwam er vrij.


Het bracht me de kans om nog authentieker te leven. Vanuit vreugde, waarheid en liefde. Het heeft me verder gebracht in interne beleving in plaats van de buitenwereld te gebruiken als referentie voor een steeds herhalend verhaal. Een verhaal dat steeds opnieuw in dezelfde structuur wordt gegoten om maar niet te ervaren wat er daadwerkelijk in ons is. En zo, gebeurt er...niets.


Het plaatje heb ik losgelaten, het plaatje van wie ik dacht te zijn. Wat een angst kwam er vrij. Mijn fysieke systeem is hier nog steeds herstellende van. (Het lichaam is nou eenmaal energetisch gezien de meest trage vorm.) En wat een beweging, beroering en opening. Emotioneel, mentaal en spiritueel ben ik lekker door de mallemolen gegaan. Ik laat thuis toe in mijzelf en mijn licht is aan. Mijn magie beweegt als nooit tevoren.


En met dit alles ben ik ervan overtuigd dat mijn coaching, mijn heling en de programma's die ik bied een ieder daarvoor openstaat, nog meer gaat brengen dan het al deed. Er komt een hoop moois aan, dus wie weet tref ik je... in verbinding.💞


Op reis en ervaar de magie 💫


Lieve groet,

Claudia


댓글


Meer artikelen...
bottom of page